15

Анонимен

преди 1 година

Е как ЧЕКМЕДЖАН ще пълни долапите ...и тия по хранителната верига от държавната софра за "усвояване"- ще мажат филиите...

14

Анонимен

преди 1 година

Ако си мислите, че ГЕРБ са направили магистрали, отидете в Западна Европа да видите магистрали. 3 ленти, при дъжд водата изчезва, лентата за принудително спиране е широка, контролира се целия трафик, умрелите на пътя са десет пъти по-малко на сто хиляди души от нас. ГЕРБ само усвоиха едни пари и замазаха учите на населението, че нещо са направили.

13

българино

преди 1 година

ревеш срещу тангентата, но ходиш там да си продухваш дизеловата печка

12

Гешев

преди 1 година

Проблем няма нисто с Асфалта, нито с 65те милиона в чували за Хемус от Тексим за Дубай.

11

Анонимен

преди 1 година

ЧУДЕСНО - Знаем престъплението , знаем , кои са изпълнителите, възложителите , кой е плащал и т.н . АМИ хайде сега полиция, и прокуратура и съд си свършат работата! Със сигурност има и подходящ член от НПК за да си понесат отговорността, а не да се измъкват само с оставка и назначение в друга държавна служба, където да продължават да безчинстват.

10

Кире

преди 1 година

Те хората които през 2016 са казали, че всичко е ОК, а сега не е са същите, но главатаря не е същия. Та тези хорица са готови на всичко, за да си запазят позицииките, хич не им е че хора умират. Важно е Боко да реже лента и пълни чекмеджето. И предлагам официална опорка за липсващия асфалт- "Поради климатичните промени и по-топлата зима, асвалта се е изпарил". Кой може да отрече затоплянето?!?!:)

9

Лицето на Корупцията

преди 1 година

Уважаеми политици дупката на скоростната тангента може да доведе до спад в избирателната активност на изборите.

8

Краси

преди 1 година

ГЕРБ и Боко Тиквата не крадат само като спят!

7

Анонимен

преди 1 година

В затвора братчедите ще ги направят булки тези от Апни го. Представятели си колко милиона са откраднали като са икономисали 6 см от настилката. Сега с откраднатите милиони ще се опитат да подкупят прокуратурата и съда за да останат на сухо. Дали ще им позволим това да се случи от нас зависи.

6

Куку руку

преди 1 година

"Разстрел, а след разстрела червеи...."Та когато червеите изядат лоените тела на 3-4 дузини кръвопийци, които осакатяват години наред милата ни родина, тогава България ще тръгне напред! Няма ли разстрели, чувството за безнаказаност ще продължи да се шири в главите на всички, които ограбиха мен, теб и вас!

5

Анонимен

преди 1 година

туй да си червен и да лъжеш си е едно и също за кликата на радев

4

Анонимен

преди 1 година

То само там да е, на места соц асфалта е по-хубав от новите настилки по европрограми.

3

От зайчарника

преди 1 година

Аз асфалт не съм вземал. Не мога да го сложа в шкафчето.

2

Анонимен

преди 1 година

Питайте чекмеджето то никога не лъже.

1

Анонимен

преди 1 година

А вървете сега да пуснете по 1 глас на хартия за този, дето 20 години се тупа в гърдите, че ви строял магистрали, тангенти, улици и не знам си какво. Колко пари е прибрал само с тези "строежи".