325

до Сата НАТО

преди 1 година

НАТО е измислен герой..Няма никакъв потенциал да отбранява каквото и да е срещу сериозен противник като Русия..Може да се перчи само на камилари като Ирак и Либия, Даже и с козарите от Афганистан не успя да се справи..Колкото до твърдението за дронове ударили Лениград и Москва, това е само в сферата на собствените ти фантазии

324

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на Путин,нашите хладилници са винаги пълни!Заяви управителят на Московската морга!

323

Сечкин

преди 1 година

Друго не знам, но Путин взе да говори за опасност от разпадане на русия(московити, уралци, сибирци), макар и под формата на осветляване на целите на запада. Странно но защо преди 24.02.2022 такава опасносто нямаше?

322

Анонимен

преди 1 година

Според мен по-добре да прекъснат всички пътища които отиват там след това сам ще се предадат)) Безмислено е да влизаш там..

321

ФАКТ

преди 1 година

УКРАЙНА Е 25 ПЪТИ ПО-МАЛКА ДЪРЖАВА. НЯМА АВИАЦИЯ И ФЛОТ, А СЧУПИ ЗЪБИТЕ НА ОЗВЕРЕЛИЯТ БАШИБОЗУК НА ПУТИН

320

До факт

преди 1 година

Украйна е 25 пъти по-малка държава.., а не 28 пъти..И останалитети факти са с подобна достоверност..Освен ако не смяташ и новопридобитите от Русия територии, тогава може и да се окаже че си прав...

319

Сата НАТО

преди 1 година

Според вас ако под Бахмут има залежи за 67 трлн, НАТО просто така ще ги остави на ор ките, при положение, че зъбите им вече са избити, при положение, че Китай пищи отчаяно и при положение, че дроновете днеска удариха Ленинград, Москва и Туапсе? Не се ли усещате, че живеете в делюзия?

318

Килийчев

преди 1 година

Нека да обясня на родините таариши каква е тактиката на рушнята в момента. Руския офицерски състав стои отностително на безопасно разстояние от фронтовата линия и изпраща 24/7 към фронтовата линия новопристигащи чмобики на малки групи от 10-15 човека. В същия формат са и укрите. Нормално е тези групи да постигат временни пробиви и да превземат определни части, така бе взет Соледар, но риска от харковския сценарий за рашистанците остава, всеки един момент ВСУ може да изригне.

317

Анонимен

преди 1 година

Защо обърнете палачинката пак бре? Ние помним много добре какви глупости говорихте преди няколко седмици сега ситуация била "напрегната"?

316

нднс

преди 1 година

бандера предай се сваляй гащите

315

Радо

преди 1 година

Не знам от кога е репортажа, но Ягодное и Берховка са под руски контрол (според американски източници) вече няколко дни.Ако е по-стар - да вземат журналистите да пишат по-актуални новини.Ако е нов - някой лъже за състоянието на фронта.

314

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий ми това са твърдения на украинците бе ,а не на руснаците пък ето крайниците казват,че е сложно сменят командва плачат за танкове.Това са украински неща.Всеки може да си направи извод.Шом ти трябват 300 танка,а си имал такива ,а са ти и пращали още ,щом търсиш самолети за които нямаш пилоти,а и за танковете нямаш екипажи и го искаш за вчера,какъв извод да си направи човек .Искаш НАТО да се намеси с тяхна армия,а защо го искаш ,щото твоята е дала фира.

313

до 341 ФАКТ

преди 1 година

Ако беше факт, нямаше да е нужно да се оповестява, щеше да е известно на всеки. Такива твърдения се наричат "фактоиди", становища, които се поднасят за факти, без да са проверени или без да може да се провери. Фактоид е това.

312

Шанхай Експрес 2

преди 1 година

Американската Икономика беше много силна преди 20 години и повече... Вече са много зле! "Бита Карта"! Затова и разчитат единствено да правят "Локални военни конфликти" и така да се подържат сравнително добре... Бивша Югославия, Либия, Сирия... сега - Украйна с добре платените Кличко и Зеленски! Европейският Съюз също е зле! Дори да не вземе да се разпадне след някоя и друга година... И е зле , защото е изцяло "подчинен" на Господарите отвъд Океана! Руската Федерация също ще отслабне с войната...

311

Треньор по бокс

преди 1 година

Ама *** *** еленомоме как може нещо да е "обсъдено " а после да е "обкръжено" Я вземете си стиковайте лъжите па после преписвай!!!! Аааййййййдддддееееее момчета "Бахмутът"утече!! ДА СЕ ГОТВИ ОДЕСА!! Ббббиииииийййййййййй..........

310

ФАКТ

преди 1 година

УКРАЙНА Е 28 ПЪТИ ПО-МАЛКА ДЪРЖАВА. НЯМА АВИАЦИЯ И ФЛОТ, А СЧУПИ ЗЪБИТЕ НА ОЗВЕРЕЛИЯТ БАШИБОЗУК НА ПУТИН

309

до 330

преди 1 година

Дано по-скоро Русия и Китай да ни завладеят и теб като те хванат маршировка по цял ден под червените знамената и една храна от шепа ориз и шепа насекоми.

308

С. Королев

преди 1 година

Дядя Вова профука всичко за една година. "Лошите" американци и запада заляха русия с трилиони долари. Затвориха си очите за заигрвките в крим и донбас, дадоха им олимпиада и световно по футбол, роскосмос получаваше поръчки от НАСА и ЕКА. Руснака се почустяа бял човек последните 10на години именно заради западни инвестиции, технологии и мениджмънт, а изкукалия пyтьлep обяснява оня ден как всичко било написано на бумажка и целта била расиюшка да се разпадне.

307

Шанхай Експрес

преди 1 година

Световните събития вървят идеално за нас! Въпреки , че Американците се опитаха да ни "омаломощят" и да ни "спрат" с КОВИД... И успяха - Но само за малко! Все пак сме над 1 Милиард! Китай върви стремглаво по пътя си да стане СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА НОМЕР ЕДНО! Тя беше станала... Но коварните Американски номера с Коронавируса ни спряха. За малко , разбира се! Сега тази дълга и изтощителна война в Украйна ще накара и Руската Федерация да "забоксува"... И познайте КОЙ веднага ще се възползва!

306

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий никой не иска да превзема цяла Украйна,за какво му е една държава с толкова дългове.руснаците ти държат района на който се крепи украинската икономика това им стига,а за другото даде грижат господарите ти.