95

ДО 94

преди 1 година

До Човек на мястоХАПЧЕТАТА , Хапчетата колега !

94

Ученика

преди 1 година

Подобен тип хора имат огромна черна дупка в душата си, която се е получила в детството им. И колкото и неща да придобиват все не могат да я запълнят. Това ги озлобява още повече докато душата им тотално изчезне там в този мрак. А този мрак има ужасяващ Началник...

93

Анонимен

преди 1 година

До 97, чети НК, престъпления по служба. Длъжностно лице което не изпълнява задълженията си по служба ,прикрива престъпления вместо да ги разкрива, немърливо изпълнява задълженията си, какво стана с Хемус, Турски поток , Барселона, джуджета и тн, ще ми кажеш ли и кой ги мачка и срещу какво тези доказани престъпния, ако някой различен от БП на Гешев ги разглежда

92

Анонимен

преди 1 година

оставка кастекарски!

91

до 86

преди 1 година

До Анонименсамо ББ ли е за затвора ?!?!! ами ПЕЕВСКИ , ГОРАНОВ ,КОСТОВ , МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ,царя,ДОГАН?!!??

90

Българин

преди 1 година

Този сигурно е започнал вече да си говори сам. Като лидерът им на Герб. Тя, прокуратурата му не е на престъпниците. Нито пък на тези, които са завършили академията на МВР-то в Симеоново. Специални поздрави за новият главен прокурор Бойко Цветков. Със Стойнето.

89

Анонимен

преди 1 година

До гешев в затвора Защо??? Дай поне 3 аргумента но с факти!

88

Анонимен

преди 1 година

Това недоразумение Гешев явно живее в друга държава и на друго място, на място където са заедно със Сийка, Дилянчо и Бойко, разпределят милиарди, а народа ги плаща. Единствената държава в ЕС където няма осъден политик, какво повече да говорим, няма едно разследване което да е внесено в съда и да има осъден политик в България . А народа плаща тлъстите заплати на прокурори чиито брой е най големия на глава от населението в ЕС, за да не правят нищо и да защитават политици и олигарси, СРАМ .

87

Човек на място

преди 1 година

Това е самата истина. За разлика от Велчев и Цацаров, Гешев наистина подхвана големите риби, които никой не смееше да бута преди него. Съответно те платиха протестите на "градската десница" и там други отровни трия и т.н. гладници и почнаха да бълват помия върху Гешев. Това е каквото стана. Другото в вятър по медиите. Човека си гледа много добре работата. Подкара и руските шпиони точно в месеците преди войната, но за това никой не пише и говори. Не е удобно. Удобно е да се мрази Гешев.

86

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин Гешев да отърве кожа е да арестува Шефа си, при това показно и с белезници, както направиха с Иванчева. И да ги държи на площада в Банкя поне 5 часа

85

до 87

преди 1 година

До Анонименбих казал най-важната !

84

Анонимен

преди 1 година

Иван Гешев е в кръгова отбрана, сам срещу цялата държава. Авторитетът му и този на институцията, която си мисли, че оглавява, е равен на нула в период.С ината си да не подава оставка той вреди на самата представа за държавност. Виждат се някакви несръчни опити да се нагоди към новата власт - например, въртейки опашка пред Президента (на когото миналото лято прати въоръжени мъже с вид на терористи от ИДИЛ), или декларирайки "пълно съвпадение на целите" за нулева корупция с новото правителство.

83

доо 83

преди 1 година

До Анонименслужбите мн добре знаят какво става у нас но са изкурубени от Мафията !

82

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата е част от мафията в България! Важна част!

81

Анонимен

преди 1 година

Всяко чудо за 3 дни. Мисирките се скъсаха да пишат, а Гешев пък се скъса да се прави на луд. Като шефа си.

80

Анонимен

преди 1 година

България има нужда от личности, като Кьовеши. И от следваща стъпка - смяна на Гешев, дълбоки реформи в съдебната система и справедлив съд за ББ. В Румъния вкараха ли премиери и висши магистрати в зандана, вкараха. България, ако не предприеме същите мерки, все едно нищо не сме направили и никаква промяна за добро не ни очаква.

79

Анонимен

преди 1 година

Главният прокурор Иван Гешев е възловата фигура за Бойко Борисов и членове на ДПС, за да не бъдат съдени. Турските служби казват на сънародниците ни за кого да гласуват. Турция иска не само да запази, но и да увеличи влиянието си в България и на Балканите. В ГДБОП имаше информация за контактите на Младен Маринов с Мето Илиенски и хора от СИК.

78

Анонимен

преди 1 година

Като гледам прокопиев е разкешил на тролчетата тука яко. 😭😂😅😥

77

Анонимен

преди 1 година

Ако Гешеф продължава да се прави, че Борисоф не е престъпник, рано или късно и двамата ще лежат в една килия.

76

наркодилър трафикант

преди 1 година

след изборите ще те смачкат от дб и ще сложат по разбран човек да не пречи на търговията и бизнесите и да има уважение към всеки труд.