38

Бърканичков

преди 1 година

Сега укрите се засилили да превземат Молдова,сигурно по заповед на дедо Байдън.Струпали войски,шпионират за три дни щели да превземат Молдова за да я опазят от руснаците,да не ги изпреварат.Путин ги е предупередил че чак тогава ще видат големия Х..

37

Анонимен

преди 1 година

Днес ми се пускаха реклами одкрепени от ЕС, които ме информираха, за руската дизинформация. Очаквах, че ще говорим за война, Бандера и прочие. А то беше за "*** идеология, която Русия твърди, че заплашвала традиционното семейство", като даже псунаха няколко 'руски" меме-та, деот уж трябваш да дескридитират руската пропаганда. Едната картнак беше "руски военне парад" - дадени войници с пушки. Другата беше "европпейски военнен парад" - мъже с прашки. Ам ... пичуе - "обратен ефект" се случи.

36

Анонимен

преди 1 година

Ква Покрайна бре ?Англосаксонците гледаха колоните км с балистични ракети на Северна Корея ?Да са гледа ли ,безспорно те притежават най много ядрено оръжие което за англосансонци е ще е непреодолимо ,ракетите им летят на височина която нито едно ПВО не може да ги прихване !Ква Покрайна ,ква Америка ,ква Великобритания ?

35

Опровергаващия

преди 1 година

Един приятел вика в Русия малките градове дори били като картичка супер уредени и красиви. Влиза в Google Street View - гледам пълен коптор, прилича на Шекер махала, не знам как хора могат да живеят на подобно място.

34

Анонимен

преди 1 година

Задава се чува се звук от барабани и всички тръпнат в очакване.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 - Разгряха се, защото САЩ и ЕС даде масиван военна и финансова помощ, която обаче "изгоря". Януари обещеха дори малко по-голяма помощ, но се стига до следния пробелм - НАТО даде всичко, което можеше да даде. Сега САЩ се налага, да бърка на какви ли не места и да взима от стратегически запаси.

32

мей дин ФАЩ

преди 1 година

ДА накараш някого да се бие вместо теб и после да оревеш орталъка че го подкрепяш...англосаксонски иширети !!!

31

Анонимен

преди 1 година

Палячовците русофили да си попишат тук хубаво ,че като дойде Путин тук интернета ще стане интернат.

30

наблюдател от ООН

преди 1 година

Да направиш така че някой съсед да те нападне и после да обявиш че те подкрепя с даване на оръжие и боеприпаси...е това вече е НАГЛОСТ !!!

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 "Хи-хи-хи, спри транквилантите. Тези глу.пости са ни втръснали." Втръснали, втръснали ама истината боли, особенно тези от ЛГБТ общностите! Те в момента изпитват най-голям страх и това преминава в злоба и пожертване на цялото човечество за да съхранят сатанистката си извратеност!!!

28

Цар Долар

преди 1 година

Рублата като гледам си отива стремглаво надолу към Нахуйск

27

Анонимен

преди 1 година

Между другото, загубите на украинските бойци в Артьомовското направление по време на ефективните действия на руските военни са се удвоили от началото на януари - там всеки ден загиват около 500 души от редиците на Въоръжените сили на Украйна. Въпреки това украинското командване продължава да хвърля остатъците от силите си в устието на вулкан, опитвайки се да забави неизбежното - предаването на града.

26

Анонимен

преди 1 година

До 25. Хи-хи-хи, спри транквилантите. Тези глу.пости са ни втръснали.

25

Анонимен

преди 1 година

Седим с момчетата. Те вече ни заобиколиха от всички страни, записа видео украински войник от окоп в Артемовск (Бахмут).Ситуацията в Артемовск (Бахмут) се нажежава все повече и повече с всеки изминал ден. Украински боец ​​записа видео от изкоп, в което каза, че остатъците от неговата част вече са обкръжени от всички страни. На заден план един от колегите му се оплаква от липсата на боеприпаси и говори за надеждата да се измъкне от горещата точка.

24

Анонимен

преди 1 година

Днес се наслушах от на експерти, които с малки изклчния, описаха, че ситуацияа е мнго розова, просто трябва още малко търпение и ще се оправи всичко. Напомня ми за март 2020-а, когато уж беше кратко, ременно, всичко бе наред ... ах ах ахаха. Но по-близко е до 20080ма, когаот казваха, че те оказатели на икономикта са временни и защото сме в сполоетното европейскосемейество, ще се оправим след 2-3 месеца... А реално 2011-а се върнахем на нивата от 2007-***, като чак 2013-а се "оправихме"

23

Западняк

преди 1 година

До циклон. Хе-хе-хе, колко е страшно да си безвъзвратно увреден путински мозък. Рушля ците са затънали в калта на Украйна и ги чака погром, обаче на путиниста всичко му се вижда наобратно.

22

Анонимен

преди 1 година

Това е въпросът! Отговор:Русия няма да удря с една ядрена бойна глава, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!

21

Ехааа...

преди 1 година

Яко ПРАЗНОДУМИЕ...Кучето си лае, а кервана си върви !!!! Тенденцията за Уркия е да изчезне от картата на Европа!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Помните ли, когато на една държава й се привидяло, че Ирак има "оръжия" накакви си там - каквито се оказа, че нямат - и ги сринаха, анихилираха, съсипаха и унищожиха? С над милион цивилни жертви? Е що тогава никой не опищя медиите и не "санкционира"? А сега де?

19

Да живее Русия

преди 1 година

САЩ са в упадък.Мина им славата.