171

Анонимен

преди 1 година

Намалете водката, товарищ Медведев!

170

Нане

преди 1 година

скъпи жендърчета краварско заблудени, подготвяйте си мешките или да воювате на фронта в укрия или да оцелявате по пещерите след ядреният апокалипсис... ===)))

169

моето мнение

преди 1 година

В центъра на всеки град намиращ се в Европа, САЩ или Канада трябва да има паметна плоча с лика на Путин на която да пише, че благодарение на този човек този град все още съществува!

168

Извинете,

преди 1 година

Защо цяла година великата руска армия се мотае около Донецк,не мога да разбера?

167

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

САЩ престават да водят военни действия! Намаляването на популацията на населението ще става чрез вируси и принудителна ваксинация!

166

ВЯРВАЩ

преди 1 година

НЯМА ДРУГ ИЗБИЛ ПОВЕЧЕ ПРАВОСЛАВНИ В ИСТОРИЯТА ОТ САТАНАТА ПУТИН! ХАЙМЪРС ДА ГО ТРЕСНЕ В ПЛЕШИВАТА РЕПТИЛСКА КРАТУНА!

165

Анонимен

преди 1 година

Използвайте си ядрено оръжие... в Сибир.

164

Руски трол дебил

преди 1 година

Моля, плащайте ни малко повече. Моите сънародници пенсионери, които трoлят във ваша полза, вече се оплакват от недостиг на дeнги. Губим мотивация.

163

Калеко Алеко

преди 1 година

Пудела на джобния фюрер пак се е наежил, джавка и ръмжи заплашително, но май никой не го взема на сериозно ... !!!

162

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

във момента в САЩ се разработва смъртоносен генно-модифициран вариант на САРС вируса които осигурява 100 % смъртност сред населението!

161

Скъпи джендъре

преди 1 година

Обявете война на Русия и гледай какво ще ви се случи ние старите кучета ще минем първо през народното събрание после ще ви видим колко струвате тук дет един патрон не сте гърмяли и ще видите кон боб яде ли анадънму

160

А. Полонски

преди 1 година

Единственото което зависи от Димон Медведев и преди и сега , е да си пълни джобовете за сметка на крепостниците. Блъфа не му се получава, към ядрен апокалипсис могат да прибегнат манияци които няма какво да губят, а не ояли се с пари и власт чиновници чиито деца са на запад. Да сте чували за милиардери камикадзе?

159

Анонимен

преди 1 година

Превод в ефир,каза че при отбрана ще се ползва Медведев ,който не е президент на Русия ,както пише в статията

158

Куку

преди 1 година

До ДА ВИ СВЕТНА Пии ксанакс и си лягай,много си напрегнат!

157

Нане

преди 1 година

Чувствам, че краварите и инцестите на острова, скоро, ще намажат от дроб Сърматата, ако продължават със същата политика спрямо Русия... ===)))

156

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

Документи от Пентагона разкриват шокиращи факти по военна програма за биологически експерименти в САЩ и по света. Военни учени под дипломатическо прикритие тестват изкуствено създадени вируси в биолаборатории на Пентагона в 25 държави. Стотици хиляди са системно излагани на инфекции от опасни патогени и неличими болести. Американските биолаборатории се финансират от Военната агенция към Департамента по отбрана DTRA, по програма с бюджет от 2.1 милиарда долара Съвместна програма за биологическо сътрудничество (CBEP), в държави от бившата СССР (Грузия и Украйна), Близкия Изток, Югоизточна А

155

Руски трол дебил

преди 1 година

Кога, питам кога най-накрая ще превземете източната махала на Бaхмут? Става ми все по-трудно да трoля във ваша полза!

154

Анонимен

преди 1 година

САЩ ИСКАТ СЕГА ДА НАСТРОЯТ И ПОЛЯЦИТЕ ДА СЕ БИЯТ СРЕЩУ РУСИЯ. ДАНО НЕ СЕ ВЪРЖАТ КАТО УКРАИНЦИТЕ. С ЧУЖДА КРЪВ ДА СЕ БИЕ НЕ Е ПОЧТЕНО!

153

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

Американската армия произвежда смъртоносни вируси, бактерии и токсини в нарушение на Конвенцията на ООН, забраняваща производството на биологическо оръжие.

152

Капутлер

преди 1 година

Да ве, ще използват дрънци... Само приказки и нулеви действия... От една година дрънкат за ядрени оръжия и нищо...