154

Българин

преди 1 година

Ние българите сме западняци и сме с ЕС и НАТО, ние българите искаме да караме есюви Пуросангуе, а не лада Нива!

153

САЩ

преди 1 година

Да подцениш САЩ е много пагубно, справка Пърл Харбър. Путин го знае и си трайка, защото знае, че не може да изкара и седмица в директен сблъсък. Какво ще лети от 700-те бази един Господ знае!

152

Боби

преди 1 година

До Анонимен 155 Сериозно Крадеца, Убиеца, Световния Манипулатор крещи хванете...

151

Щирлиц

преди 1 година

Я! Боби? Май съм прекали с водката!?

150

Анонимен

преди 1 година

"Живеем на границата на физическото оцеляване". Защо се разминават потребителската и експертната оценка за цените. При Тодор Живков когато хората бяха убедени, че думата оцеляване може да се използва само за животните в дивата природа или по време на война и природни бедствия. Никой не можеше да си представи, че при Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия на човек ще му се налага да се бори за оцеляване в ежедневния си живот. А днес в ЕС и НАТО при демокрацията хората осъзнаха колко наивни са им били представите за живота по времето на социализма когато бяхме с Русия.

149

Анонимен

преди 1 година

В общество, което принуждава хората да работят усилено и да оцеляват, остава много, много малко време за образование. Българите са тотално опростачени и одебилчени.

148

Анонимен

преди 1 година

Забраих, че нег рите е забранена дума, сори :)))

147

Анонимен

преди 1 година

Защо след 34 години 6лизане на западняшки *** България не стана като Южна Корея, ами е по-зле и от Северна Корея която от десетилетия е под санкции и тотална изолация? Нали България е в ЕС и НАТО, кой и пречи, кой я е изолирал? Путин, Русия? Комунистите? Извънземните.

146

Българките

преди 1 година

защо работят в Германия, вместо да секат дърва в Коми?

145

КРАСТАВИЦИТЕ- 8лв

преди 1 година

ЯЖТЕ ЕВТИНИТЕ РУСКИ СИБИРСКИ КРАСТАВИЦИ...хахахааа...

144

Анонимен

преди 1 година

Само с заплахите си останахте янки :))) Нали ся *** ги издигате на пиедистал, те да ви спасяват :)))

143

Анонимен

преди 1 година

Сана Марин и Кая Калас на Мюнхенската конференция за сигурност заявиха, че Русия води имперска политика и тук не говорим само за Путин, каза Кая Калас, а за целия руски народ, и ние ще сложим край на този порочен цикъл.

142

Боби

преди 1 година

До 98 Знаете че Патентите имат срок 25 години след това всеки може безплатно да ползва вашето изобретение. В края на ВСВ 90+% от всички Патенти бяха в САЩ. През 2022 над 60% от всички патенти са собственост вече на Китайски Фирми... Та Какво казваше за сглобяване...

141

Анонимен

преди 1 година

Камала Харис обяви на Мюнхенската конференция за сигурност, че САЩ официално са обявили Руся за извършител на престъпления срещу човечеството и предупреди всички, които са извършали престъпления и техните командири които са им давали заповеди, че ще бъдат изправени пред съда. Каза го бавно и без да се хихика както обикновено.

140

Анонимен

преди 1 година

До 142 Е ти къде видя СССР бе,че не е ясно.България не иска бандеровци това е 100% ясно

139

Анонимен

преди 1 година

Слънцето изгрява от изток и залязва на запад и това не може да се промени от някакъв си Борел!

138

Анонимен

преди 1 година

Безспорно първото място на конференцията по сигурността в Мюнхен държи физкултурничката батутистка Аналена Бербок с изказването си, че ЕС и САЩ трябва да принудят Путин и Русия да се обърнат на 360 градуса.

137

дрът

преди 1 година

*** много да не приказват. Нищо, че са анонимни. България не е правила избор. От поне 34 години никой за нищо не пита българите.

136

Анонимен

преди 1 година

Каква червена линия бълнувате? Или може би си мислите, че Китай иска да влезе в ЕС. Ей, тия/от ЕС и САЩ/ си мислят, че управляват целия свят!

135

Руски краставици

преди 1 година

18 лв, 6 поколение!