100

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че няма да стане. Има хора дето трябва да изперат незаконния кеш в лева и да имат чистички евро. Нали се сещате, че от корупция има много пари "под дюшеците" на маса хора, които левчета няма как да ги обменят бързо в евро, защото са незаконни и няма как да бъдат доказани...

99

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Обобщено: ужасна новина за бизнеса и съответното цялостно развитие на страната; чудесна новина за банките, те си пълнят гушите с маскираното евро в България наречено "лев".

98

Анонимен

преди 1 година

18 загинали мигранти. България ще влезе в Шенген..ама друг път..

97

Анонимен

преди 1 година

До 64 Ама ти май се гордееш, че живееш в онази к04ина? Хахаха, завалията... Май забрави, че не сме в 90-те, когато всяко емигрантче можеше да обяснява какъв рай е там - сега почти всеки чете и щатски форуми и черпи инфо от извора. Та остави тези работи с прегрялата икономика, тировете с мед и масло, перфектния неврологичен статус на Байдън и др. п. измишльотини. САЩ върви към чао и ти го днаеш, освен ако не си imbecile.

96

SDI

преди 1 година

Нещо, което не е по темата, но е хубава новина за българската кауза - рапърът Устата излезе с песен за територията Македония, казвайки им истината в очите. Може да я чуете в Youtube и ви призовавам да дадеде лайк, дори да не сте фен негов фен, защото трябва да подкрепим всички българи, които мислят за страната си. Така и онези в рсм ще разберат, че безгръбначните ни политици не изразяват мнението на всички нас.

95

Анонимен

преди 1 година

Който иска Европа и Евро ,да заминаване ни вменявайте фикс идеи.

94

Анонимен

преди 1 година

До О, божкее И сега даже при валутен аборт курса е 2000 стари лева за 1 $. Почти не е мръднал от Винденов но го държат изкустено с 100 килярд нови заеми които ббг ще плаща и намаляване на нселението.. Ако го пуснат да плава ще скочи над 50 хиляди нови лева за 1 $ и се вижда при цените. Просто пазарна иконимика не работи и даже и $ се обесецени защото САЩ имат огромни дългове.

93

Анонимен

преди 1 година

Айде и шенген отече в канала..

92

Анонимен

преди 1 година

Тая министърка да не ни лъже. Гледа да ни успи май.

91

Анонимен

преди 1 година

А дали България иска да влезе в тази"митична" еврозона, никой не ни пита по този въпрос :)))

90

Анонимен 8

преди 1 година

Толкова много ли непросветени живеят в Бг затова се давят в блатото

89

хаха

преди 1 година

с този служебен кабинет, може скоро и рублата да въведем като национална валута

88

Копейкин

преди 1 година

Референдума се обезсмисли. Язък за барута.

87

koko

преди 1 година

Незабавна оставка на служебния кабинет. Това е скандално!

86

Обикновен работещ

преди 1 година

Добра новина за мен.Довечера ще ,,полея,,с една ракийка умиращото евро! За всички българи родолюбци ще кажа едно ,,Наздраве,, да сме живи и здрави,на нас евро не ни трябва! Утре да почетем обесването на Васил Иванов Кунчев предаден на своите турски палачи от същите такива ,,родолюбци,,като днешните Христо Иванов,Атанас Атанасов и ред други днешни ,,Фурнаджиевци,,Да сме живи и здрави!

85

марги

преди 1 година

Слава Богу!

84

българин

преди 1 година

Най-накрая една добра новина за тоя беден народ

83

Анонимен

преди 1 година

Тежка катастрофа с мигранти стана близо до София край софийското село Локорско. 20 души са се задушили, докато са били превозвани в тайници на камион

82

Нане

преди 1 година

България никога няма да влезе в юрозоната, защото скоро напускаме и юрохейците... ===)))

81

Анонимен

преди 1 година

До до 53 САЩ търсят роби. Заплати са по 7-8 $ начално.