152

Анонимен

преди 1 година

Що го отбраняват толко, след като няма смисъл и е НЕважен пункт?!

151

Анонимен

преди 1 година

Ако рашка не беше избягала от Киев сега нямаше да пишат на надгробните плочи " загинал в бой за Соледар ", а "загинал в бой за Киев" . Макар че това няма значение след като САЩ- посолството се раздвижи много скоро ще има олеле мале .

150

Анонимен

преди 1 година

тази новина е лека подготовка за зомбираните евроатлантици, че бахмут скоро ще падне

149

До 175

преди 1 година

Айде пак , Сармати , Армати , Су 57 , Посейдони , роботи, терминатори , ако руската военна техника ставаше за нещо , след година война нямаше да са до Бахмут а до Португалия (или поне Берлин)

148

До 168

преди 1 година

Чак пък сговор?! Представители на трите цитирани организации казаха че ще помогнат на Украйна с оръжие , но не и войска на терен . Лавров заяви че който мисли че Русия може да нападне Украйна е луд или параноик . От тук насетне , вече година след началото на войната всеки да си прави изводите

147

Анонимен

преди 1 година

За тези, които ги водят, очевидно има. За клюкарите и тр о ловете отстрани е все едно дали има смисъл или не. Те, така или иначе, не пеят в хора, никой не ги пита и не участват, освен на страната на получилия комисионна да списва поръчките.

146

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да удря с една ядрена бойна глава, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!

145

morgan

преди 1 година

нито Украина ще се предеаде нито светът ще признае победа на *** Путин какво се опитва незнам да се маха от власт и да започне да се крие дане го извадят и него от някоя дупка

144

Анонимен

преди 1 година

Интересно е как някакви русофоби подкрепят неистово един фашистки режим? Изглежда освен русофоби и краваророби са и фашисти, от тия прикритите дето ги е страх да изявяват фашистката идеология открито и чрез русофобията в момента успяват да си утолят жаждата за мъст и реваншизъм срещу руснаците!

143

Гиб Мелсън

преди 1 година

В България русофоби отдавна няма. Тези които бяха такива, отдавна заминаха на фронта в Украйна да спасяват Бахмут и Соледар. Това че някой пллююе по Русия не го прави автоматично русофоб. Просто сега да говориш против Русия е модерно за да си мислиш, че си голямата работа а пък всъщност само ти си знаеш колко ти е акъла. Има например много такива, които са сложили украинското знаме на профила си а като им дадеш карта и ги питаш къде е Украйна сочат с пръст Мексико.

142

Анонимен

преди 1 година

Има има - доста *** се затриват там , което е добре

141

Четете

преди 1 година

Журналист от The New York Taimes,който е посетил при фронтови Украински градове под контрола на Киев,пише че болниците са препълнени с ранени,моргите също при това линейки постояно докарват ранени и убити Украински войници и наемници,това е шок и ужас.

140

Един ден, когато

преди 1 година

войната приключи с победа за РФ, САЩ ще направи становище, че Украйна е загубила, защото Зеленски е корумпиран. Помнете ми думата. Ако не накиснат Зеленски ще си обършат ръцете с някой друг, както винаги. Има ли приятел на САЩ, който не си е патил от тях?

139

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

138

Анонимен

преди 1 година

*** всичко е цирк. Хората се избиват във войни за интересите на шепа дърти ***. А вие им играете по свирката. Я за Путину, я за Байдену. И от двете страни сте абсолютни ***.

137

Анонимен

преди 1 година

Докато убитите руснаци са 5 пъти повече от убитите украинци под Бахмут има смисъл неговото удържане. Ако американците бяха дали самолети на Украйна сега руснаците щяха да гинат пред Москва а не пред Бахмут.

136

Totenkopf

преди 1 година

Пълни лъжи предградието отдавна е отново вукраински ръце при контраатаката още от преди 2 дни

135

Човек

преди 1 година

Абсолютно никакъв, същото като помощите за туруците! Нито града ще спечели нещо от битката, нито турушка ще стане човек!

134

Анонимен

преди 1 година

Важно е Укрите да ядът бой. Друго не е важно.

133

ПроСоТо

преди 1 година

"Има ли смисъл от боевете в Бахмут" ?...Е,казва ли ти некой?