139

Щерю

преди 1 година

А цялата реторика и партия на ДБ не е българска - а е юдейска...

138

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Другари, стига сте ревали България е със САЩ и който е против е предател.

137

РадевДаваРазяснения

преди 1 година

ДъБЪ=ДАзагробим България

136

Анонимен

преди 1 година

Що ли са ми противни толкова тези,ало Маджо.

135

стига бе

преди 1 година

И какъв мир ще постигне Бокикиев с доставката на оръжие? Само повече украинци и руснаци няма да се върнат по домовете си, защото предоставянето на още оръжие на Украйна само удължава конфликта. Украйна няма как да победи ядрена Русия, само може да бъде разрушена още повече. Кога ще им уврът главите на либералджендерастите краварофили не мога да разбера.

134

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Радев мисли България за Русия. Бог ще го накаже!

133

До Демокрация и пр.

преди 1 година

Като чета патоса в лозунга, изписан с главни букви и съдържащ толкова "мозък", колкото агитационен материал от соца, ми е ясно, че си бил поне партиен секретар или подмазвач. Не си сменил стила на писане просто.

132

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се след изборите ще има много изненадани евро-атлантици. От това кой път са избрали българските избиратели.

131

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ РУСКИ РОБ

130

Анонимен

преди 1 година

Радев мисли за България, господ здраве да му дава

129

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123: "СРАМУВАМ СЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НИ.МНОГО ХОРА СЕ ИЗЛЪГАХА И ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО ПОРЕДНИЯТ ПОП КРЪСТЬО В ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ."__ АБСОЛЮТНО СИГУРНО ЩЕ СЕ СРАМУВАШ ДО 2027г. И ОЩЕ ПО-СИГУРНО И 20 ГОДИНИ СЛЕД ТОВА !!!

128

Анонимен

преди 1 година

До Сделките на Радев... Алооо , тава ДЕЛ-КИ-ТЕ , на Парламента , нали сме ПарА-ментална Република , да не кажа--- КОЛОНИЯ !

127

Анонимен

преди 1 година

Радев мрази Русия още през 2009г го каза в шоуто на Слави га беше шеф на ВВС

126

хичо

преди 1 година

Напълно са прави.Радев да каже какъв мир очаква?Руските варвари никога няма да спрат да надничат към подреденият двор на Европа.Първо беше Крим,после Донбас,Киев,кой ще е следващия?Най-вероятно Молдова?Демокрацията трябва на всяка цена да победи варварщината,няма друг начин.Навремето е било абсолютно същото с Хитлер-първо Судетите(пак с фалшив референдум),после Чехосровакия,Австрия и т.н.Един е начина-Русия да загуби,да бъде изритана в koчuната си...

125

Анонимен

преди 1 година

"Сключиха 10 годишен договор с Турция за доставки на втечнен газ от САЩ." Защо си мислиш, че е от САЩ? Там се вкарва и руска и катарска газ, а скоро се очаква през Катар да почне да минава и персийска газ. А за да те светна за това в какви илюзии живееш ще ти кажа, че Ботас подписа на 31ви Януари 10 годишен договор за внос на втечнен газ от Оман. И нашата ще е имено от там. Масата от народа сте много ниско образовани и не разбирате грам от политика. Само САЩ и Русия са Ви в главите.

124

Анонимен

преди 1 година

ДЕМОКРАЦИЯ, ПРОМЯНА, ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ!

123

Сделките на Радев

преди 1 година

Продължават Хемус като при ГЕРБ. Сключиха 10 годишен договор с Турция за доставки на втечнен газ от САЩ. Дават оръжие на Украйна - най страшното оръжие, термобалистични снаряди за РПГ 7 произведено във ВМЗ Сопот.Сега риват за Русия. Кой им вярва бе? Подписаха договор със САЩ и Франция за доставка на ядрено гориво. Купиха още 8 самолета Ф-16 Пепелянка от САЩ. Кой им вярва на тия бе? Другия месец ще подпишат договор със САЩ за строеж на 2 блока В Козлодуй, а сега раздават предизборен локум на глупаците от Възраждане и БСП

122

Един

преди 1 година

Бай Ристьо, ми що го подкрепихте на балотажа? Нали знаехте чии е Крим според чорапа.

121

УМНИТЕ ОТ ДБ, ПП..

преди 1 година

ГЛАСУВАХА И ИЗБРАХА ТОЗИ ПРЕЦЕДЕНТ... НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО С ТЯХ..

120

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

По-тихо другари, ДЕМОКРАЦИЯТА винаги побеждава, писъците на предателите са доказателство за това.