81

Анонимен

преди 1 година

ти дали не мислиш че един блок се държи на заварки?

80

къде

преди 1 година

До ШарлатанинКажи къде в Гърция има такива къи на тази цена?

79

Анонимен

преди 1 година

Бъдете спокойни! Със средна заплата 1500 лв на месец не може да се плаща ипотека на 1000+ евро на квадрат. Първо нашествениците ще се върнат по селата и малките градове и след това банките ще станат най-яките собственици на апартаменти.

78

Падаря

преди 1 година

Бетона в панелките държи още проблема е в заварките между панелите.Отдавна са заминали санирането само замазва пооложението.Ръждата няма спиране....

77

ДО 75

преди 1 година

Какво се хабиш да обясняваш защо ти е личен банкер бе човече?! И то на някакъв аутсайдер да се обясняваш. И аз имам личен банкер без да имам нито едно от изброените от теб неща, освен хубав доход. Защо го имам? Заради ниската лихва, която предлагат на клиентите с такъв при кредити и ипотеки и много по-високите лимити за кредити без обезпечение.

76

Брокерчето007

преди 1 година

Купувайте здраво, тъкмо свикнах да правя по 20-30к от вас, будaли.

75

апартаментчето

преди 1 година

До До 56е пясъчна купчина при едно земетресение. Фактите го доказаха в Турция. Но ако си имаш къща близо до града е много по-изгодно и за цена, и за удобства, и земя собствена и твоя. Тези новоизпечени бизнесмени в строителството само обират хората с фантастични цени и накрая взимаш една малка бетонна кутийка за нереално голяма цена.

74

Мично Празников

преди 1 година

Лихвите по кредитите не са страшни, хората купуваха и на 12% и на 8% и ще продължават да купуват, но няма да е на килограм както до сега, нито ще е на всяка цена. Инвестицията в тухла си заслужава само ако е за топ имот или за лично ползване, всичко друго няма смисъл, особенно ако е на кредит на ръба на възможностите и с минимално или никакво самоучастие. Иначе да, съгласен съм с пишещите които няма да продават и на 3к евро- и аз също не продавам, но и не мисля да придобивам на тези цени.

73

Анонимен

преди 1 година

Гледам ви спора за личните банкери и съм в потрес... Да, и аз имам такъв. Да, избираш си "тарифен план" за частно банкиранем, включващ различни екстри месечно. Ама явно е непонятно за 90% от населението. Дори има към някои и подаръци. Моят върви със сезонна ски карта, например.

72

Шарлатанин

преди 1 година

Малка къща с двор на 300 м от брега на топлото чисто море с дествен плаж в Гърция 17 000Е,апартамент боксониера в маза в квартал на Несебър 30 000 Е с такса подръжка...

71

Анонимен

преди 1 година

"12 хиляди лева месечен доход? 16 годишен тиктокър прави 12 хиляди за 1 седмица." - Джърстин Бийбър ги правее за първите 10 минути, като се качи на сецена. И кво? Милионите 16 годишни "тиктокъри" ли са адекватен пример, за професия и финансова култура?

70

НАЙ ВАЖНОТО

преди 1 година

Практиката от периода 2008 г. показва, че поради инертността на този пазар чувствителният спад на сделките обикновено продължава четири години, а цените намаляват в период от 6 години. По принцип очакванията са първото намаление в цените на жилищата да се усети в по-малките градове.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 Сега влизам в сайта и не знам кой с кого спори, но към написаното от теб ще прибавя и лично мнение. Нека да има достатъчно жилищна площ за всички - то и сега може би вече има, но да не е гарантирано, че непременно всеки ще бъде настанен и ще има собствено жилище. Нека да има стимул за развитие и за печелене на пари чрез собствени усилия. Бонуси само за онези, които учат, работят, плащат данъци и създават деца, за които да се грижат. За останалите - прав им път към Индия.

68

Анонимен

преди 1 година

Е как кога? Нали вече съобщиха най-официално, че живота на панелките отдавна е изтекъл. 50 години и толкова. Айде сегичка тия с панелките-гарсонерки за по 200 хиляди в младост да празнуват заедно с банките, дали им кредит. Наздраве!

67

до 78

преди 1 година

У нас няма банка, която да иска 1 милион за личен банкер. ДСК искат 5500 на месец или нещо такова за личен банкер. Те са най-"евтините".

66

Ъпсурдов

преди 1 година

1+1 готове за нанасяне с мебели в квартал на Кьолн -70 000Е в Гео милев София готов за нанасяне с мебели 210 000Е...Очкаван наем от Кьолн 700Е от Гео милев 400Е.....

65

до 76

преди 1 година

Това е план, който освен изброените от мен неща, включва и ЛИЧЕН БАНКЕР. Отвори сайта на първата банка и виж. Но не само образование нямаш, ами и капацитет 2 клика в интернет да направиш нямаш.

64

До 67

преди 1 година

12 хиляди лева месечен доход? 16 годишен тиктокър прави 12 хиляди за 1 седмица. Доста ниска летва е тази банка за някакви скъсаняци. Личен банкер в нормалните банки е само за хора с нетен доход от 1 милион евро годишно. И все пак богатите хора не ги ползват, защото са продавачи на заплата, т.е. точат ти парите и нищо не получаваш насреща. Банките нямат функция да управляват пари, а да дават заеми и да печелят от лихви. Има други компании, които се занимават с управление на пари.

63

до 71

преди 1 година

Айде ще навляза в подробности. Прочети пак първия ми коментар. Имам с точност 8 наслведствени имоти и още 4 от жена ми. Под наем до един. Постоянно има разплащания с фирми, които ги управляват и ги извършва личния ми банкер, защото аз нямам време. Бизнес? Имам малка консултантска компания в дигиталните услуги, работя паралелно на заплата на 2 места. Мастит бизнесмен? Маститите печелят на ден, колкото аз на година. Още детайли да дам, злобо неземна? :-)

62

Анонимен

преди 1 година

"И ВСЕКИ мислещ има личен банкер, най-малкото защото един пакет от 10-15лв. месечно средно ти включва всичко- преводи в друга банка без такса, теглене от банкомат без такса, поддръжка на до 3-4 сметки и така нататък..." - Това не е "личн банкер", а различен киентски план, бе баламурник. Стига писа глупсоти, че си смешен. Аз нямам финансово или икономческо формално образование, а се смея на глупоститеи ти.