61

рУМЕ

преди 1 година

ДА РАЗДЕЛИТЕ РУМЪНИЯ И БЪЛГАРИЯ СРАМ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕНЕСЕ В ЕС, ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

60

Анонимен

преди 1 година

Ако и ние имахме държава, отдавна трябваше да сме ги смлели на кайма.

59

Анонимен

преди 1 година

ДАНС няма ли да започне да разследва тези организирани руски интриги, или Кремъл контролира и нашите служби?

58

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Моята Тракия е завладяна от Гърция,България и Турция. Трябва ли и ние да искаме независима държава Тракия? За мен е глупаво. Няма смисъл от напрежение на Балканите. Както е сега с Македония. Глупави провокации Нали затова е Европейския Съюз. За да бъдем обединени малки и по-голями и да сме по-силни така. Утре Сев. Македония,после и Турция ще станат членове. Така с обща парична единица-евро и столица-Брюксел,ще сме единни и спокойни. Руски агенти правят днешното напрежение, ръководено от Кремъл.

57

БЮРМ вън

преди 1 година

от ЕС!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Какво Скопие.Тържествата трябва да са в Гърция,гр.Кукуш,където е роден Гоце или в с.Баница,където е убит. Тогава не е имало държава Македония,а в Кукуш са живяли българи.Могат да се посочат поименно.Не им доставяйте удоволствие на псевдомакедонците,като ги молите да ви пуснат.Безмислено е.Гърците ще ви пуснат.

55

мик

преди 1 година

Същите тези на границата ще правят проблеми на изборите, запишете им имената.

54

Анонимен

преди 1 година

пп, ДаеБГ, Гроб основни действащи лица в момента, които убиват българщината. Много се трият коментари ако се споменат 2 от либералните бълвоча..

53

Макаците

преди 1 година

на север от Гърция и на югоизток от България тръгнали да правят държава... Ех, бедни, бедни македонци, как не разбрахте, че насила хубост не става?

52

Анонимен

преди 1 година

Ама и нашите ги хранят много добре: "Продадохте си името за 5 стотинки на Гърция! Като сте Северна Македония къде остана Южна?" Лудница!

51

лоша работа

преди 1 година

При гроба на Гоце ври и кипи,а световните медии нищо не пишат за това!?И ся ко праим!?

50

Спеца

преди 1 година

Това население което обитава сега в земите на Македония е от хора с промити мозъци ,с уйдурдисани знания от фалшиви учебници писани под сръбска диктовка!Всичко това е следствие от манията на Йосиф Тито да прави Велика Сръбска федерация на Балканите!Интересно е че словенци , хървати , албанци се освободиха от сръбския национализъм , а нашево брата българите в Македония се правят на всичко друго , но не и на българи!Робския дух ги е превзел и вече стават смешни!

49

Жокера

преди 1 година

Е не е проблем.Ще мина с Британския паспорт тогава.

48

Анонимен

преди 1 година

Добьр вечер

47

Анонимен

преди 1 година

До 47 да те сърбите не помнят как ги бомбиха и избиваха, та си чупят краката да влизат в либералното свърталище на многополови индивиди... Само провери китайските инвестиции в Сърбия и сравни с трохите от Европа влизащи в България...

46

Анонимен

преди 1 година

Както са се събрали на границата, директно да ги товарят и да ги пращат на господарите им в Кремъл. Да ходят на фронта в Украйна, там да защитават руските интереси.

45

Анонимен

преди 1 година

До 42, разплаването на спорове между съюзници е стандартна руска практика! А че всички ултра-македонисти във ФИРОМ са сърбофили, и от там - русофили, е ясно на всички! Големия майтап ще настане, ако Сърбия тръгне да става член на ЕС и НАТО, защото тогава руснаците ще ги обявят за предатели, и не знае какво може да последва

44

Анонимен

преди 1 година

И на Гюешево са затворили границата, оправдават се със срив в компютърната система. 24 часа току-що съобщи.

43

Анонимен

преди 1 година

Кой нормален човек ще отиде в Македония да ми се кланят на Гоце Делчев :)))))) я стига глупости всичко това е платена провокация.

42

Сата НАТО

преди 1 година

Снимай го тоз мйекащ татарин, дето се произнася за държавата Македония и му бий черен печат и да си Е П М. Като се научи да казва лЕб и млЕко, тогава.