54

Анонимен

преди 1 година

Те хиляди танкове са унищожени за няколо месеца, тука с някви пръшливи 80 танка, стана егати суматохата. По-добре да им пратят стотина ракети с по-голям обсег.

53

Анонимен

преди 1 година

Гепарда е велик бре ;)!Няма по-велик танк от гепарда, какво ти разбира на теб главата от танкове ;)Има къде къде по велики разбирачи от теб! ;)

52

Хахаха!!!

преди 1 година

Фашистииии, нацистиииии, ще си го получите.

51

4444

преди 1 година

Ще, ще, ще!!!!!?????

50

Анонимен

преди 1 година

Ако някой си е мислел че студената война е свършила 90-та е ***!Тя продължи с пълан сила. Европа лицемернише спрямо Русия с така нареченото сближаване на отношенията. А Русия си мислеше че ще използва това за да направи Еропа зависима от нея! Но реално войната продължаваше с пълна сила!Ако някой си мисли че даването на оръжия не е пряко участие във войната е ***! И сега вече премина от студена в гореща и ще става все по зле, ние вече сме в световна война и е крайно време да го разберем!

49

Анонимен

преди 1 година

Русофобче просто, абе то много бяхте във възторг и еуфория с думите ей сега като пристигнат гаубиците М777 и М110 и НИЩО! После ама само като дойдат гаубиците Цезар и прословутите HIMERS и още по голямо НИЩО!!! Фронтът се придвижва на ЗАПАД от Бахмут започна, как му викахте евакуация хаха. Русофобче просто вчера подготвиха първата партида роботи за борба с танкове която отива към Донбас. Нямаш си представа какви жокери има Русия а цялото НАТО не може да събере 100 танка хаха.

48

Анонимен

преди 1 година

Бридчед, ще те оставям сам да си комуникираш и да си дращиш глупостите. Мене ми омръзна тука. Нема нищо интересно. И глей да си плякнеш повечко плюсчета за да се промени общественото мнение нали ?

47

Анонимен

преди 1 година

До До 56. Дрънкаш пълни глупости. Да не съм електротехник понеже зная как да ползвам електричество ?

46

До 56

преди 1 година

бе и ти не си интернет специалист, но ползваш интернет! Що така от де знаеш как работи и защо работи!? Както и да е! Реално погледнато сравнения на 2-та танка както ти пишеш има в нета! Въпреки, че не си специалист по интернет можеш да го намериш и да видиш кое как защо! Пак после пак питай Защо Леопард 2 е по-добър от кой да е руски танк на фронта в момента! Не за друго ами е дълго да ти го обяснявам тука!

45

Анонимен

преди 1 година

До 61. Върнала си е въшки

44

Анонимен

преди 1 година

Тоя умнокрасивобогат шнорхел пак се развълнува и запука плюсовете и минусите. Ше си развАлиш дзъркелти бе.

43

Анонимен

преди 1 година

До Русофилчета прости. Има поне еидн документиран. Има го и в Тубата където едни ухраинци се надянаха буквално на дулото на руския танк и той ги разпарчедоса. Виж ако става въпрос за двубой между танкови армии то такива практически не съществуват в момента на фронта така че сте прав.

42

Анонимен

преди 1 година

До Русофилчета прости. Че кой ти е казвал че има бе умян ?

41

Анонимен

преди 1 година

До ... 52. С какво са по-добри по-конкретно ? Танкист ли сте ? И двата танка ли сте ползували за да можете да сравнявате ?

40

Не живеете в ВСВ

преди 1 година

Днес съотношениети Леопард към Т се счита да е 1 към 5.. Толкова е било и съотношението Тигър към Т. Т.е. един немски танк е бил равностоен на 5 съветски. Проблема е бил че индустриално съветите са произвеждали 10 танка, докато Германия е произвеждала 1. Сега не знаем какво е съотношението в производството, не знаме също дали танка изобщо все още има място на съвременната бойна сцена. Да не изместваме дискусията. Всичко започна с САЩ които дадоха Абрамс - също танк от клас Леопард .на Украйна.

39

Русофилчета прости

преди 1 година

Танковете се използват предимно за прикритие на пехотата при настъпление... Това е желязо което стреля и пази войниците когато се налага бърз щурм... Няма танкови двубои в буквалния смисъл.

38

Анонимен

преди 1 година

До SS. Фантазиите не са реалност

37

...

преди 1 година

Е Леопард 1 не са Леопард 2, но все пак са в десетки пъти по-добри от кой да е руски танк в момента на бойното поле!

36

Анонимен

преди 1 година

Леопард 2 е по-добър от Армата, няма неговите проблеми с двигателя и се харчи като топъл хляб навсякъде. Армата даже за паради не става, защото и там двигателят гасне.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33. Още и чоплиш да си слагаш плюсове на поста си бе шнорхел ? Промени ли вече общественото мнение или още не си го променил ?