51

ЕЙ ЧУКУНДУР

преди 1 година

Време е USA да опита колко е готино война на своя територия голям кеф е нека опитат

50

Росия искала и Укра-

преди 1 година

--ина трябвало да го прави и нямало да има война ? Украйна е суверена държава и решава кой ще и е приятел ще се въоръжава ли -- важното е че Украйна не е влезнала във Русия да избива руснаци във Русия и да им руши руски градове ! А руснаците във Донецк са украйнски граждани и автономия ще получат със толкова дълга война ,че ще им се отще .после във Донецк няма да има руснаци подкрепящи таварищ Путин ,троянския руски кон няма да го бъде ! Лошо си направиха сметката за бъдещето си !

49

Анонимен

преди 1 година

до 47 Кравар, 5-6 държави от Европа + САЩ са целия свят които мразят Русия=? Муахахахаха...

48

Анонимен

преди 1 година

Чакам Китай да нападне Русия с маалки прикрити,незабележими отряди от по 5 милиона души и да се приключи с Русия.

47

Мдаа

преди 1 година

Ние българските русофили сме готови да предадем България на Русия , а лично филите ще дадем и ду.е .

46

Saddam Husseyin BAAS

преди 1 година

ЯДРЕНИ УСТАНОВКИ И ТЕЖКИ ДЕБЕЛИ РАКЕТИ В КУБА И МЕКСИКО..КАК МОЖЕ САЩ ДА ИМАТ РАКЕТИ В ПОЛША И РУМАНИА,,,А РОССИЯ ДА НЯМА АТОМНИ БОМБИ В МЕКСИКО И КУБА ?? ММ????......ЕДНО ВРЕМЕ ЛИНИЯТА НА ДОПИРАНЕ БЕШЕ В КУБА = НА 15 000 КМ ОТ МОСКВА!!!---А ДНЕС Е В УКРАЙНА---НА 350 КМ ОТ МОСКВА !!!!

45

Анонимен

преди 1 година

На Путин му е казано оъ който трябва,че посегне ли към употреба на ядрено оръжие е мъртвец на мига!Цялата война обаче явно се измества към дежурното крадене на технологии от Москва.Затова е обявил милиони рубли за пленяването на немски танк или новите ракетни установки от Израел.Русия както винаги иска да навакса,затова е тази война.

44

АТАКИСТ

преди 1 година

до 47 Пинко, че от края на ВСВ Русия е трън в очите на запаняците и я злепоставят по всякакъв начин! Затова на Руската мечка вратът й е дебел- защото се справя сама! Ти в кашон ли си живял досега?

43

Ром"с

преди 1 година

Чуков ,Чуков,ех Чуков и ...ти ли Бруте!

42

Анонимен

преди 1 година

Аве да питам само вече година мина а Русия не фалира що така ве саннкциите не работят ли или работят за тези дето ги измислиха.

41

Аз не казвам Русия--

преди 1 година

-- да загуби войната ,аз питам как можа тоя Путин така да се натресе та за целия свят Русия да стане лоша дума !

40

Бомбардир

преди 1 година

Русия закъсня с нахлуването. Трябваше доде е мъничка змията още през 2014 г. да разбие укронацягите, но гледаха мир да е. Западът излъга мощно с Минските съглашения, които дадоха време на нацягите. Това си го заявиха и Меркел и наскоро Б. Джонсън и самите укри си го казаха. Но тук у нас масово по медиите се прoпагандиpа това което запада каже и се изменя човешкото мислене.

39

Анонимен

преди 1 година

Пуцай, куме! Ние няма какво да губим, освен един президентски турскиКенеф.

38

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

37

анонимен

преди 1 година

Ами трябваше просто да се спазят Минските спорозумения

36

Не е ли ясно?

преди 1 година

Ако, както досега доставят на Украйна всичко каквото поиска, войната няма скоро да свърши. Ще завърши когато руската армия стигне пак до Киев. Но този път те няма да се изтеглят само срещу пбещания за подписване на мирен договор. Една и съща лъжа два пъти не минава.

35

Анонимен

преди 1 година

Всички очаквахме Путин да нападне Украйна, Байдън съобщи, Борис Джонсън и Макрон го съветваха да не напада. Путин лъжеше, че няма да напада. Чуков Арабиста нищо не позна за Арабията, още по-жалъкк е да коментира европейски конфликти.

34

Анонимен

преди 1 година

Ако на този господин на снимката някой му открадне парите в банката да каже как ще реагира? А точно това се случи.Западните олигарси откраднаха парите на Руските олигарси и искат Русия да си трае. Не казвам,че войната е решение но и кражбата е престъпление . а когато имаш под ръка и оръжие,и щом не може да се намери взаимно изгодно решение,много ясно е,че ще бъде употребено срещу крадецаИ да не оставяме настрана желанието още и още да се краде и то безнаказаноА всичките приказки за пазар са блъф

33

тезата на джуджи

преди 1 година

Станете ми роби или ще ви изтрепя ! Ние ви бяхме приятелчета 45 г заедно щяхме да громим запада нови хора нов морал ,нов свят --- накрая те се стегнаха започнаха милитаризация и на космоса икономическа блокада и то не само на ссср и ни сринаха --самите руснаци ни казаха повече не ни дреме какво ще правите спасявайте се и при тях глад и при нас глад всички ходихме наведени на запад за милостиня--- сега джуджи се сетил за реванш и ти казва ,че ще ти сложи руско правителство !

32

КРОКОДИЛЛА ГЕНА USSR

преди 1 година

ПЛЮЯ НА ЗАПАДА, ВИНАГИ С РОССИЯ И АЗИЯ = КИТАЙ, СЕВ.КОРЕЯ, ИРАН, МИАНМАР, ВИЕТНАМ , АФГАНИСТАН, ИНДОНЕЗИЯ, ИРАК .