114

УРСУЛА И БАЙДЪН

преди 1 година

А искат ли да ми седнат на yя? Никой не пита плебса какво иска и какво трябва. Никого не интересува тази безполезна информация. Така че, те може ако искат да се нacepат и пак ще има гон Зеленский на площада. И в България скоро.

113

Анонимен

преди 1 година

Защо не дойде и в Бг да изнесе някоя реч , ние сме пренебрегнати , и ще се обидим , колко козунаци изпратихме , и никаква благодарност !

112

IQ 3.14

преди 1 година

До ГАДОРЯНхладилник, каскет ага, ще отваряш като почнеш да слагаш неща вътре. допивай и айде, че стана време

111

читалище заря

преди 1 година

некой от тия илитерати на смяна има ли идея кво е новина, ква структура има и как се пише заглавие и подзаглавие? за едно читалище питам #zakrivai

110

ГАДОРЯН

преди 1 година

Боя се да отварям хладилника вече. Току виж се подала *** на Зельо и да ме моли за танкове, самальоти и прочее.

109

пълен цирк

преди 1 година

И жена му и него да поканят. Разхождат ги като маймунки.

108

Кривондел

преди 1 година

Върши си работата Зеленски. При това чудесно. И италианците имат пълното право да не искат да им досажда. Пак с право. толкова.

107

Ром"с

преди 1 година

Света разбира кои са виновни за войната в Украйна,освен кликата на "Байден и ко " и медиите които са подвластни на Вашингтон и заблудена група от американофили.. Нещата са ясни,но нито една страна не е суверенитента,дори и Германия клекна под натиска на САЩ за танковете .. .Ердоган каза,че са платили на американците 1.6 милиард долара за самолет и още го няма,нито парите връщат ,нито самолети изпращат от Вашингтон(познато ви е),а президента на Хърватска каза,че САЩ провоцира Русия от 2014 г

106

Анонимен

преди 1 година

зАщо Зеленски си търси постоянно белята , от мнго ходене насам-натам ще се натъкне на някой ''новичок'' !

105

IQ 3.14

преди 1 година

три абзаца общи приказки и само изречение извадено от контекста на изказване. оп, имаме новина. трябва за подобно читалище да плащате глоби за дезинформация а не да цитирате "запознати" и "експерти" , па да сте "национална медия"

104

Анонимен

преди 1 година

До86. Прав си. Пишеш " руски чувство за справедливост" струва ми се , че такова чувство при тях няма. Те се взимат , чеса велика сила / но са на гол корем с овесени бомби/ и се самозалъгват. Създадени от други велики сили да са противник на хитлеристите. Сега се нямат ценности да бъдат признати за такива

103

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко - Хе-хе! Наскоро най-видният наш антинатовски интелектуалец, известен с фамилия, посветена на руската валута, направи стрхотни изцепки по повод северомакедонските бабаитски прояви върху Пендиков. Та този интерлктуалец се възмущаваше, от дъното на бездънната си душа, от вероломството на неговите съюзници от НАТО, както се обяви и той! Показаха го по тАлавизията.

102

Анонимен

преди 1 година

Пропагандната машината заредена с евроатлантически ценности така набра скорост че ... изплиска легена ...

101

"чебурашка"

преди 1 година

До АнонименЗащо не говорите за другите войни, и там има смърт и разрушения? Къде беше 2003г. по време на "шок и ужас"? А пардон ти не си чувал за тази инвазия... А "чебурашките" не ги мисли, там където е текло тече. И да загубят, те са си те...

100

Анонимен

преди 1 година

До Естествено тъпия.. Ама няма какво да загубя , с пенсия от 420 лева , ЖИВЕЕ ли се . Ще го закъсат атлантиците управляващите и щатите , защото ТЕ има какво да загубят ,.. РАЗБРА ЛИ МЕ ?

99

пришълеца

преди 1 година

Бездушен осиновител:))))

98

До 105

преди 1 година

Суворов е бил гений. Тия днешните са кагебейски некадърници.

97

Бай Дрън

преди 1 година

Вегая и италианците ли да ги мисля? Който смята Зеленски за голяма работа, че удължава нагона на народа си, вероятно смята, че и македонските управници са прави да удължават агонията на народа. Путин вероятно сгреши, че по тоя начин се намеси във война от 2014та, но това не означава, че Зеленски имаше право да хвърли на смърт стотици хиляди граждани на страната си, а от там и на още толкова от Русия.

96

Анонимен

преди 1 година

Тоя да не се връща към професията си ? Че като президент ги надроби едни .. !

95

Ха ха

преди 1 година

Я чо-добре да изиграе един скеч на токчета! Кво ще срича нещо, написано от друг!