113

АнонимеН

преди 1 година

НЕ НЯМА ДА СПАСЯТ КОМУНДЕЛИСТАН, ЗАЩОТО Е НУЖНО ВРЕМЕ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА А КОМУНДЕЛИСТАН ФАЛИРА ПРЕЗ 2023-ТА ГОДИНА ТОЕСТ ТАЗИ ГОДИНА :D И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ТУРЦИЯ- ТУРЦИЯ Е НИКОЙ ТЯ ЕДВАМ СПАСЯВА СЕБЕ СИ!

112

До 163

преди 1 година

Радва се детето, че "всичко върви по план" ХА-ХА-ХАХАХАХАХА

111

Анонимен

преди 1 година

Изостава само компютърно но и останалите страни плащат на САЩ за компютри а не всеки прави компютри. А и компютрите на САЩ може да се използват срещу САЩ.

110

Анонимен

преди 1 година

Индонезия

109

Анонимен

преди 1 година

Некомпетентен анализ. В края на миналата година Ковинтинското газово находище беше свързано с осемстотин километров газопровод с газопровода Силата на сибир. Така че тази година газопровода Силата на сибир ще достигне проектната си мощност от 38 млрд кубически метра газ. Освен това Русия изнася в Китай към 20 млрд куб метра втечнен газ. Русия изнася 40 млрд куб метра газ в Европа по украинските газопроводи. Изнася и 15 млрд куб метра газ в Турция. Тази година Русия ще изнессе към 130 млрд куб метра газ, което никак не е лошо.

108

Банкеръ

преди 1 година

За специалистите по международна търговия,направете си труда да проверите какво пише на тубите с масла освен шел,тотал,мобил и т.н.Да не се окаже,че са от Индия с Руски нефт.Забавляват ме малоуници дето смятат,че Тотал се прави във Франция.

107

Таня

преди 1 година

Какво стана, Европа умря ли от студ? Къде са веселите колажчета с Путин и надпис "Зима близко" или подобна много умна сказка? Нещо не се виждат последно време... Защо ли...

106

Анонимен

преди 1 година

Русия няма нужда да я спасяват. Това е най-голямата страна в света и има всичко за векове напред, САЩ са фалирали и краднат нефта.

105

Анонимен

преди 1 година

Той ще ти каже

104

Спас

преди 1 година

Ама наистина сте болни мозъци щом се кефите на путин. Стадион за вас!

103

Банкеръ

преди 1 година

Русия продава нефта на Индия за рупии,Европейците купуват от Индия направо бензин,дизел и масла нещо неясно има ли?Газта Ердоган си я плаща в злато най вероятно и продава на Европейците за лири,нещо неясно има ли?Нашите политици,които преместиха южен поток в Турция си го сложиха яко.Сега Ердоган ще им продава и ще плащат каквото им каже.Така де,като имаш стока намираш начин да я продадеш.Кофти е да нямаш пари и да искаш нещо.

102

Анонимен

преди 1 година

Вече стана досадна дискусията с жълтопаветните аутсайдери.Айде бегайте да се тъпчете с бръмбари.Аз ви оставям и отивам да си сипя една 50-градусова отлежала грозданка за здравето на Владимир Путин-ПОБЕДИТЕЛЯТ!

101

До 135

преди 1 година

Правилно. А някога замислял ли си се, как въпреки че няма нищо е икономически гигант? Навежда ли те на мисълта, че нямането ги е направило упорити и съобразителни, способни да решат всеки проблем. Жалко е обратното - да имаш всичко по много и да тънеш в мизерия.

100

Дойче Зеле

преди 1 година

Е просто немската медия на ЗЕЛЕнски!

99

Космонавт

преди 1 година

Войната наближава, след нея няма да има други освен бели хора. За уточнение - руснаците не са бели хора.

98

Спас

преди 1 година

Хей какви хора сте, платените от путин сте прости работници, ама ако има и други които го пишете този ужас безплатно вие сте за ста дион бе!

97

Анонимен

преди 1 година

Super, хем по малко пари за руските олигарси, хем по малко ресурси за европейските васали, да видим кал ще забуксува евро ***

96

Анонимен

преди 1 година

Краварника зад океана скоро ще рухне.

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 119. Кви ли глупости не пишат за да деградират народонаселението

94

Анонимен

преди 1 година

Русия е НЕПОБЕДИМА.Тя сама ще се спаси.Има сили за това.