197

До долният

преди 1 година

То понеже в САЩ всичко е ОК. Като изключим стотината убити на ден в училищата от огнестрелно оръжие и ЛГБТ МНОПРС пропагандата в детските градини

196

Анонимен

преди 1 година

Не ги е срам да пишат такива работи за страната на демокрацията Русия. Там човекът е на 1 во място- след кучетата,котките и всичко останало де. А пък да се осмеляват да плюят честният и независим руски съд е безобразие. Да вкарат 200-300 души в затвора понеже не харесват великия вожд Джуджефин и веднага ще се намери някой гаден западен журналист да направи от мухата слон. Веднага да се махне тази статия и да се напише истината. В Русия всичко е цветя и рози.

195

Анонимен

преди 1 година

Всички сме против ДЪЛБОКАТА държава, а каква е държавата в Западна Европа ,в Англия, я САЩ?-Плитка?! Световното правителство ще пороби целия свят. Просто руските олигарси искат да съхранят властта си. Да, руснаците, които бягат от мобилизация са прави, защото не стига, че им работиш, ами искат и да умреш за тях. Работата е там, че за украинците е същото положение: умират в името на олигарсите си. Ако на украинските олигарси им пукаше за живота на гражданите, щяха да сключат примирие на 25.02.22г

194

Авторката Е. лка

преди 1 година

Малко сгреших. В заглавието вместо България, написах Русия !

193

Възраждане

преди 1 година

Да напук на много хора точно Копейкин е най светния избор с който разполагаме !

192

Мозъковед

преди 1 година

В Русия не промиват мозъци, защото вече няма такива, пък и водата замръзна. В Русия има само един Главен Мозък, който мисли от името на всички останали мозъци и им разпорежда как да живеят и умират.

191

БДЖ

преди 1 година

Мдааа..., и докато пишат и говорят за "лошата" Путинска "пропаганда", Западните медии правят същото! На това му казват Инфо война!!!, в която огромното множество Западни медийни ресурси доминират срещу единствената RT на Русия, която между другото е под санкции на Запад!, тоест, на Запад липсва алтернативната гледна точка, освен ако не владееш свободно руски език и можеш да гледаш, четеш и слушаш преки предавания на руски в Интернет!

190

Анонимен

преди 1 година

Аз пък мисля, че пропагандата е в ЕС. Първо, защо забраниха руските медии? Второ, защо глобяваха за сядане на пейка по време на ковида? Защо насила искат на ни наложат трети пол? Да продължавам ли?

189

бай ганююю

преди 1 година

само сменете в заглавието името на държавата с нашата държава и ще си дойдем на думата самата истина!!!а от хибриден сайт с 95% хибридни новини няма смисъл и да се коментира тук 99% от коментарите са само на тХролове!!!някой ако случайно напише някой реален коментар веднага го трият!!!докладвайте масово сайта днес бг във фейсбук за разпространение на фалшиви новини за да бъде блокиран,както на вас ви трият коментарите отговаряйте по същия начин докладвайте ги за разпространение на фалшиви новини

188

Анонимен

преди 1 година

Ай стига с пропагандата! На запад е голяма свобода: бачкат за да са живи и тук е същото, в Русия е същото. Ние сме против родните олигарси, а като дойдат на тяхно място чужди КАКВО?! Ще лежим по гръб и ще щракаме с пръсти?!

187

Българка

преди 1 година

Дръжте се братя българи! Всеки ден от 11 месеца непрестанни когнитивни атаки върху мозъка ни от Пропагандата на Солективния Запад водин от САЩ!! Ще удържим! Слава на истината!!

186

Анонимен

преди 1 година

До Путин Ид и от, Русия в момента е най-големия производител на жито (на хляб) в света. Спри с тези брътвежи, че ще умрат от глад.

185

Анонимен

преди 1 година

Само като видя "Дойче Веле" + Eл-ка и НЕ ЧЕТА.

184

Анонимен

преди 1 година

Никакви илюзии не можели да имат за Русия фейкометите от DW в статийката? Абе аз от години нямам вече никакви люзии за САЩ! Империята на лъжата. Какви хвалебствия, какви чудеса постоянно навсякъде излъчват за себе си, а като иде там човек може да се уплаши от хилядите наркомани, дребни престъпници, мърсотия навсякъде, полцейщина и всичко друго, което е точно обратното на това, което се опитват да ни накарат да мислим, че е прехвалената Америка.

183

Архимед

преди 1 година

Еврикааааааа! Да пратим миролюбеца Радев с плакат в Москва "Искам мир!"

182

Анонимен

преди 1 година

Незнам за промитите мозъци и пропагандата в Русия, ама даже и в тоя световно без известен сайт не може да кажеш нищо срещу фащ, урките и трансевроджендърите от Брюксел

181

Анонимен

преди 1 година

Същото повръщано на дойче веле го бяхте преписали преди 2 месеца само, че не беше бг. а някоя от балтийските държави

180

Песен за Киро

преди 1 година

Бате Киро на Синджиро ме държат, че съм кукла на конци! Добре, че сте овци!Украинските палати, ах палати! Ми станаха познати, ах познати! Оръжия потайни, долари безкрайни! С Зеленски шмъркам до зори!

179

Песен за Киро

преди 1 година

Бате Киро от Канада! Гладна калинка! Във парламента влизам аз! В този час! Да говоря с бизнесмена, Зеленски щоумена, че марионетка ставам аз! Оръжия безкрайни, кристали омайни!На парапета, с Лена до зори!

178

Нека некой

преди 1 година

Русофоб отиде в Киев с плакат "Искам мир" и да видим какво ще се случи. Ха-ха-ха.