95

психолог

преди 15 години

Ало луд(ата)ия 92, ти си същия психопат 65. В Германия ти неживееш, а си избягал/а от някой лудница. Имаш раздвоение на личността. Ти си тежък клиничен случай. Айде бегай да чистиш клозетите на лудницата, за друго не ставаш.

94

az be

преди 15 години

saglasen s 64!

93

anonimen

преди 15 години

то и другия голям крадец - милен велчев, трябва да го сполети нещо подобно, най-малкото да се готви за народен съд ...

92

малкият ужасен тасма

преди 15 години

Къде са тия широко скроените.Тук уцели точно в средата.Аз съм талантлива успяла дизайнерка.Работя в Германия.Правя също и кройки с САD и на ръка.Създавам модели кроя и шия.На който му трябвам ме намира.Избирам си клиентите.Мога да ти кажа от опит че широко скроените дрехи обикновенно са много неудобни ако са за възрастни стоят като откраднати или подарени иначе ги правят за недораснали.Живей си в твоя си свят и си вземай хапчетата редовно не занимавай с твоите фантазии други освен твоя психиатър.Хаиде да приключвам че това което ти липсва в главата е толкова много че нямам време да се занимавам с такива психопати като теб.Случая ти е много тежък и изисква професионална намеса.Кажи си адреса да изпратя да те приберат.От Германия ще се обадя вредиш освен на себе си и на обществото...Ще те приберат спокойно...

91

ilteko

преди 15 години

Господ да го пази !

90

Не е случайно!

преди 15 години

Има старо поверие, че Бог наказва чрез първородните им деца съгрешилите родители. От време оно наказанието за крадците е било отсичането на ръцете им. Ако крадецът Симеон се покае и върне на българския народ това което окраде, а то е за стотици милиони евро, Бог може и да се смили над ръцете на първородния му син!

89

ннн

преди 15 години

Едва ли някой знае, че съществуваш. Твойта злоба е типична за гашниците и простите ***. Благородните хора са широко скроени. А такъв *** като теб, който злобее на чуждото нещастие на невинен човек, още повече аристократ, не заслужава и да си изхвърли човек *** на теб. Такива комплексари като теб ще си останат гашници докато са живи и са на светлинни години от света на благородните хора. Простотията ти показва, че си само едно злобно нищожество, което мрази дори себе си.

88

bg.post

преди 15 години

Г-н Асенов сигурно има предвид прословутия 65-ти номер, не 62-ри. Предполагам де.

87

XXL

преди 15 години

Айтщайн е казал, че простотията и вселената са безкрайни, обаче за първото не е сигурен. *** "Асенов", това важи за теб. Злобей, плебей с плебей. Такива гашници като теб винаги са мразили аристократите.

86

малкият ужасен тасма

преди 15 години

ти пък какъв си. доколкото ми е известно в българия няма аристократи.има само такива които се големеят и на тях им казват парвеню.това название е посрамно от названието благородник.защото аз не знам да има един свестен от тях.или са *** ***.извратени болни.алчни.егоисти.за които всичко трябва да им принадлежи дори изпражненията ти потта ти всяко косъмче по теб.и аз наистина ти пожелавам да бъдеш собственност на един такъв *** и тогава ще те чуя каква песен пак ще пееш.лижи му *** на кардам щом толкова го признаваш пристани му и му стани *** да си изсипва мърсотийте върху теб.сложи си доброволно царският хомот и ори оритой точно такива като тебе търси... и нищо друго

85

Асенов от София

преди 15 години

Простаците в България няма да свършат и 62 е жив пример за това.

84

преди 15 години

Дано да се оправи човека , доколкото може.Какво е виновен за простотиите на баща си.

83

ivan

преди 15 години

няма нищо на този свят,което да остане безнаказано,а господ връща там кадето най-много боли!!!!

82

Престъпление и Наказ

преди 15 години

Има старо поверие, че Бог наказва чрез първородните им деца съгрешилите родители. От време оно наказанието за крадците е било отсичането на ръцете им. Ако крадецът Симеон се покае и върне на българския народ това което окраде, а то е за стотици милиони евро, Бог може и да се смили над сина му!

81

преди 15 години

Kolko mnogo zli hora ima... Koyto zlo misli zlo namira! V takiva situacii chovek tryabva da proyavyava suchuvstvie! Dokato ne stanem po - dobri bulgarite, nyame da imame blagopoluchie!

80

-

преди 15 години

DA BE,TO4NO.REFERENDUMA E NEZAKONEN, A STAMBOLOV SAVSEM ZAKONNO E DOMAKNAL FERDINAND.IDE BEZ POPULIZAM.TOVA E PRESTAPNA DINASTIA. PREZ 30-te GODINI IZLIZA EDNA KNIGA, NAPISANA OT ALEKSANDAR PAPAN4EV PREDSEDATEL NA KASACIONNIA SAD, KAZVA SE:EDNO PRESTAPNO CARUVANE!!! KOITO MOJE DA PRO4ETE KNIGATA I DA KOMENTIRA TOGAVA .

79

Minuvach

преди 15 години

БАЩАТА НА ТОЗИ ТИП КАРДАМ НАВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ , ДОВЕДЕ Я ДО АЗИАТСКО ОРИЕНТАЛСКО УПРАВЛЕНИЕИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ВЕЧЕ СЕДЕМ ГОДИНИ Е В ТЕЖКО КОМАТОЗНО СЪСТОЯНИЕ! НЕ СЪЧУВСТВАМ НА КРИМИНОГЕННИ ТИПОВЕ МАФИОТИ, КОИТО СА ПРОКЪЛНАТИ .

78

българин

преди 15 години

Злобата скъсява живота. И вие, които злобеете против княз Кардам знайте, че това е трагедия, която на всеки може да се случи. Да не дава Господ на никой. Съвсем друг въпрос е, че дъртият Симеон има много грехове към България. Но княз Кардам няма никакво вина за това. Господ да го пази!

77

bulgarin1

преди 15 години

Дано се стабилизира без проблеми, стискам палци за човека.

76

B

преди 15 години

измамници Сакскобурготски ------------ палете им свежти при умрелите като ходите на 4ерква, давайте им имената като 4ете свештенника сьжто при мьртвите ----- Този измамник който штеше да ни управи за 800 дни, и не искаше никакво нааследство от Бьлгария, този който изсе4е Рила планина и И -Б -А Майката на нашата родина Бьлгария----- дано умрат по най гадния на4ин вси4ки от рода Сакскобурготски ------ДАЙ БОЖЕ АМИН!!!!!!!