138

Яверт

преди 1 година

До 188. И аз си мисля, че танкът не е вече с онова надмощие на бойното поле, който е имал преди 60-70 години.

137

баба мара

преди 1 година

ха добро утро как не се сетихме досега добре че са мисирките да ни светнат

136

Анонимен

преди 1 година

До Яверт Явно има щом ги ползват.Все пак са подкрепа на пехотата.Но е факт,че сега са много по уязвими от преди.С тези дронове и модерни технологии.

135

не може да бъде!

преди 1 година

Проблемът на Запада в вече според мен не е в това колко и как Русия може да се отбранява.Големите проблеми както се оказва,които вече връхлитат са заради това ,че от 2000 год.насам всичко ,което е казал Путин се оказва вярно,а всичко казано от западните лидери -измама ,скрита под благовидни предлози.И реакциите вече идват-Бразилия и Аржантина създават обща валута,ОПЕК се дистанцира от западните решения,азиатските държави в т.ч Южна Корея,Сингапур канят руските спортисти и т.н.още най-различни

134

Яверт

преди 1 година

Имат ли голямо значение в една съвременна война танковете? Все си мисля, че са били от значение преди време. Например през Втората световна война. Моля, някой специалист да каже.

133

OZZY

преди 1 година

Щатите атакуваха Ирак с 1900 "Ейбръмса",отделно "Чалънджърите",сега щели да бият РФ с 30 танка!Обидно е някак си!И защо ли на 30 танка пращат 12 ремонтно-евакуационни машини?

132

не може да бъде!

преди 1 година

Тази статия е най-вече за мечтите-че руснаците не разполагат с противотанкови оръжияа,авиация и равностойните танкове Т90.А има и други средства за да бъдат спряни .Тези танкове може най.много да доведат до патова ситуация -но сегашните 4 присъединени области+части от Харковска,Николаевси и Днепропетровка области остават в Русия.Според мен обаче бедите на Запада не идват толкова от руската противотанкова отбрана а от различни части на света,и както казва Шекспир не идват по една ,а вкупом!

131

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да дават , украина вече я няма.

130

Към бандеровците

преди 1 година

Нацистите са започнали да се изтеглят от Артьомовск, който повече никога няма да бъде Бахмут !

129

Анонимен

преди 1 година

Мешаната салата от западни танкове ралва окото и крие теглото.

128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 169 То по промит гладък мозък от рософилският няма.За пропагандна помия няма да говорим.Там рашките са първенци.

127

Анонимен

преди 1 година

Когато руснаците избират нов лидер, да питат докторите му колко му остава да живее. Да търсят човек, на който му остават 1-2 години. Това е техният шанс за мандатност.

126

БЪЛГАРЧЕ

преди 1 година

НОВИТЕ ТАНКОВЕ КОИТО ЕВРОПА ЩЕ ПРЕДОСТАВИ НА УКРАЙНА ЩЕ ОБЪРНАТ ХОДА НА ВОЙНАТА.ЩЕ ВДИГНАТ УКРАИНСКИЯ ДЪЛГ КЪМ ЗАПАДА,ЩЕ ЗАТЪНАТ В РАЗОРАНИТЕ ПОЛЕТА И ЩЕ ОТИДАТ ЗА СКРАБ. ДАЖИВЕЕ КОКАИНА ! ДА ЖИВЕЕ КЛОУНА.

125

Ура

преди 1 година

Мазна гадна и Дохлая Русня

124

Анонимен

преди 1 година

Съвет към руснаците: Слагайте на власт болен човек, алкохолик, който да управлява няколко години и да умре. Никога не слагайте здрав като Горбачов. Те развалят държавата.

123

Анонимен

преди 1 година

Умнокрасивитета разтяга доволно локуми пред клавиатурите без да си дава сметка, че ескалация на конфликта означава глад и мизерия включително и за него.Не знам, колко трябва да си *** и полиран в мозъка да кълнеш съотечествениците си, че имат друг поглед върху нещата извън пропагандната помия, която се излива на талази отвсякъде ...Падението е пълно!

122

Помислете малко

преди 1 година

Бандеровец в Леопард е като индианец в космически кораб ! Ако до вчера си карал тролея в Киев (защото свършиха обучените танкисти в Оокрайната) и сега те качат на Леопард, дали ще станеш изтребител на руски танкове ?! То и през 1943г при Прохоровка, Вермахта разполагаше с хиляди Тигър и Пантера, които наистина са много добри....Но, прочетете историята.

121

Анонимен

преди 1 година

Никога повече трезвеник на руския трон! Съветският съюз слагаше болни хора, за да им изтече мандата в срок. Сложиха един друг трезвеник - Горбачов, който им даде гласност и демокрация. Само алкохолик и болен човек ще спаси Русия.

120

Анонимен

преди 1 година

Путин е най-тъппият руски политик. Вместо да пие ракия, той иска да си играе на войници, като един друг руски цар, обявен за лудд, когото гвардията убива и слага сина му на трона.

119

Анонимен

преди 1 година

Танковете ще довършат Украйна.