132

Не знам

преди 1 година

Това за руснаците е поредният Афганистан. Тогава имаха цялата мощ на СССР и пак се наиграха. Как ще ползваш частна армия като Вагнер и дронове от Иран. Мърлява работа.

131

Анонимен

преди 1 година

Откъде пак го изровихте тоя мало.умник? Тоя е бил тиловак бе! Водил е врдомости за котленски и вилици! В това е експерт!

130

92ри набор

преди 1 година

Аз ще се бия за Русия

129

Анонимен

преди 1 година

1. Русия вече води война. 2. Русия вече ни обяви за вражеска държава. Русия няма с какво да уплаши никой. Войската и в момента е изтощена. Не успя да устои икономически на санкциите и се превръща в една голяма северна Корея. Единствено дрънканиците за ядрено оръжие и останаха

128

Ceco Varna

преди 1 година

Много интересно какви тези се развиват сред коментиращите. За да твърдиш, че Украйна има шанс за каквато и да е победа в конфикта с Русия трябва да си най-малкото неинформиран. Германия взела решение да изпрати 14 танка и САЩ още 22 и още няколко държави и да ги докарат до 100. Ок, но след бърза справка и вероятно стойностите са занижени Русия разполага с 23 000 танка, също така с около 23 000 ракетни и артилерийски установки, както и с 40 атомни подводници. Другото няма да го коментирам.

127

Все

преди 1 година

Руснаците като са ербап, що не обявят война на САЩ или Европа, а се лигавят с военна операция. Лигльовци, няма да ги бъде.

126

Анонимен

преди 1 година

2046та, парада на победата в Берлин, обсаден с руски танкове.. Европа се поделя наново...Който не си е учил уроците по история от учебника ще ги учи на практика...

125

Анонимен

преди 1 година

Раздухва се много тази малка регионална война. Ясно е като бял ден че и двете страни се пазят взаимно доколкото е възможно. Действията и на двете страни са рационални. Нищо няма да излезе извън контрол. Ще се разберат. Говорят един език. Един народ са.

124

КАН КРУМ

преди 1 година

Най-накрая ще си изпълним дълга ДА ОСВОБОДИМ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!

123

Килифарев

преди 1 година

В РФ живота на един мобилизиран крепостник струва едно от следните неща: овен, 5 кила риба, карта за метрото, 1 куб лед, подаръци от общината за рождения ден на детото все неща достойни да попълнят липсата на мъжката половина в семейството, особенно ако е пропаданл алкохолик. Ето това е свобода друзя, ура!

122

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти братска америка и германистан са поздравили покрайна за Рождество на 7 януари?

121

Анонимен

преди 1 година

Украинците са руси. Един народ, една кръв са Ще се помирят. И пак ще живеят заедно както е било винаги. Не ги мислете нито едните, нито другите.

120

Джоко Р.

преди 1 година

Споко друзя, докато чатите от американски софтуер и американски компютри и телефони(па макар и маде ин чайна, все пак са американски), таваришите ви от расиюшкйа няма да ги бъде , поради простата причина че нефт и газ предлагат и доста други страни на този етап. като преминете на руски джаджи и технологии тогава тавариш Путин може да мисли за пабеда.

119

Анонимен

преди 1 година

НАТО трябва да спре да се бърка там, където не му е работа

118

Килифарев

преди 1 година

Да приемем че е ставало нещо и около 2014та е имало мътни времена, макар че укрите твърдят че първите жертва на тези сблъсъци са проукраински и проевропейски активисти и мога да им вярвам точно толкова колкото и на проруските твърдения - ни повече, ни по малко. А защо Русия не нападна през 2014та като е било толкова зле бе тавариш, а напада сега когато такива инциднети вече няма практически и крайно дясната партия дори не е в парламента?

117

Анонимен

преди 1 година

Русия и Украйна ще се разберат. Ще повоюват още, после още малко ...и накрая ще седнат и ще се договорят. Обречени са да го направят. Ще се помирят и ще си простят.

116

Космонавт

преди 1 година

Значи ставаме автоматично вражеска държава? Службите да се подготвят за изхвърлянето на всички руски агенти и русофили извън България. Да се махат в блатная и да копаят землянки в Сибир. Определене трябва да се променят закоони за да се неутрализира русофилската чума.

115

Тия

преди 1 година

С нас няма какво да се бият. Ще се бием 100-200 -на хиляди по-обучени запасняци, джендърете ще избягат на запад и това е.

114

Реалист

преди 1 година

До 138. Хич не ни се прави на интересен, кремълски олигоффрен. Килифарев е прав и същия гнусен кагебейски номер го направиха и в Грузия и в Молдова. От Кремъл подкокоросват разни техни протежета в определени територии на суверенни държави да се бунтуват, да искат да се отделят и после отиват с войски да ги "пазят". И в другите страни ли имаше нацисти и майдани, а, тарикат? Толкова са елементарни и евтини съветските им имперски похвати.

113

Анонимен

преди 1 година

Килифарев как така месни босове имат власт да нареждат на полицаи?