112

OZZY

преди 1 година

До АнонимеН...А бе,човек,или там кавото си,как моше да пишеш "три танкове..",време е да ти порасне мозък!

111

Историк

преди 1 година

Абе нещо за нашите фърчила на чертежи дето ги платихме...да не идат като дарение за Окрайна...да не объркат дестинацията накрая,че с тия наши yes-политици,нищо чудно да ги подарим на брат Зеленски

110

Me

преди 1 година

Честит Рожден Ден, Зеленски! Сигурен съм, подаръците ти харесват!

109

Ром"с

преди 1 година

Все по-трудно и по-трудно намират единно мнение и трябваше им 1-2 месеца да решат за Лепардите и Абрамса ...ще видим как ще стигнат до фронта ,ако руснаците все пак се решат да унищожат мостовете на Днепър ..с парашути ли ще ги спускат ..

108

А дано

преди 1 година

Стигнат до Украйна горе долу по време кога стигнат самолетите да България. Все пак ние сме си ги платили авансово и вече сме ги поръчали.

107

Шрайка

преди 1 година

Преподавателите във Военна академия Г. С. Раковски" колективно подадоха оставки. Разбраха, че коментиращите в ДНЕС, са по-големи специалисти от тях в областта на оръжието, техниката и тактиката. Ура.

106

Анонимен

преди 1 година

До 120 с 8 танка които горяха като факли в Сирия и то унищожени от някакви кюрдски работници.

105

Анонимен

преди 1 година

АКО РУСИЯ ИЗГУБИ ВОЙНАТА, ДАЛИ ЩЕ Я ИМА ЗЕМЯТА... ШЕ ИМА ЛИ ЖИВ ПОБЕДИТЕЛ...

104

Украйна победи!

преди 1 година

Русия загуби! 31 Абрамса пристигат в Украйна, украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

103

Кшищоф Яцковски

преди 1 година

голяма вoйнa щe зaличи Eврoпa нaпълнo oт лицeтo нa зeмятa и държaвитe нa кoнтинeнтa щe прecтaнaт дa cъщecтвувaт.

102

Анонимен

преди 1 година

"Германия обяви, че ще предостави на Украйна една рота от 14 танка "Леопард 2" от запасите" - Някъде април месец. 18 от Англия, някъде март месец. 15-ина от прибалтийските, неизвестно кога, както и още 15-20 от Полша ... вероятно в най-скоро време. И кво - по 5 танка на седмица? Въй ... добре, че Русия не готви офанзива с 500 000 воиника и поне 1700 танка + невъобразимо голямо количество от всичко останало.

101

Русия е победена!

преди 1 година

Украйна спечели! Норвегия обмисля доставката на до 8 танка "Леопард" на Украйна. До 8 обмислени танка Лепард пристигат в Украйна и украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

100

Говедо

преди 1 година

До Брей!...Ти ,като използваш китайски компютри и смарт устройства и гледаш немски порнoфилми какъв укрофил си?

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112 - Ония ден един каза "Това е на практика война между НАТО и Русия" и преди да ревне някой, че е пропаганда, беше изказване от украйнска страна.

98

Анонимен

преди 1 година

Близки до Вангелия Гущерова разкриват, че през 1995 г. петричката пророчица смразила кръвта на околните, казвайки в момента на пророчески транс следното: Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят апокалипсиса или да го отложат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 106 - Ше им дръжки ... Европа няма военниявоенна готовност. Туткат се една година, да изкара 50 танка. Руснаците водиха сраженията със 60 годишни танкове и 40 годишни снаряди и аритлерия, като на няколко пъти парализираха цял Украйна с минимални усилия. Кой иска да е следващия? Никой.

96

Анонимен

преди 1 година

До 105.То си я има,ама е за сметка на украинците,те да умират,а не войниците на запада.

95

Анонимен

преди 1 година

Украйна имаше около 7 хиляди танка. Къде са те сега?

94

Анонимен

преди 1 година

Това ще развърже ръцете на руснаците които ще започнат да използват 152-mm ядрен снаряд 3БВ3 и 203-mm снаряд 3БВ2. Руснаците имат на разпоожение над 52 000 бр. от първите и над 23 000 бр. от вторите. Изстрелват се от САУ: 2С19 Мста-С, 2С3 Акация и 2С7 Пион които са налични сега на фронта. Ще стане голямо мазало защото мощността на 3БВ3 е 2,5 килотона тротилов еквивалент, далечина на стрелбата 17,4 km. Разработен е от РФЯЦ-ВНИИТФ академик Евгений Иванович Забабахин в град Снежинск. Отделно руснаците разполагат с над 88 000 бр. 240-mm мина 3БВ4 която се изстрелва от 2С4 Тюльпан. Активно-ре

93

Анонимен

преди 1 година

Война между Русия и НАТО ще има! Нашите путкински медии не ви го казват, но Путин няколко пъти го каза: "Когато започне истинската война нежду Русия и НАТО, ХИЛЯДИ ракети ще полетят едновременно към натовските държави! Към нас също ще полетят ракети, но само няколко от тях ще достигнат целите си! Нашите ракети ще поразет всички зададени цели и натовците ще се наредят пред вратите на АДА където ще чакат сатаната да ги приеме!"