214

Христо Христов

преди 1 година

229 германия трябва да бъде смазана. Когато и да бъде унищожено немското зло, все ще е късно! На нито един нормален човек по света не му пука за немците. Факт!

213

танк срещу танк

преди 1 година

Руснаците свършиха Т90. Армата не се вижда. Т80 се вижда още тук таме. Най-масово ползват в момента Т64 и Т72. Руските консверви леопардите ще ги изпапкат като зрънчо.

212

Христо Христов

преди 1 година

Време е и България да помотне с 50000 клавиатурни евроатлантика!

211

ако не беше Украйна

преди 1 година

...до сега руснаците да са стигнали до Вашингтон. Или май не?

210

Христо Христов

преди 1 година

Дипломацията изисква реципрочност. Както 1945 година!

209

Анонимен

преди 1 година

С тези 14 Леополда, Шолц едва ли разчита на друго, освен да умори руснаците от смях. Въобще, голяма излагация на НАТО стана в тази Украйна. Само пропаганда и глупости, ръшите сритаха укрей, доброволци и отпускари, Зеле взе да гледа като Просто Кире след гласуването на оставката му, а ЕС отива на фалит.

208

Анонимен

преди 1 година

ревът ли ревът нашите русуДрили, така нямаше смисъл и от химарс да се пращат, и от джевелини, от стингъри, от всички, но се вижда че Русия печели нещо само като прави месомелачка от жива плът без да обръща на колосалните загуби, та малко железа няма да им навреди на плътта която ще продължава да се раздира.

207

Анонимен

преди 1 година

Сега вече руснаците могат да почнат с далекобойни ракети или една-две ядрени и к'во правим ?

206

БДЖ

преди 1 година

Пак прецакаха Швабите!!!!!, а Краварите не дават танковете си и ся шъ гледат сеир! -))))) Не стига, че унищожават икономиката на Европа, но твърдо са решили да смачкат и "Локомотива" на ЕС - Гемания!!!!

205

Клоун Зеленский

преди 1 година

Вече не са ни достатъчни танкове! Искаме американците са ни изпратят сто ядрени ракети със среден радиус на действие за да победим окончателно руските нашественици!

204

Анонимен

преди 1 година

Минимална работна заплата в Бг-710лева,а за украинците 1 200 да спинкат на хотел.Народе?Докога???

203

212 до "загриже

преди 1 година

Умножи Леопардите по числото по 10, защото Полша и коалиция ще дадат още. Добави британските Challenger 2 - 14 бр; 3 хеликоптера Sea King , които могат да бъдат използвани срещу подводници; 40 колесни танка от Франция; 59 бр. тежки машини Брадли, 90 Страйкъра, 350 бр. бронирани коли; плюс снаряди, чиято бройка позволява да бъдат изстрелвани по 33 000 на ден за месец; 180 съветски танка от Чехия и Кипър. Всичко това е въоръжение за настъпателна война. Сбогом, Мордор!

202

Анонимен

преди 1 година

Сталин, който сам се определя за "Бащата на народите" е избил и заличил най-многото народи в историята. Включително и български народи.

201

недоразбрал

преди 1 година

До тук още не ми стана ясно, Бандерия ли воюва срещу Русия или целия свят?!

200

Анонимен

преди 1 година

Турция нали бе купила леопарди и преди пет-шест години ги прати в Сирия, от тях останаха само мазни петна по пясъците. Сега ще същото, голяма панацея няма що.

199

Малко история

преди 1 година

Хитлер винаги се е учил от Сталин! Той не беше още на власт, когато Сталин вече беше уморил милиони в Съветския съюз! И докато германците се срамуват от Хитлер , сбърканите руснаци се гордеят със Сталин? Няма човек, който да е убил толкова много руснаци, колкото този грузинец! Путин бодро върви по неговият път!

198

Българин

преди 1 година

САЩ много внимателно и последователно качват левъла на доставяните оръжия в Украйна. За да свикват руснаците преди да пратят нещо още по-тежко. Но наближаваме към естествения край на руснаците - далекобойните ракети.

197

Джани Леопарди

преди 1 година

Браво.......ама нЕма файда!

196

М

преди 1 година

И какво стана сега. През 1990 година руснаците изтеглиха военните си от Германия в знак на мир и край на студената война .Американските останаха. Сега немски танкове пак ще се бият с руски войници. Ценностно и демократично а ???

195

Анонимен

преди 1 година

Много ще е яко да видим снимки на унищожени танкове с немски кръстове по тях. Тия така хубаво вдигат топката на руснаците, че не е истина.