58

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Храната, както и всичко друго в този живот, трябва да е право на избор, защото като божествени същества имаме свободна воля. Много подло и сатанинско е да ни вкарват в храната вещества, за които нямаме представа. Сигурна съм, че българските производители, няма да отбелязват на опаковките наличието на такива боклуц-и в храните, а те както е известно са и канцерогенни!

57

Анонимен

преди 1 година

Стига сте писали глупости ами си отворете закърнелите очи и да се въоръжава е и да ги избие всички тези ***. Не разбрахте ли че с лалане, с избори с протести нищо ме става. Само куршумите вършат работа

56

Бай Дрън

преди 1 година

Добре, приели, приели закона за мушмуроците. Ама къде са нашите депутати да кажат една приказка "за" или "против"? За къф *** сме ги пратили в Брюксел, след като всичко е скрито от българина? Ами те вече може и Македония да са приели в ЕС, нашите и думичка няма да обелят. И не трябва ли да има един вид референдум, както имаше за смяна на времето? Смяната на времето вредяло на изнежени госпожици. А да си хапваме мушмуроци не вреди ли на моето психично равновесие? Ммммто ви тпппо да еа...

55

Анонимен

преди 1 година

щом сте яли кренвирши значи сте яли всичко

54

Сериозно,

преди 1 година

на тия ако им дадеш детска книжка от 10 страници - ще изхабят поне три шишенца коректор.

53

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се държим здраво за Руската Православна църква ,друго спасение и надежда няма, каквото и да ни говорят

52

Анонимен

преди 1 година

До тази статия се тръшках, че не успявам да намеря купувач за малък парцел в Тракийската низина. Сега ще го дръпна от предлагане (макар че следващата идея на нечовеците от Световния икон. форум вероятно ще бъде да ни забранят да си отглеждаме всякаква храна). Май е време да посетим близкия оръжеен магазин.

51

Анонимен

преди 1 година

В холандия убиват кравите и затварят ферми, че отделяли много со2, скоро кашкавал , мляко и сирене ще са лукс. А искахте банани само и скачхте по площадите , на ви сега щурци

50

чвор

преди 1 година

Хахаха, ми то отговора се крие в "статията". По-малко пространство, по-малко разходи, повече приходи. Всичко е за една пара! Простолюдието ще папа червеи, елита ще пердаши рибай! Филми като "Snowpiecer", испанския "Платформа" стават реалност.

49

Боже! Боже!

преди 1 година

Насекомите СА животни! Не консумирам животни повече от 35 години и твърдо съм против да ми набутват насекоми като алтернатива на животинското месо! ТОВА НЕ Е АЛТЕРНАТИВА! Никой, който яде инсекти не може да се нарече вегетарианец! Това е убийство и е равно на убийството на пилета, прасета и телета! Срамота да измъкнат отново някакви псевдо професори, които да ни обясняват колко е яко да ядеш буболечки! Очаквам скоро да забранят готвенето заради такива простакесии!

48

Анонимен

преди 1 година

До 122 Бил Гейст предлагаше да затъмним атмосферта и слънчевите лъчи с цел забавяне на глобалното затопляне :) като във Шотлански боец 2

47

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Не благодаря. Тези бръмбари и буболечки да си ги яде професорката.

46

Анонимен

преди 1 година

Като гледам с каква скорост се осъществяват конспирациите, да напомня, че има и една друга конспирация, според която се крие информация за големи катаклизми около 2030-2040г, свързани с естествен цикъл на слънцето, поради който светлината на слънцето ще намалее за няколко години. Заради намалената светлина, освен всички проблеми на модерния свят, ледников период и т.н., се очаква и храна да не може да се произвежда. Съответно по тази теория за това ни подготвят да свикваме да ядем скалалци.

45

тъпчо

преди 1 година

Дневно се изхвърлят хиляди тонове храна, та аз не виждам проблем в хранително-вкусовата. Май май нещо друго се опитват да направят.

44

Зороастър

преди 1 година

Ще ядем червеи като Бугимен от кеча , с часовника на страшния съд, леле швейцарските козляри са се надъхали, Джихад е войната , Рамзан ни предупреди ,не е просто срещу християни или мюсюлмани играта, затова Гейтс се хвалеше преди години че ще съдаде вирус който ще бъде лекуван с ваксини,които ще изключват гена отговарящ за вярата в Бог в човешкия мозък, дефакто зомби-апокалипсиса настъпва

43

Анонимен

преди 1 година

Кой знае колко много сме изяли вече... Бизнесът е потръгнал и следва да се легализира.

42

Анонимен

преди 1 година

Казва: "Няма отделяне на въглероден двуокис". Аз казвам: Там, където е удобно - няма отделяне на СО2. Там, където е неудобно, има отделяне на СО2. Ех това СО2... добре са я хванали тая крава и я доят сега.

41

Баланс

преди 1 година

Балансът му е майката. Помислете - някъде в Брюксел едни малки човечета - специалисти по нищо - набиват шампанско, хайвер и трюфели. Е, за нас остават скакалци, червей, щурци и какво ли не.

40

Долу ЕС

преди 1 година

ЕС става все по смотано място .. наистина скоро ще има не само бесарабски българи, но и поволжски или московски.... сещам се за една конспиративна теория за рептилите, те не обожаваха ли насекомите? имам спомен че и топлото обичаха... за затоплянето говоря....

39

Анонимен

преди 1 година

На тази нахилената със сивия пуловер мъжът й е от най-видните млади надежди на WEF, проводник на соросовите стартъп козни в страната ни. Адска история - в смисъл, адова!