128

Германец

преди 1 година

Хахахаха... клоун :)

127

Анонимен

преди 1 година

Гледах в Ю Туб как Хитлер укуражаваше немските еойници които пращаше да се бият.Прави ми впечатление , че Путин използва същите фрази....,,В името на Победата"...,,За победата"....Пращам ви да победите"...

126

Анонимен

преди 1 година

Укропитеците са пътници. Рано или късно ще бъдат изтребени.

125

Анонимен до 142

преди 1 година

Чак да са се е измъчил като се има предвид, че в Украйна са само 13% от воентия потенциал на Русия. По скоро НАТО доста се измъчи вече се чуди какво да праща на Украйна. Военните складове се изпразниха а и нямат нови оръжия ФАКТ.

124

Едно е сигурно

преди 1 година

Путиновата армия може и да не победи. Но кремълските олигарски- милиардери, които запалиха войната побеждават собственото си младо население в една безсмислена завоевателна война.Жужаците - милиардери ще си богатеят, обикновения руснак сърба борша и мизерства на фронта за кефа на жужаКъсия.

123

Анонимен

преди 1 година

И Хитлер не ни накара да пратим войници на Източния фронт или да си избием евреите! А ти ли просто Киро марионетке?? Българският народ не е братоубиец, нацист, антисемит и ресофоб!! Продажници!

122

Анонимен

преди 1 година

Много други са убедени,че трибунала ще има много клиенти.А украинците що нещо ще преследват с години..?

121

Анонимен

преди 1 година

Владко , ти не си вече интересен ,важно е какво мислят господарите зад океана.Подаръка ти е приготвен и ти гледат сеира .

120

Анонимен

преди 1 година

Щом укрите опряха до Западното оръжие работата им е спукана..

119

Боби

преди 1 година

До Джавко Математиката ти е почти вярна ако датата беше 24.02.2022. Разбери толкова загуби има при джавелините и другите ръчни устройства че дори обикновени руски блогери си правят тестове - тоест не до службите а до обикновени блогери са достигнали остатъците от САЩ/МикроБритания трофейни оръжия. И си правят тестове и каламбури с оръжията.

118

До 141

преди 1 година

Те го свършиха! Ние сме ги дали Април! Сега са опряли да Западните оръжия!

117

Анонимен

преди 1 година

Абе не зная дали ще надвие.Ама бая се измъчи.Чак взех да му съчувствам.То от съжаление понякога преминавам на страната на бития руснак.Чак щом за помощи вземат от Северна Корея хич не им е добро положението.

116

Анонимен

преди 1 година

Щом укрите опряха до българското оръжие работата им е спукана

115

до 131

преди 1 година

Боби, бедняко, роднините ти слуги аутсайдери във Виена, които не могат да си позволят скъп ток, не ме интересуват. Искам да чуя за средната класа, а не за българския слугинаж без 2 евро в джоба.

114

Песен за КирО

преди 1 година

Обещаха ми заплати, Ах Заплати! От Съединените Щати! Ах Щати! Ще говоря с бизнесмена, Зеленски шоумена! Че Марионетка ставам аз!

113

черното не е бяло

преди 1 година

До Анонимен"гледах в Ю Туб" - вика му се 'украинска пропаганда' бебчо! А вашите дават ли ти да гледаш глупости по мрежата?

112

Анонимен

преди 1 година

Големия майтап е драмата, дали ще дадат на Украйна 14 или 15 танка! Срещу 23 000 танка!

111

Анонимен

преди 1 година

Украйна останала с 14 танка? Над 100 са пленените велики безаналогови Т-90 от голташка Русия. А Джавелин и Хаймарс се подиграват с всеки танк. Танкове се използват в Рамбо, никъде другаде. Ама Русия си е крепостна държава и си мисли как хилядите й танкове, които бяха направени на старо желязо, ще помогнат. А само почакайте на фронта да дойдат новите убийци на танкове от САЩ. НАТО поизпразни 40-годишното оръжие. Време е за нещо ново в Украйна, което ще направи Русия за тотален смях.

110

Анонимен

преди 1 година

Украйна се превърна в фамилен бизнес на семействата Байдън и Зеленски за пране на пари! Парите се взимат от данъкоплатците за помощ и оръжие, Зеленски и Байдън си взимат процентите и комисионните!

109

Анонимен

преди 1 година

До 123...Майтап...гледах в Ю Туб, как един украински танк гони десет руски танка.Даже един закъса И украинците му даваха ток да запали...Голем майтап....