32

Анонимен

преди 1 година

като станем пак мюсюлмани, ще се промени тренда

31

US посланик, 1997г.

преди 1 година

Българите не ни трябвате повече от 4млн.

30

Евро Еко Либерал

преди 1 година

Земята се пръска от пренаселения. Не може да се набляга на количеството вместо на качеството това е против природата и екологията. Нашата цивилизация ще загине ако не се съкрати прираста на населението. Правилно е хората ДА НЕ ИСКАТ деца, когато НЯМА условия и висок жизнен стандарт.

29

Параграф 22

преди 1 година

Западна Европа - уж държави богати, ама и стандартите са им високи. Тука в България не само, че селяци управляват, ами се мислят за западняци. Голямо изключение за тук - връзкар ли си, нямаш проблеми.

28

Стара мома

преди 1 година

И аз роби се отказах да правя. С това здравеопазване, образование и корупция в държавата е абсолютно извратено да се създават още нещастници.

27

Анонимен

преди 1 година

Геноцид над бялото европейско население!

26

Анонимен

преди 1 година

В маалата няма такъв проблем на 14 майка на 28 баба

25

Психо Биолог Натур

преди 1 година

Ама КОЛКО пари са изпапали за такава безсмислена пропагандичка и анкета сред хора които са от чужд не български етнос. ИНАЧЕ без никакви глупави статистики то си е ясно всяка жена си има по две гърди и съответно максимум до две деца и толкоз големите бройки са извращение и против природата. МНОГО ЯСНО ДЪРЖАВАТА ИСКА НОВИ РОБИ да ПЛАЩАТ ДЪЛГОВЕТЕ.

24

И.Б.

преди 1 година

Земята е пренаселена. Семейната двойка сама решава за броя на децата.Учудва ме само, че има все още "смели" българи, които искат да се самопроизведат. Нали България е уж бедна страна? С какви средства ще ги изхраните и образовате тези деца? В днешно време три деца са предизвикателство за образованите хора. Едното от тях или ще умре или ще напусне родната си страна.

23

Анонимен

преди 1 година

Детската писателка Камелия пак преписа една от много дългите статистически извадки . На нея деца още не и се искат,а я карат вече да ражда , докато била млада и *** . А полкурчените и пот иганени 6улгаристанци едва ли ще оцелеят много години във офис среда със псевдо красиви биологични тела и доживотно неработещи деца .

22

В.

преди 1 година

Въпросът е по-скоро личен или вътрешен, отколкото обществен.

21

Жалка пропаганда

преди 1 година

Това е пропаганда от ДЪРЖАВАТА да ИСКАТ и ДА ВНУШАТ на ХОРАТА да се разможават ЗАЩОТО КРИЗАТА и НОВИТЕ ДЪЛГОВЕ трябва за това да има повече ДЕЦА БЪДЕЩИ РОБИ и ДАНЪКОПЛАТЦИ да покриват заемите за милиарди държавни дългове. Това е цялата работа. ДА има нови роби да мизеруват и робуват.

20

Анонимен

преди 1 година

Ако искате да си съсипете живота, никой не може да ви спре. Раждайте!

19

До 25

преди 1 година

Даже техните донори на семка сигурно са някакви богаташи. Тоест, децата са създадени колкото да върже чичко паричко. А самите деца няма да бъдат получат подходящо възпитание и родителски грижи. Жалко.

18

Анонимен

преди 1 година

"Милениалите", родени между (в зависимот кой питаш) 81-a и 96-а (въпреки, че съм чувал 86-а до 2000-та), имат поне 10%, кито се самоопределят с "алтернативна сексуалност". Преди тях буумърите имаха под 5%, а "X"-ърите имаха под 1%. Генерация Z, особено в либераните страни, се определят на почти 20% с "алтернативен пол". Траекторията показва, че до 2048-а, всички ще сме "гей".

17

Анонимен

преди 1 година

мммм добре, разправяйте ги тези на други - половината ми познати от 25-40 са неженени, има доста който даже и не се замислят за деца. Вчера точно говорих с една 33г приятелка, която ми каза че не и се занимава с деца, мъж или каквото и да било. Щяла да си вземе котка и да пътува. Ето това е обезлщдяването на БГ, докато арапахите имат по 4-5 то ние сме на тема колко котки да си взема. БГ загива бавна и мъчителна смърт.

16

Това не са българи

преди 1 година

Трябва да се отчита ЕТНОСА и ПРОИЗХОД, а не само по документи Българин.

15

Анонимен

преди 1 година

В офиса работя със 6 жени, две имат по две, две имат по едно и две нямат нито едно (няма и да имат, на години са и са меркантилни) което прави 6 жени и 6 деца, което е равно на средно по 1 дете ! Ама са много интелигенти и хубави, мигли, вежди, силикони - модерна работа !

14

А дано, ама надали

преди 1 година

С тия ваксини я роди едно, я не. Допитването е с цел планиране колко още ваксини да се поготвят. В метрото продължават да облъчват: "бъдете отговорни", щото в незнам си колко от колко случая не знам си какво.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18, трябва? Нещо си се взел много насериозно! Нищо не трябва! Интелигентен човек не гледа катун! Едно стига. Останалото е идииотиизъм! Статистиката го доказва.