241

Анонимен

преди 1 година

Натото ще пратят Ташунко сапа на фронта.

240

До Сата Нато

преди 1 година

Путин започна всички войни от началото на века>>> Ох, смях! Путин не е бил роден в началото на века..не е бил родин през ПСВ и през ВСВ също.. ако не знаеш векът започва 1900 година, Путин се ражда 1952..

239

Анонимен

преди 1 година

Най големия проблем на Европа е Англия!

238

Анонимен

преди 1 година

На тази новина могат да повярват само такива като Сато Мато.

237

Анонимен

преди 1 година

*** не жалят собствените си хора, та камо ли хората по принцип. За тях живота няма стойност, стойност имат само дворците в Геленджик. По принцип и в Камчия са си построили дворци, нали все пак тук е васалната им задунайска губерния. Още повече, че само тука живеят покорни твари от вида сиво задунайско гове...до.

236

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО - Че си скаран с историята от километри ти личи, ама не обичаш и да четеш. Затова пък големи фантасмагории ти се въртят в главата.

235

Анонимен

преди 1 година

Аз съм против това, чежда държава САЩ, да ни защитава в Европа и да станем така политически зависими от нея до ниво нео колония! 30 държави в Европа не могат сами да изградят и финансират армия??!

234

Анонимен

преди 1 година

То така стават тия работи - възнамерявали!

233

Сата НАТО

преди 1 година

Никой не те пита. Путин започна войната, Путин започна и войната през 2014 г, Путин анексира Крим и го милитаризира, Путин започна всички войни от началото на века, започвайки с Босна и Косово, Путин е в основата на всички въздушни терористични актове в последните 25 години - 9.11., убийствата на Лебед и Трошев, Лех Качински, шефа на Тотал, МН17, двете катастрофи на Боинг 737 МАХ и още няколко по-дребни Време е да плащат с кръв.

232

Боби

преди 1 година

До Сата НАТО Добре 45 години бяхме под контрола на Комунистите от Москва вече повече от 30 години сме под контрола на САЩ. За 45 години увеличи ли се промишления потенциал - ДА, Увеличи ли се населението - ДА... за 30 години Демокрация проведе ли се ДЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ НА България - ДА. България загуби ли част от населението си придобито при предишния режим? - ДА. Стигна ли се до там че България внася храни с които преди се гордеехме че изнасяме... - ДА

231

Анонимен

преди 1 година

Като влизахме в Нато, някой обясни ли ни, че се съгласяваме ние цивилните да бъдем използвани като икономическо пешечно месо и икономически клон за икономически войни на Нато???! В случай, че Нато воява срещу атомна сила и не иска директна война? Ако такъв е бил договора между Нато и населението на страните членки, нещо не съм разбрал??? Аз разбрах, че ни защитавали а не използвали за войници в икономическите им войни!!

230

Анонимен

преди 1 година

До сата ната - *** се прегледай при специалист!

229

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Вова!

228

До Сата Нато

преди 1 година

Предпочитам изобщо да не съм роб! А ти??

227

Сата,

преди 1 година

нещо си много изнервен..Нали знаеш кои са нервни?

226

Боби

преди 1 година

До Сата НАТО Има в Ъкрайна наемници. Хайде като си толкова убеден вземи най-готиното НАТО оръжие и се запиши да унищожиш РФ.

225

Мандалото хлопна

преди 1 година

Западът пое безвъзвратно по нанадолнището..

224

Сата НАТО

преди 1 година

Сато влизахме в Нато, някой обясни ли ни, че се съгласяваме ние цивилните да бъдем използвани като икономическо пешечно месо и икономически клон за икономически войни на Нато???! ----////----- А предпочиташ да си икономически роб на Шойгу и Кадиров ли, ска па няк? :))) Само бой и глад за вас, путинските гнидки!

223

Анонимен

преди 1 година

Нато е американски инструмент за колониализиране в Европа! Ако не беше, трябваше да се разпадне 1991 когато се пазпадна Варшавския пакт, да си изтегли САЩ армията от Европа, както направи Русия и да остави Европа да създаде свая армия с която да е независима от САЩ!

222

Но Сата Нато

преди 1 година

неутралната буферна държава Украйна >>>> Ха хаха ХАХА ХА! Ох смях! Сега остава да кажеш ме Украйна еи демокрация!