143

Бах тоя

преди 1 година

Соледар! Колко пъти вече го превзеха....

142

Анонимен

преди 1 година

Времето не работи за Русия. Скоро Путин ще пукне и онея около него ще се избият като кучета, а измислената федерация ще се разпадне като спукан балон.

141

Анонимен

преди 1 година

Източна Германия е претъпкано с фашисти благодарение на руската окупация! Благодарение на тези руснаци и България е претъпкано с такива.

140

Анонимен

преди 1 година

Времето работи за Русия. Русия има всичко - и ресурси, и стабилна икономика, и енергии. И най-важното - 90% от населението в Русия поддържа специалната военна операция и политиката на Путин.

139

Аве Сата

преди 1 година

От сабахлян гърмят инфраструктурни обекти по цяла Украйна ти какви грижи имаш..

138

Анонимен

преди 1 година

Просякинята Украйна не произвежда оръжия, не купува оръжия защото намя пари. Енергийната и инфраструктура е унищожена, численият състав на армията - унищожен. Спад на БВП с 60%. Как смятат да спечелят войната с подаяния на разнородни стари западни оръжия събрани от кол и въже които дори не са обучени да ползват и мобилизирани от улицата хора които никога не се воювали.

137

Анонимен

преди 1 година

Ми тя Русия най-много руско население изби, и русняци от Русия и такива в Украйна. На дементния дядка му е през оная работа за тях точно както грузинеца Сталин.

136

Анонимен

преди 1 година

Никой не очакваше такава консолидация на обществото в Русия. 90% от населението в Русия поддържа специалната военне операция и политиката на Путин и правителството. Русия е военна суперсила която превъзхожда запада в стратегическоте въоръжения и технологии и единственият шанс за запада е да разруши Русия от вътре както успяха със СССР.

135

Анонимен

преди 1 година

Просяците украинци, 8 години избиваха руско население, сега като ги подпукаха руснаците просят най-нахално и безочливо оръжия и пари, нищо нямат сами нищо не могат да направят, имаха всичко при СССР когато бяха с Русия - световна икономическа сила с икономика сравнима с тази на Германия и Франция, най-мощната армия в Европа след Руската а сега голтаци и просяци.

134

Атанасов

преди 1 година

За съжаление руските *** у нас стават все повече -у тях няма нормалните човешки качества,както и у руските фашизирани убийци -факт ! Хубаво е,че ръкопляскате на рус ките убийци,ама за какво - за хилядите човешки жертви,за разрушената украинска ин фраструктура,за милионите прокудени от техните родни места,за заграбеното им иму щество...?! Тези човекопитеци как биха постъпили ако някой серсемин влезе в дома им и каже,от петте ви стаи си присвоявам три и отсега-нататък ще е така ?!

133

юлиян

преди 1 година

''Изкопаха окопи в градината,на двора.Попитах защо тук,казаха ние сме ваши''захисники''-защитници.Ако ни защитавате,защо тук,а не извън селото, на двеста метра преди него,където няма къщи.Не трябва ли''захисниците'' да са отпред,а не до нас''...Жителка на Соледар.

132

Анонимен

преди 1 година

Следя едно явление в украйна казва се майдан на вдовиците днес в киев имаше около хиляда човека някои носеха плакати с по 5/6 лица на безследно изчезнали мобилизирани

131

А бе, лизачи!

преди 1 година

Едно от решенията на САЩ през 2023 беше отзив от признаването на Гуайдо. А преди принудиха техните *** от ЕС и заедно с още 50 страни да признаят Гуайдо. И сйя ко прайм!

130

Каква деградация

преди 1 година

Руснаците се радват, че тяхната Непобедима и Легендарна армия е превзела някакво село като Соледар за няколко месеца!

129

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

СЛУГИНСКИ ***,ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ОБЛЪЧВАТЕ С СТАТИ ОТ КОЗЯК.ИСТИНАТА Е ЕДНА И ТЯ Е ЧЕ УКРАИНА НЕ СЕ БСЛУША В ИСКАНЕТО НА РУСИЯ ДА НЕ ВЛИЗА В НАТО И ЧЕ НЕ ВЕЛАЕ ЧУЖДИ БАЗИ ДО ГРАНИЦАТА СИ.СЛУГАТА НА С.А.Щ. ЗЕЛЕНСКИ НЕ СЕ РАЗБРА .СЕГА РУСИЯ ЩЕ ВИ ДАДЕ ЕДНО НАТО ТА ЩЕ ВИ ХАРЕСА.

128

До за сравнение

преди 1 година

Ти си честен човек! Личи си, вервам ти!

127

Анонимен

преди 1 година

Koмунофекалиите продължават да се радват на зверствата на съидейниците си при превземането на град колкото Провадия и със сроден бизнес. Съотношението на загубите е 15:1 и вместо да се замислят за нещастните колхозници, изпадат в екстаз. Утре ще сте вие и никой няма да ви пожали. Нито Путин, нито останалия цивилизован свят

126

Анонимен

преди 1 година

Окраинците не казват броя на убитите военни. Зеленият пл ъх погубва младите хора!

125

УКРАИНСКИ БРАТЯ

преди 1 година

Украинците са нашите малки братчета. Руснаците са големия брат с когото не трябва да се еб.ааш! Имам аз една мечта,големия и малкия брат да спрат войната и да се помирят1Америка е злото,което трябва да се унищожи,това е истината!

124

За сравнение

преди 1 година

Руснаците който се бият във този война получават 6500 евро месечно зная го щото живея между много руски немци във Германия !! Укройнците им обещават по 3000 евро месечно който не ги получават във повечето случай биват заграбвани от нацистките олигарси във Киев !!