82

След Рамщайн

преди 1 година

Внезапно града ще е тотално руски - само слдете новините! :) Знаем му бизнеса на наркоманския зелен плъх!

81

Анонимен

преди 1 година

ИЗЧИСТИ НОСЛЕТО ПИНОКИО ЧЕ ИМА ПРАШЕЦ ПО НЕГО....

80

Анонимен

преди 1 година

Има паритет в Соледар. На повърхността са русктие войски, а укритата са се скрили по минните шахти...

79

Анонимен

преди 1 година

Може и да задържат тези позиции ВСУ, докато дойдат новите танкове за контраофанзива. Междувременно украинците натискат към Креминна и там вече може да имат пробив..

78

Анонимен

преди 1 година

Има паритет в Соледар. Половината град си е украински, а в другата част са руските фашисти и труповете им.

77

Българин

преди 1 година

Продължавам да се чудя дали и украйнците са в специална военна операция или във война. Не знам кого да питам. Щом пък им изпращат военна техника, сигурна са във война. Нещо повече, сигурно имат и военни или пък дори и армия.

76

Соледар-ни сме!

преди 1 година

Сега града е истинско укро-гробище!

75

Анонимен

преди 1 година

Лъжец

74

Садам Селенски

преди 1 година

И Садам така разправяше до последно

73

По същество

преди 1 година

Вярно е. Подземният украински батальон е доста голям в Соледар. За други ме мога да кажа. Тея ще си признаят поражението в Соледар, чак като руснаците вземат Славянск

72

Анонимен

преди 1 година

Чуждите наемници първи се разколебаха. Те първи съобщиха, че пътят между Бахмут и Соледар е прекъснат и градът е в полуобкръжение. Опитвайки се да спаси остатъците от боеспособните украински войски, американската Си Ен Ен вкара в пряко предаване войник от Соледар, който каза следното: Ситуацията е критична, броят на убитите е голям, никой не брои загиналите.

71

Анонимен

преди 1 година

Четвърта отделна танкова бригада (приблизително 90 танка в 3 батальона и 30 бронетранспортьора) и 60-та, 61-ва, 62-ра и 63-та отделни механизирани бригади със собствени комуникационни, артилерийски, медицински, сапьорни и инженерни служби и др., бяха хвърлени там. Това са над 20 хиляди войници, дошли да заменят убитите и ранените."Месомелачката" Бахмут-Соледар е осуетила планираното настъпление на Украйна в Запорожка област - към Мелитопол и Крим. Просто вече няма кой да атакува.

70

Решетников

преди 1 година

Айде и тия ще ги чакаме 2 месеца да излязат изпод земята като при Азовстал. Трудно се разбива армия от подземни плъхове, особено като цар плъх в киев ще излиза и ще приказва всеки ден какъв герой си като си се сврял като мишка в някоя дупка.

69

Анонимен

преди 1 година

Пак са му доставили от добрия материял...

68

Анонимен

преди 1 година

То Соледар от два дена падна загубите на украинците само за този град са 20000 убити Зеленски се оказа най големия гробар за страната си

67

Акселерирай

преди 1 година

Това ми напомня с квичането че С-300-то дето падна в Полша е изстреляно от Русия и ТРЯБВА НЕЗАБАВЕН ЯДРЕН ОТГОВОР и тестикъл 5.Тогава джуджето трябваше да го попарят директо от СРАЩ за да спре да каканиже глупости.А Оклахома са подписали указ за ЗАБРАНА на хохли да се тренират на с-ми Патриот там за да не падат ракети по мирните Оклахомци.

66

Анонимен

преди 1 година

Видео клипове друго показват обаче... Администрацията е под контрол на руските сили, предприятието Артемсол и т.н. Сега, нещо което може да се докаже, не знам защо наркомана лъже...

65

Анонимен

преди 1 година

човека си живее в паралелна реалност. поздрави от нексо

64

Равнопосавеност

преди 1 година

Чакам с нетърпение да каже и че при Краснодаривка удържат понеже там се заформи втора линия на настъпление. Просто трябва някой да превежда. Така например: Евакуаурахме войниците от Мариупол = Пълен разгром и попадане в плен на войниците от Мариупол; Войниците се държат и контролират града = войниците се крият в подземия и държейки цивилни заложници оцеляват на минимални дажби; Врага е дал огромни загуби = съвсем скоро позицията ще падне и затова ми трябва оправдание и да изместя акцента.

63

Княз Бандера

преди 1 година

И ако някой ще ходи на гей купона в минчев да ми се обади, че ме засърбя дупетo имам нужда от ласки. Тайничко си мечтая да е облечен с униформа на СС