44

Анонимен

преди 1 година

самите пози на генералите с наведени глави показва,че не са сигурни в това, което правят, къде другаде сте виждали стойка на генерал с наведена глава?

43

Шотландски боец

преди 1 година

Всичко е ясно друзянги, Русия ще се разпадне! Пудинга почва да усеща това в бункера! Независими 30 републики, ще вдишат свободата! Дано само европейските лидери, са готови веднага да ги вкарат в правилния цивилизационен път, че да видят и те какво е вътрешна тоалетна, пътища и икономика.

42

До къде се докараха

преди 1 година

Руснаците да ги е срам от генералите си!

41

Киев,Харков и Херсон

преди 1 година

В Киев и Харков няма ни ток ни вода..В Херсон утилизираха завчера по-голямата част от наказателните отряди на СБУ.Това е ситуацията по места

40

А къде

преди 1 година

изчезна Кадиров? Да не изникне пред Москва?

39

Бълбуков

преди 1 година

Нема денги, кокала е оглозган. Руския бюджет е разчетен при 70$/барел и обеми на продажби от налаото на 22ра. В момента руския нефт се продава за 37$/барел и обема на продажби е спаднал с 30%. Отдлено че транспортните разходи с танкери до индия са много по големи от тръбата до ЕС. Кремълския многоходовчъник набълбука всички крепостници за годни напред заради една фикс идея.

38

Анонимен

преди 1 година

Е...какво да вещае...до седмица са в Берлин , нали така тавариши ?

37

До адмирации

преди 1 година

Как ще изтласка НАТО от Европа, като Европа е НАТО!

36

Анонимен

преди 1 година

Кремълският тарикат нарочно протака войната, за да се вкара Колективният запад до шията в л..ната. Имах такива подозрения още когато руснаците отстъпиха териториите край Харков и Херсон без някаква съществена причина. И сега Путин сменя доказал се командващ с този папуняк. Кремълският тарикат е тръгнал на лов за едър дивеч - най-малко за евроатлантици в Брюксел, пък може и за нюйоркски еврей.

35

Анонимен

преди 1 година

Монголът Шойгу няма нито един ден в казарма,а е накичен с ордени като коледна елха и командва руската армия.Какъвто главникомандващия,такава и армията.

34

До 39

преди 1 година

Ама верно ли Зеленски беше в Бахмут? Ти видя ли го там лично? Защото на снимките които показаха бяха украински части разположени край Часов Яр, което не е същото като Бахмут май... Поне украинските източници си проверявайте! Вярвайте на наркомана, заблудени...

33

Алекс

преди 1 година

Историята се повтаря.Хитлер също често сменяше генералите и знаем как завърши.И Жужакът го очаква същата съдба,ако има доблестта да си тегли куршума/съмнява ме/.

32

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ БЕШЕ В БАХМУТ,НА ФРОНТА! ПУТИН КОГА ЩЕ СЕ ПОКАЖЕ ОТ БУНКЕРА?

31

Германец

преди 1 година

Смяната на командващите кадри през две седмици винаги е било част от плана на кремълския шахматист жужак :)

30

Адмирации

преди 1 година

Спокойно щ, победата е все по-близо, а новите цели са начертани! Русия, добре е преценила всички рискове, но трябва да се опази от НАТО и да се съхрани! НАТО трябва да се изтласка от Европа, а това ще бъде с цената на всичко, до ядрен апокалипсис в Европейските нацистки държави и превръщането на Европа в пустиня в състава на Руската Федерация!

29

Анонимен

преди 1 година

Вече се говори за още по голям чувал при Бахмут.Ако са умни бандеровците ще се изтеглят нямат шанс срещу Вагнер които никога не се предават в плен. А ако се стигне до плен оставят последният патрон за себе си.Тези са безмилостни роботи от Вагнер.

28

Мда

преди 1 година

Това назначение показва състоянието на паника и безизходица в Русия.Герасимов,Армагедон и сега пак Герасимов.Украинецът-Генерал Залужни ги бие на почивки.

27

Анонимен

преди 1 година

Смяната е само едната страна на монетата. Много пренебрежително се отнасят журналистите към един цитат при който беше обявен новия командващ - "разширяване обхвата на военните действия". Което значи най-малкото, че се очаква ново настъпление на руската войска. Падането на Соледар ще повлече падането на Бахмут и Северск, тъй като са логистично свързани, и се открива голям плацдарм за настъпление към Славянск/Краматорск, което вероятно ще се случи пролетта. Възможно е настъпление и на друг фронт.

26

Анонимен

преди 1 година

Зеленски се е заврялл в мишша къща.

25

Анонимен

преди 1 година

До аа- Може би този е правилният човек да не тръгне армията към Москва .