77

Адмирации

преди 1 година

Украйна е руска, ако Русия не си я върне, това значи разпад на Руската Федерация, това някой счита ли го за опция? Не! Тогава няма как Русия да не превземе Украйна! Дадоха се десетки хиляди жертви, същото ще сполети и далеч по-лесно те шведи и финландци.

76

Анонимен

преди 1 година

До Войната... така е но моля слагайте лайкове , "украинците" си слагат по няколко на веднъж.

75

Анонимен

преди 1 година

Русофилските мужици яко са налазили темата. Бягайте при Пригожин за някоя рубла да ви слагат после на купчината черни чували. Нищо хубаво не е видял свободния свят от роби като вас и затовя и сме на последно място по всичко, зашото не разбирате какво е да имаш свободно мислене или да имаш емпатия. 600 Години Турско/Руско робство където с натиск са ви налагали Ислям или да нямате никаква религия и училища си е оказало влияние, дано бъдещотот поколение е по - кадърно.

74

Мирока

преди 1 година

Тия дваата пeндaли ми носеа призовка от съда за справка. Фанах я и га бутнах отпеде в гащите. Закопчах ципа и им викам обирайте крушите че ше заиграят шамарите. Изнесаха се. Лягам ся да спя щот съм още пиян.

73

ало ало

преди 1 година

тоя зелен плъх, вместо да ръси глупости, да отиде да варди киев, че стигнат ли там братушките, не бай дънчо, ами и архангел михаил не може го спаси и укрия заминава в небитието!

72

Соледар падна

преди 1 година

Ама този Зеления наркоман наистина си повярва много и си помисли, че НАТО ще се намеси заради него и Украйна. В момента нито една Натовска страна не иска да влиза в директен сблъсък с Русия. Какво стана бе нали Соледар се държал вчера беше много в еуфория днес друга песен запя. Гледах сутринта разказите на пленените войници на ВСУ, командването им въобще не се впечетлявало от колосалните дагуби. За тях било по важно да се покажат пред сащ за да отпуснат новия пакет помощи.

71

Анонимен

преди 1 година

Войната до този момент е в полза на Русия! Украйна цялата е в Руйни! Населението избяга от Украйна,и едва ли ще се върне някога! Каквото и оръжие да изпраща запада на Украйна,нямат шанс Украинците! Русия ще постигне целите си каквото и да и струва!

70

Анонимен

преди 1 година

До Хора, то и докато щерката на Шойгу обикаля плажовете в Дубай, руските фашисти гния в калта и *** по фронта, ама за вас продажните руски тpoлове това не е от значение

69

Анонимен

преди 1 година

До Времето тече Изобщо не вярвай на Пригожин. В момента той е отритнат от Путин и знае че от Москва му готват дървения макинтош. Факта че сваления по ходатайството на Пригожин генерал Лапин вчера беше издигнат до началник щаб на сухопътните войски на Русия, говори че дните на уличния обирджия Пригожин са преброени.

68

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече победи. Абсолютно никой не се интересува от голташка фалирала Русия. Нито от ресурсите й, нито от нищо.

67

Хора

преди 1 година

Докато този нацист обикаля студията неговите войници убират в Бахмут и Соледар обкражени и без помощ.

66

Анонимен

преди 1 година

До 64, нищо не се води копейко, Трета световна война означава да усетите цялата мощ на НАТО, и по руските градове да започнат да падат ракети и бомби, точно както вие тероризирате народа на Украйна! Това което се води в момента е една пародия, в която огромна Расиа не може да се справи с една много по-малка и слаба страна, а в същото време се обезкървява и съсипва икономически, и става абсолютно неконкурентно способна на Западния свят и НАТО!

65

Позор

преди 1 година

Само Сащ и Украйна не са подписали декларация за осъждане на фашизма в ООН.

64

Анонимен

преди 1 година

До до 55 Попитай насраника Путин дали няма значение. Рашка умира пред очите ви а вие русофилите ни засипвате с бодряшки приказки за величие и непобедимост на бандита Русия.

63

Времето тече

преди 1 година

Русия е отправила ултиматум към обкражените в покрайнините на Соледар, наемници и ВСУ.До 24ч.дасе предадът или ще бъдат унищожени.

62

Мирока

преди 1 година

Ей ся глеам от джама слизат двама униформени ръфляци от една патрулка.Гледат към нас значи на посещение ще ми идват. Още не съм утрезнял като ората. Ще им направя главите меки от бой и пак ше пиша. Аз стоя над закона.

61

То и

преди 1 година

На зеленясалия повече пари няма да дават, каквото откраднал, откраднал!

60

Анонимен

преди 1 година

Парите бяха обезпечени със злато по бай Тошово време. По същото време България беше на 4-то място в европа по БВП. Капиталист смо...тан

59

Зелендрака

преди 1 година

Украйна не падна, тя пропадна! Слава кокаине!

58

Ужас

преди 1 година

Фашиска пропаганда на филмов фестивал,колко ниско падение на сащ.