158

Анонимен

преди 1 година

Оправяй джуджето в задния двор всеки ден и туко виж станал Снежанка

157

БАСИ

преди 1 година

СЕДНАЛО НА ТРОНА ПОД ГОЛЯМАТА МАСА В БУНКЕРА

156

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия соросячи ***, още малко и гей парад на червения площад..Гей-парадът почна още от шумкарските землянки преди 9ти 1944! Много ленински пидирасти там се сформираха!

155

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен194 то целта е да има много букви или да се цитират безкрайно количество "източници" , за да може бозата с кocми да стане несмилаема, и кафе - аналитиците да пъчат пред захабените сервитутки в кварталното барче по заглавие и подзаглавие. пропаганда, 1/1 с постулатите на гьобелс

154

Забелязва се

преди 1 година

С просто, ама съвсем просто око, че козишките писачи ползват главно главни букви. Въобще не ги четем .

153

Анонимен

преди 1 година

Джуджето е Гей ще му сдера аспуха в задния двор, аре баста леваци

152

чичко милиционер

преди 1 година

и разкарайте биполярния илитерат с 10 те браузера от коментарната група че всека вечер след икиндия е или пиян или друсан и се излага като кебапчия на битак

151

Анонимен

преди 1 година

Поредната словесна диария. Прочетох малко и се отказах.

150

Ром"с

преди 1 година

Този път сценарият на поредната "косвена" война на Вашингтон в Украйна и срещу Путин няма да по теххните желания.Нещата ще са други и да се молят от Запад да не се сменя Путин още 5-7 години,че ще дойде някой друг който ще бъде още по лош от ПУТИН ..това че те ще сложат някой както в другите страни под егида "Днмокрация и свобода..." това няма да им сн получи ..ще стане още по зле при друг ..Пригожин или Кадиров да кажем..или някой друг ..а не да си фантазират ,че Путин е им пречката ..

149

Анонимен

преди 1 година

Русия продава петрола за 37 долара днес.И няма кой да го купи.От глад,крепостните като термити ще му изгризат трона.

148

Анонимен

преди 1 година

Тези са прекалили с гледането на филми...филмари хаха.Вярно е колкото статиите как Путин бил умрял от март месец миналата година.

147

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще освободи света от бандита Русия. Ще поправи грешката от ВСВ когато беше унищожена хитлеристка Германия но нейния брат близнак комунистическа Русия остана поощрена и наградена да дерибейства в половин Европа.

146

Една Йоана

преди 1 година

Е авнорката на тая помия..

145

читалище заря

преди 1 година

тва 2023 в такава шумкарска медия да немате един с гимназиален руски да ви превежда статиите е изключително жалка и скитническа работа. отрицателен отбор в действие - всички с празни глави, обаче "наши"

144

И кой Мунчо

преди 1 година

Е авторът на тая ди ария?Само питам?

143

Анонимен

преди 1 година

Затрогващо е желанието на западните политици някак да премахнат Владимир Путин. Наивно до детска глуповатост и същевременно упорито, също по детски инатливо. И какво ако стане, ако така желаното действително се сбъдне? Най-много да дойде някой по-твърд и наистина радикален лидер, който да разкаже играта на "Свободния свят". Не е проблемът в Русия, камаради. Проблемите са в самия "Свободен свят" и не могат да бъдат разрешени с войни с външен враг.

142

IQ 3.14

преди 1 година

пригожин и фантомас свършиха мръсната работа, сега ще дойдат "помагачите", правоверните и "наще мончета". директен пример за начина на работа на отрицателния отбор. оня пияница герасимов като заcepe мелитопол, ще дойде да кара кадиров

141

Банкеръ

преди 1 година

Вова сделал вам пизда да?С Русия шежа не бива.Не знам друга дътжава да има частна армия от главорези,освен редовната.В нея са спецназ с които никой не иска да си има работа.В случая с Украйна участват само наемниците от Вагнер истинските убийци чакат заповед от Путин.Едва ли ще се наложи да я издава.Най много да построи джамия в Киев за кеф на Кадировите хулигани.

140

Мужик

преди 1 година

Ехаа, страхотна статия, аз също смятам че края на жужето е близо но това което ще се случи с неговото ОЧЗ (Организация на Чудовища и Злодеи) може да се окаже апокалиптично за окъжаващия свят, включително и за нас. Единствено американците ще са добре както винаги защото географски са изолирани от империята на злото.

139

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.