51

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Не виждаш ли мощната, едностранна пропаганда и манипулация? Когато някой настойчиво ме манипулира и лъже, доста бързо ми опротивява! Без да съм женен за рускиня!

50

Руските ТВ-та...

преди 1 година

Лъжат яко...хахаЗАТОВА СЪМ ГИ ИЗКЛЮЧИЛ!

49

49

преди 1 година

Ако ми говориш за Соловьов, Скабеева и тем подобни, знам ги тия клoуни. От тях нищо не зависи.

48

Сата НАТО

преди 1 година

95 % от "русофилите" са всъщност полуруснаци с майки рускини или руски зетове - женени за рускини. Те въобще не са българи по самосъзнание и светоусещане. Тая мрсна рашистка *** задръства мрежите с тьпотиите си.

47

Анонимен

преди 1 година

Къде е честността тук? Медии, ФБ, форуми - навред пропаганда, не се дава възможност за споделяне на други мнения и изказвания, новини, прогнози, различни от спуснатата от САЩ поръчка. Затова и толкова ги четат нормалните хора. Щом на едната страна й се затваря устата, значи не е за четене и слушане, понеже е чиста пропаганда и лъжа.

46

Анонимен

преди 1 година

ЗАНИЩЕНА Е ЦЯЛА ВАГНЕРОВА КОЛОНА ОТ ТАНКОВЕ...ЗСУ ЧАКАТ СЛЕДВАЩИТЕ!

45

до 47

преди 1 година

Явно не гледаш руска телевизия...

44

Анонимен

преди 1 година

Аз мога само да посъветвам и двете страни викащи за "своите" да зпочнат да се запасяват със сконсервирани и сухи храни както и минерална вода и лекарства ако взимате някакви защото това нещо ще искалира много сериозно. Де не говорим за новия щам в Китай който идва насам след като отвориха границите. Смейте ми се колкото искате ама ще е късно като разберете, че съм бил прав.

43

Анонимен

преди 1 година

Каква ядрена зима бе, мислиш ли че тия дето държат Русия искат такова нещо? Имат много повече какво да губят отколкото нормални граждани като нас.

42

Анонимен

преди 1 година

Руската армия се разпада. Вече има 7 частни армии в Русия. Олигарсите по примера на Пригожин започват да набират частни армии с които да се пазят от другите частни армии. При разпада на Русия всеки ще гледа да завлече имуществото на другия. Олигарсите са най-уплашени от мародерите на Пригожин и вземат спешни мерки. Путин е безсмислено да прави мобилизация всичко читаво за война вече е взето в частните армии. Особено остър е дефицита за офицери.

41

Анонимен

преди 1 година

Много ми е странно как подобен конфликт се дискутира сякаш гледаме мач. Вие нали си давате сметка, че нито Русия ще отстъпи нито запада в този случай? Как си мислите, че ще приключи това? В Бахмут ли или с война в цяла Европа и ядрена зима?

40

Споко

преди 1 година

Споко, идат брадлитата, украинската армия смело минава в контранастъпление и и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на няколко малки демократични държава които ще живеят по нашите евроатлантически правила и ще ни доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

39

Анонимен

преди 1 година

Украинското разузнаване нищо не казва? То е ясно между кои се води тая война, от украинците е само месото!

38

Анонимен

преди 1 година

Соледар вече падна,според англичаните

37

до 36

преди 1 година

Нямам никаква идея защо това те радва толкова :) ама то русофилите сте си по принцип психично болни :)

36

до 34

преди 1 година

Не по-розови от вашите русофилски където Русия побеждава :)

35

АМИ БИЯТ СЕ ГОРКИТЕ

преди 1 година

..ЗА ПАРИТЕ НА ПУТИН, ПРИГОЖИН , ЛАВРОВ, ПЕСКОВ И ДР.----ГДЕТОТРЯБВА ДА ГИ ПЛАТЯТ НА ЗАПАДА ЗА ИЗДРЪЖКАТА НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ ТАМ!..ЗА ЛУКСА СЕ ПЛАЩА...ха хахахаа.....

34

Анонимен

преди 1 година

Може би???? Та руснаците са в центъра на Соледар, а хохлите от вчера са се окопали в сградата на общината. Британското разузнаване, хахахааа

33

Тъжен русофил

преди 1 година

Ех кога ще дойде 9 май да изплакнем окото по безаналогови оръжия и маршируващи курсантчета :(

32

към 23

преди 1 година

украйна в настъпление...щяла да превземе москва...абе, ти още под юргана ли си, и докога ще сънуваш тези розови сънища, бе?