309

Анонимен

преди 1 година

До 377 Ти имаш ли случайно някой по достоверен източник на информация?

308

Космонавт

преди 1 година

Време е всички западни държави да започнат да снабдяват безконтролно Украйна с оръжие. Нужни са и по далекобойни реактивни системи за залпов огън, за да може Украйна да блъска по руска територия. Хайде стига с това лицемерие, едните тероризират а другите стоят и само се защитават. Най добрата защита е нападението, да завъртат интригите и цялото НАТО да се включва във войната. Да подаряват Гърция (и без това няма такава държава) на Турция, да си поделяме Сърбия и бой по Мордор.

307

Анонимен

преди 1 година

До 377 Само като каза китайският министър и ми стана смешно. Те китайците са модел за подражание в света. Питай тибетците да потвърдят

306

Уил Смит

преди 1 година

378 Няма да успееш и една да " хвърлиш" понеже цялата ти Рашка е като Биг Брадър за мериканците, само да ги мръднат ракетите от хранилищата и Рошка ще я търсиш от другата страна на земното кълбо, порядъчно изтърбушена

305

Анонимен

преди 1 година

До 376 Същият който после ни пороби и унищожи българския дух. По времето на царска България сме имали млад народ гордеещ се,че са българи,пълен с енергия и готов да воюва за всяко парче българска земя. След руското робство остана народ,който не знае какво да прави. Без лидери. Чакащ някой господар да му показва пътя. Понеже така било възпитано цяло поколение.

304

Анонимен

преди 1 година

Като стана въпрос за мъстене, какво гори в Донецк, Джанкой и Мелитопул?

303

Анонимен

преди 1 година

Очаквам с нетърпение зелено да вкисне.

302

Анонимен

преди 1 година

Кореспондента на СкайНюз в Краматорск съобщава че е чул няколко взрива през ноща, но след тях не е имало необичаен шум от сирени на линейки и полицийски и пожарни коли. Посетил е училището където уж са били 1300 украински войници но на мястото е нямало хора и е заснел само дълбока яма на 20-30 метра от училището. В болниците на Краматорск също няма ранени или убити хора. Няма как да вярваме на глупостите на руското МО.

301

Анонимен

преди 1 година

До 373 Благодаря за урока по история,не защитавам никой.Югославия,беше нападната в разрез с всички човешки права,има интервю в You tube с китайският министър който многократно акцентира върху това.Не желая да споря,повече желая спорна година!

300

До 373

преди 1 година

В тоя ред на мисли,кой ни освободи?

299

До 372

преди 1 година

Дадоха им 4ри години на сърбите да спрат с кланетата! След това ги потушиха за месеци...

298

Уил Смит

преди 1 година

Путин разсипа и малкото останало самочуствие на бивша велика сила у Рашка, в момента Z ките са посмешището на СВЕТА, пълзят като *** към мегаполисите Соледр и Бахмут а ВСУ ги занулява с артилерия и Химарс, но иначе бг агентурата си сънува 1/3 от територията на Украйна ( за " окупирана" от Z ките) хахахахахахах

297

Анонимен

преди 1 година

До 372 Айде точно сърбите да не ги защитаваш. Най-долното племе което ни мрази и на прави мръсно още от освобождението ни. И в Босна не ги закачаха и след тях масови гробове навсякъде. В Косово щеше да се повтори ако ги бяха оставили да правят каквото си искат. Предупредиха ги няколко пъти и като не послушаха ги избомбиха.

296

Анонимен

преди 1 година

До 363 Сигурно и сърбите са терористи,и не се правят сравнения убити са 11 милиона души,силно се съмнявам всички да са терористи.....

295

до многоцифрения

преди 1 година

Благодаря и да се връща. Здравето наистина е важно в днешно време, понеже няма здравеопазване. Да си пожелаем Господ да ни го наспори.

294

До363

преди 1 година

Вярно бе,те и сърбите викаха алахакбар и затова им разкатаха фамилията?

293

Анонимен

преди 1 година

Русия отмъсти на учениците в Крематорск като счупи прозорците на училището им и остави няколко метра дълбока дупка пред входа на училището.

292

Анонимен

преди 1 година

Веселите украинки на сольнечней берег и золотъе пески. Потърсете си мъжете , синовете и дъщерите , живеете си весело и безгрижно у нас.

291

Уил Смит

преди 1 година

Zорките не дават никакви доказателства, точно обратното западните СМИ са на терен и идиотското е че казармите са си цели хахахахахаха, сигурно 600 армейци от ВСУ са " умрели" от смях

290

Анонимен

преди 1 година

Украйна пак ли побеждава? И целият цивилизован свят пак ли е с нея? Цивилизования свят с най-младите цивилизации, последната на около 250 години, но вече отмираща:)