61

Анонимен

преди 1 година

Путин влезе напълно неподготвен в тази война. Най-лошите му кошмари се сбъднаха и трябваше да прилага стари съветски похвати за да овладее положението. Кризата в руския политически живот е видима с просто око, Путин вече е в режим на оцеляване!

60

АнонимеН

преди 1 година

До Турчин/ ИСЛЯМА Е ФОРМА НА АТЕИЗМА! ИСЛЯМИСТИТЕ НЕ СЕ КЛАНЯТ НА БОГ, А НА ПРОРОКА СИ! ИМЕТО МУ Е МОХАМЕД АЛАХ МУ Е ФАМИЛИЯТА!

59

юбералес

преди 1 година

До Боби-----разбира се че всеки сам избира, но когато бомбиш украински католици и униати на рождество, очаквай същото и на твоето рождество.

58

Анонимен

преди 1 година

През януари в Германия газът за потребителите ще поскъпне със 112%, а електроенергията с 44% спрямо есента на 2021 г., пише Handelsblatt.

57

Споко

преди 1 година

Споко, украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктатора Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

56

Анонимен

преди 1 година

България вече замести 1/3 от руската газ (пак с руска, но през други неруски доставчици и на няколко пъти по високи цени), другите 2/3 никога няма да ги замести защото просто няма от къде, а освен това започва битка за танкери с LNG, България разбира се от това няма да рухне, просто стабилно и умерено ще обеднява в следващите 5, 10, 50 години, но и така се живее, скромно, смирено, в лишения, трудности и горест, болести, престъпност, несигурност, българите ще се адапритрат, човек към всичко се адаптира.

55

Иван Иванов

преди 1 година

Доколкото познавам вълчата глутница, не, ще има зацикляне - с десетки години.

54

Анонимен

преди 1 година

Вчера, в хода на тежките настъпателни действия, руските подразделения успяха да превземат изцяло село Бахмутское, което им поволи да настъпят към центъра на Соледар.Украинските сили са отстъпили северно от центъра на Соледар, загубвайки 13 далекобойни оръдия и самоходни оръдия. Цялата околност е осеяна с трупове на укробойци.

53

юбералес

преди 1 година

До Боби----колко бяха тези наемници? - трима или петима. В руската армия също има такива от цял свят.

52

Българин

преди 1 година

Тя Коледа мина, бе, руснаците когато искат да си я празнуват, заедно с макитата и сърбежите.

51

Русия иска мир

преди 1 година

Русия винаги е искала мир и преговори. Ако САЩ признаят легитимните интереси на Русия да определя правилата в собствените зони на влияние като Украйна и източна Европа, НАТО се изтегли до границите от 1997, Крим и четирите новоприсъединиени области се признаят, демилитаризация, денацификация на Украйна и отказ от участие във военни съюзи, то Русия е готова да седне на масата на преговорите. В противен случай тези проблеми ще бъдеа решени с военно технически средства.

50

Боби

преди 1 година

До юбералес За Китайците мина ли тяхната нова година? За тези дето следват Лунния календар кога е нова година? Нова година Будистите е на 22 февруари... Всеки може сам да избира празниците си!!!

49

АнонимеН

преди 1 година

БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНДЕЛИСТАН ЩЕ ОБЯВИ ФАЛИТ ПРЕЗ 2023-ТА ГОДИНА! ВСЕКИ С ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ ЩЕ СИ ОБЪРНЕ РУБЛИТЕ АКО ГИ ИМА В ЗЛАТО, ИМОТ ИЛИ ДРУГА ВАЛУТА

48

мазепа

преди 1 година

До Боби----по време на Балканската война много българи-гурбетчии с американски паспорти се прибират и воюват. Украинци има по цял свят, защо да не се приберат за да воюват за родината си.

47

Анонимен

преди 1 година

колкото по-скоро бъдат унищожени украинските фашисти толкова по- добре .Абе какво стана с оня Камен Воденичалов нали щеше да се бие на страната на фашистите?Отиде ли в Донбас или се скатава в леглото на младия си любовник?

46

Анонимен

преди 1 година

САЩ успешно изхвърлиха Европа от локомотива на историята

45

Боби

преди 1 година

До мазепа Още по времето на Прочистването на Мариопол показаха пленени не само САЩ но и ВБ и Поляци.

44

мазепа

преди 1 година

До Анонимен---защото двамата британци ги показаха.

43

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да е странно,благодарение на санкциите,в края на 2022 г. Русия се върна в групата на десетте най-силни икономики в света.Сега е на 9-то място, пред Италия, Бразилия и Южна Корея. Преди санкциите, миналата година Русия беше на 11-12 то място.

42

юбералес

преди 1 година

За 1/3 от украинците, коледата мина. Тогава руските обстрели не спряха.