242

българин

преди 1 година

До Кармен ЗлатареваАз също! Даже по стара гурбетчийска традиция бачках в плод-и-зеленчук отдела на един супермаркет... Шефа дойде и нагласи цените нагоре - отчасти драстично - тичквички (е през януари) - но 8 евро за килограм... така си изгниха на рафта...

241

СС

преди 1 година

*** лъжи на руски петоколонници!

240

Анонимен

преди 1 година

До Истината Да ама преди да вземем еврото ще трябва да се отвържем от Борда , който е фиксирал еврото на 1,95583 лв. Реално в момента еврото трябва да е 3.5 лв. за евро ако не е борда. Тогава какво закръгляне ще има...

239

Шнапс

преди 1 година

Да приемат рублата като мрънкат. Рублата скоро ще се обезцени поради хиперинфлация и цяла Русия ще рухне позорно. Путин ще се крие в мавзолея при Ленин преди да го очистят!

238

999

преди 1 година

Зозо,като е скъпо сиренето - яж пържоли . Това ще те посъветва онази кърджалийка от герб.

237

Веско

преди 1 година

До Кармен Златарева Ама вие наистина искахте за 150 марки повече от 100 евра ли? Поне българите със сигурност знаят курса!

236

Кармен Златарева

преди 1 година

Бях точно в момента когато "ограбиха "германците с еврото. Цени,като 1.20, 1,50,1,60 марки всички подобни бяха закръглени на 2 евра....Или другия номер,имаш в Банката например 150ДМ и хоп станали под 100евра Месеци след това в Берлин беше мъртвило!!!

235

Анонимен

преди 1 година

Господ пак ни предпази от Шенген и евро, т.е от ордите бежанци и лгтб-та и от свръхпоскъпване на живота!

234

Зозо

преди 1 година

Русначета, добре ли ви е без еврото? Кашкавал 40лв., сирене 30лв...... :)))))))))))))))))))))

233

Истината

преди 1 година

До 81 Сега при борда сме се вързали с въже за Титаник /еврото/. Утре ако Народното събрание реши, можем да се отвържем. След влизането в Еврозоната ще сме заковани за въпросния Титаник. И да знаете, когато наистина тръгне да поема вода, първи ще се откачат такива като Германия, Франция и Нидерландия. Ние (по стар обичай) ще изчакваме катастрофата до края. А защо е Титатник е дълго за обяснение - но вярно!!

232

Анонимен

преди 1 година

Гледам и чета и какво констатирам...бая "експерти" са се изака...упс,изказали в писмена форма.В Хърватия вече ревът мощно,но мандалото падна.Безвъзвратно.А бяха кандидат-"отличник".А у кандидат-тройкаджията България ще стане весело,в кавички.Някакво тяхно министърче обяснява какви мерки щяло да се предприемат,една от тях били "черни списъци".Да се смееш ли,да плачеш ли? Търговеца ще го плашиш със вкарване в списък,да не говорим за монополната верига.

231

Истината

преди 1 година

За еврото в България натискат банките и политиците. На първите им се намаляват резервите, ерго има повече пари за раздавне и по-големи печалби. Вторите от сега се облизват как ще осмучат/усвоят каквото им оставят европейците от резервите на борда (защото бая пари ще заминат за Франкфурт). За българския народ на никой не му пука !! Дано след влизането в Еврозоната народа да се стресне и да осурвака едно хубаво тая продажна пасмина !!

230

Joko

преди 1 година

Мои приятели германци и австрийци ми казаха, че когато са въвели еврото цените са се качили до "тавана". Това го чака и целокупният български народ. Той обаче пет пари не дава какъв *** му готвят нашите олигарски......

229

Анонимен

преди 1 година

Финансов капан - така преди време един чужд икономист нарече зоната. Влезеш ли вътре, няма връщане назад. Печелят само богатите държави.

228

Анонимен

преди 1 година

Доста фалшива новина, на пазара бай Ман гау бил закръглил нагоре цената. Да видим официалната инфлация как ще изглежда и тогава да говорим

227

Анонимен

преди 1 година

С приемането на еврото в България ще падне и борда. При нас инфлацията ще е поне 200%.

226

Анонимен

преди 1 година

Да ставаме част от Турция и да се приключва с тази агония най-вече. Истината е че свободата ни е подарена и ни предстои да си платим този исторически дълг.

225

СТЪПКИ

преди 1 година

1. Приемаме еврото= повишена инфлация 25-30%2. 20 милиарда от борда се разпределят от правителството - как не се знае( или по-скоро се знае)3. Ако някоя банка в ЕС фалира БГ плаща във фонд за възстановяване.4. Правителството може да взема кредити без да го обезпечава от борда!!! От 23% дълг от БВП ще стане на на 50-60%.5. Банките ще дават без обезпечение по-големи кредити( после по-лесно ще вземат имущество) и т.н.

224

Анонимен

преди 1 година

Ако не засяга депутати и банкери ФИНАНСОВО не е проблем за малко злоупотреби ! Цялата работа с еврото не е да ни унищожат валутата ,а да плащаме чуждите дългове като на Гърция, Италия и така нататък защото сме "едно голямо семейство "! Затова се казва и съюз .Няма вече държави и националности всичко е едно- европейци ! А банките на една страна без значение на имената (ГЕРМАНСКА , ФРЕНСКА,ХЪРВАТСКА ,БЪЛГАРСКА ) са клонове на ЕЦБ .Печалба се прави от даване и събиране на лихви на заеми!

223

ссс

преди 1 година

До 81...А когато всички практики на търговци и посредници са нелоялни/дали ще го наречем картел или монопол, все едно/, какво правим? Вие пишете, сякаш това са изключения. Ако е така, ще ги игнорираме, ама се всички.