29

Анонимен

преди 1 година

Народа е супер , а управляващите са ***. Или и народа е скапан и такива управляващи си избира.

28

Пп при Слави

преди 1 година

Пп няма да имат повече от 10%. Освен, че нямат структури, нямат твърдо ядро, дойдоха на вълната на Радев и машините. Вече нито ще пипат кодовете, нито Радев е зад тях. До година са при Слави. И в небитието.

27

до 38

преди 1 година

като преписваш - поне преписвай правилно ,а киро ни беше уредил 4 пъти по евтин газ,уредил ама в некое друго измерение на болния си продажен мозък,сега хамериканците продават на еуропата 4 пъти по скъпо от това в хамерика- честито еуроатлантици

26

Анонимен

преди 1 година

Щом като има хора, които защитават Крадците Кирчо и Кокорчо си заслужаваме съдбата.Лошото е, че са малко, но правят лошо впечатление и подвърждават популярния професор от БСП, че 80 % са деби..ли.

25

Математик

преди 1 година

Само да питам 32+26+16=74% от анкетираните. А другите 26% къде са до 100. Интересно те какво са казали при 3 възможни отговора и къде са тези души?

24

Анонимен

преди 1 година

Вара, кара, урсула ще си сложи нейните хора. А бгнародът си мисли, че той е гласувал. Правят ни на шим.пан.зета.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33Ти на какво я караш от Кирчо и Кокорчо? А от президентчето на кво я караш? Изобщо караш ли я или затъваш? Като гледам главните ти букви много мъка и злоба има в теб. Мрази, хейтъ_ рче, мрази!

22

целта е постигната

преди 1 година

"Понастоящем готовност за гласуване изразяват само твърдите партийни електорати", се казва в статията. Именно това е целта на т. нар. системни партиии. Иначе знаете ли кога ще разполагат с толкова депутати? Никога! Все повече си мисля, че ролята на ИТН беше точно такава - да прекърши вярата, че може да има истинска промяна и че всички са мъpши. И така да останат само партийните електорати пред изборните урни. А Кирчо и Кокорчо, те волно или неволно затвърдиха впечатлението, че всички за мъpши.

21

Анонимен

преди 1 година

киро и асен са едни от най големите национални предатели - те предложиха премахване на над 40% от тецовете които произвеждат над 50 % от електричеството за България

20

16??

преди 1 година

16% за неадекватните, които не знаят и български? Абе, не виждате ли, че този, който ги докара прогледна и се отрече от тях? Нарече ги, Шарлатани. А 16% ги искат обратно. Е, малко ви е инфлацията, мъките и изгубените две години. Искате още?!

19

Главанак

преди 1 година

Ако някой не е разбрал , че мафията, разбирай герб, е пуснала пипала навсякъде, и много трудно ше бъде отстранена, значи въобще не мисли! И няма как да е иначе, точно тя смуче и продължава да смуче, кой ще се откаже от кокала! Да му мисли народонаселението!

18

Анонимен

преди 1 година

само Възраждане е с адекватна политика,всичко друго е американо-еуроатлантически слугинаж

17

Анонимен

преди 1 година

Какъвто и да го наричаме Борисов при него се живееше спокойно, подредено и сравнително евтини храни. Неговите недостатъци не ме интересуват, важното е, че народа живееше добре. Сега какво чудо е не можеш да си платиш сметките и да се нахраниш. Сирене 30 лв. кашкавал 40 лв. хляб 5 лв. за килограм , а заплата 800 лв. Др. Радев никога няма да може да се извини на народа, задето докара такива мошеници като Кирчо и Кокорчо.

16

Анонимен2

преди 1 година

Пъпъ с дб бкп чалгарите срутиха държавата незнам кои са тези дето още гласуват за *** или това са машинации и пак омраза пак разделение пак пропадане и Докога така до 2025 Радев си управлява а обикновените българи плащат сметката значи платените черепи завладяха държавата унищожиха делата срещу олигарсите и кой кой ги подкрепя още и защо

15

ПКП

преди 1 година

Айде Бойко, можеш още... хляба - 4 лв, сиренето - 30, кашкавала - 60, яйцето поне левче! И Данчето да не забрави да сурвака с новото билетче и с нови данъчета! С ГЕРБ ще станат всички милионери, също като при бай Виденов! Разкарахте Шенгена, сега разкарайте и еврото и газ след преатела ни Ердо, че нещо лева почна да изостава от лирата!

14

да знаете

преди 1 година

При предсрочни избори: ГЕРБ с най-много 12,6% от вота.............

13

Срах в устите на

преди 1 година

Всинца ви драскачи! Ще ви напълня устите със семенна течност!!

12

Анонимен

преди 1 година

Другари пролетари, преди изборите всичко е без пари! Боко ви черпи от чекмеджето безплатен бензин! Всичко е безплатно, Комунизъма дойде! Черпи ви бай Тошо 2!

11

Гиб Мелсън

преди 1 година

Щом хората не искат да гласуват, значи ги кефи Президента да ги управлява. Значи искат президентска република. Значи Румбата ще ни управлява докато му изтече мандата. Президентските избори ще станат по-важни от тези за парламент. На избори за парламент ще ходят само партийните членове, докато на президентските ще се гласува масово.

10

Анонимен

преди 1 година

Избори няма да има. Големите началници ще наритат послушковците у нас и те ще се прегърнат за да ни "спасят" за пореден път.