145

Аман от

преди 1 година

Русофили!

144

Аман от фенове

преди 1 година

Русия нищо няма да спечели. Ще се върнат в границите от 2014г, гражданска война и разпад наПедерацията. Аман от фенове на Путин, заприличали са на германските нацисти от ВСВ, вярват сляпо на една откачалка с ниско, почти никакво образование!

143

Анонимен

преди 1 година

Явно хич не му дреме колко още руски момчета ще загинат.

142

Рублата

преди 1 година

1989 г. по курса на БНБ беше 1.4лв и 2$ ! А сега била най-силна валута в света?

141

Аман от фенове

преди 1 година

Украйна нищо няма да си върне. САЩ и запада ако можеха досега да са се намесили. Страх лозе пази и интереса клати феса. Руснаците не са се разбрали за западна Украйна с Полша. Ще се разберат. Зеленски нека прави вятър, това му е работата да вдига морала и да точи пари от ЕС. То и на бай Тошо му ръкопляскаха ама в един момент го оставиха с едно одеяло. Украйна е фалирала държава и в момента, в който кредиторите няма за какво да плащат се приключва със Слава Украйна......

140

анонимен келеш

преди 1 година

А тук в България.алеята пред руското посолство.абе точно под прозореца на митрофганова я именувахме"Героите на Украйна":):):)Да ви преседа руски тролеи:):)

139

Анонимен

преди 1 година

Не съм сигурен кой нанесе по-голям удар връз Русия. Горбачов ли беше или Путин! И двамата обаче имат заслуги в борбата с Империята на Злото!

138

Денацификация

преди 1 година

не знам има ли? Но с тази демилитаризация, Украйна има първата армия в Европа....

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 161 Като ви се разпадне скапаната Русия след няколко месеца точно ти ще плюеш по чекистчето Путин че е развалил такава "прекрасна^ държава като РФ.

136

Анонимен

преди 1 година

До До 157, остави. Не спори с черноработници от руски тролферми. Лъжат като за последно, за тях правилото на мъжката дума не важи. Мъжката дума трябва да е истина и да тежи. Това няма как да се отнася за което и да е лъжливо русофилче!

135

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби войната на 25 февруари. Колкото повече се проточва, толкова по-зле за Русия. Пораженията за Империята на Злото са големи и с всеки изминал ден се увеличават!

134

Анонимен

преди 1 година

Това е много хубаво че Русия не иска мир, значи Русия е решила да се самоликвидира което е похвално. Свят без Русия е вековна мечта на всеки демократично мислещ човек.

133

До 157

преди 1 година

От къде излезе Украйна, да влезе в СССР? Каква е тази нова, непозната история?

132

До 157

преди 1 година

Русия даде толкова жертви, че е абсурдно да не иска цяла Украйна, която самата Русия създаде! Нещо повече, Русия се събуди, иска много повече от Украйна!

131

Руската армия

преди 1 година

освободителна освободи източна Европа(до 1989г),Куба, Венецуела, С. Корея, Борунди, Мали, Кампучуя и мн. други!

130

Анонимен

преди 1 година

Украйна влезе в СССР без Крим, без Одеска област, без Запорожие, без Херсон, Донецк, Луганск и без западната част. Това което влезе в СССР от Украйна - към тази територия днес Русия няма никакви претенции освен денацификация и демилитаризация. Останалата част ще се върне в Русия.

129

Стоко

преди 1 година

Последните двайсет години руснаците винаги действаха по този подмолен и сравнително евтин начин - фалшиви референдуми, зелени човечета, или бърз удар с танков чук върху една малка Грузия. Така беше в Приднестровието, Абхазия, Южна Осетия и Крим. Културата на външните кенеефи не познава меката сила, за нея танковите вериги и крилатите ракети представляват цивилизационни фактори. Колко много грешат, вижте краварите, те имат и самолетоносачи и Макдоналдс, разбирате на къде бия, нали?

128

Анонимен

преди 1 година

Рублата в момента е много силна. В Русия в сега се откриват нови предприятия и производства с такива темпове с каквито и при СССР не са откривани.

127

Споко

преди 1 година

Споко, западът се обедини, до дни, дори до часове Русия ще бъде победена и Путин ще моли за преговори и за мир.

126

До келявия

преди 1 година

Русия е помия всичко смърди на *** Идва края на тая Помийна яма всеки като погледне ще възкликне това ли Путиновата Русия че тя заприличала на Турски клозет ще закриват лицето и устата и ще бягат надалеч от тая Помийна яма, а джуджето ще го влачат като Кадафито с Москвича