142

Този наркоман

преди 1 година

говори rлyпости. Значи преди са се страхували от Путин, а сега не се страхуват. Когато смятаха Русия за "бензиноколонка" са се страхували, а сега когато Путин наби НАТО в Украйна, присъедини 4 нови района към Русия, с население 10 милиона, сега не се страхуват.

141

Анонимен

преди 1 година

То точно в това е проблема на Запада, че в момента западняците стоят на студено и тъмно, а в Русия и най-големият бедняк е с парно и топла вода. Иначе били обединени стещу Путин. Това кого го вълнува след като вече има снимки на военни комисии в училищни салони в Украйна, където набират вече деца за войници. Украинската армия инкасира огромни загуби и само за нечетящите Украйна побеждава.

140

Анонимен

преди 1 година

Зеленски не е Украйна! Путин не е Русия!! Много хора не осъзнават това. И си мислят, че това е един конфликт на джуджета с ръст под 1.60м. Това е просто тест на световната система.

139

Анонимен

преди 1 година

31 януари 2023 Европейския парламет организира форум по разчленяване на Русия (freenationsrf точка org). Има карта и всичко - малки проспериращи демократични държави богати като Швеция и т.н... много добре звучи. Явно си мислят, че руснаците са дебилизирани и опрпостачени като българите, които след 30 години мизерия още вярват, че западът ги е поканил да седната заедно като равноправни на една маса и да споделя богатствата си с тях и ще станат богати като Швеция.

138

Анонимен

преди 1 година

Киевския режим незабелязано пусна черни трансплантолози на Запада в Украйна за износ на човешки органи. В хода на специалната военна операция на Русия в Украйна, бягащите нацисти и натовски инструктори не успяват да заметат всички следи и оставят документи, медицински карти и други доказателства, че след държавния преврат в Киев през 2014 година, със съдействието на Саакашвили( Саакашвили по време на управлението си в Грузия организира доставка на човвешки органи за САЩ използвайки политическите затворници) се отваря нов украински канал за износ и продажба на човешки органи. Украински.

137

Анонимен

преди 1 година

Зеленчук = психопат.

136

Анонимен

преди 1 година

До Русия=ПсихиатрияДа не сте влезли в Москва вчера, а?

135

още нещо

преди 1 година

предлагам путин да получи нобелова награда за мир защото ще оттърве света от Империята на злотокато нанесе такъв удар по престижа на русия от който няма да се съвземе и след сто години..

134

Анонимен

преди 1 година

Абе Путин защо отказа да говори и отговаря на въпросите на Руснаците? Нали те са го поставили на този висок пост.

133

Русия=Психиатрия

преди 1 година

На всички вече е ясно че Русия загуби войната. Ясно е на Путин, ясно е на руския елит, ясно е на целия свят. Войната в момента върви по инерция, това не е някаква електронна игра да си я пускаш и спираш с един бутон. Примката около вратлето на Путин се затяга и той естествено шикалкави - виждате ли изчакайте малко да минат изборите в САЩ и като дойдат Републиканците ще видите тогава. Изборите дойдоха и минаха а Украйна получи нови 45 милиарда помощ. Никой вече не му се връзва и на ядрения шантаж

132

Сата НАТО

преди 1 година

Прав е. Не че преди съм се страхувал от Путин, но имаше отчайващо прос народ, които верваха, в някакви свръхестествени сили на руснаците.

131

Анонимен

преди 1 година

До Добре де, много лош опит да се правиш на неутрален, другарю путиниз. Не става, не става, качеството ви е много лошо.

130

правилно

преди 1 година

никоъ не се страхува от Русия.Кой да се страхува от държава която държи в центъра на столицата си препариран *** е раст. Строна управлявана от джуджета гейове няма бъдеще

129

Слава Украiнi

преди 1 година

Зеленски поне се появява пред хората на всякакви световни форуми и събития. Прави видео връзки, държи речи. А кремълското бункерно джудже дори пред собствения си народ отказа да се покаже и да направи видео връзка! С оправданието пренатоварен график!! Какво по-важно в графика си има от видео връзката с народа който го е избрал за ръководител?

128

Добре де

преди 1 година

Разбрахме че руснаците не са със всичкия! По голяма част от българите не ги подкрепяме вече!! НО МОЛЯ ВИ НЕ НИ ПОКАЗВАЙТЕ ТОЗИ И.ЗЕ.Г Повече моля ви!!Никога няма да забравим как укрофашисти гориха българи във Одеса!!!

127

Анонимен

преди 1 година

Вие изтрихте границите и ни превърнахте във феодални владения! Надявам се при новото правителство на ПП да спрем да ви захранваме, защото при радевите гълъби тенденцията е особено отчетлива!

126

Анонимен

преди 1 година

До Русия=Психиатрия, новата униформа на руската армия е черния чувал. Притеснения за облеклото няма!

125

Анонимен

преди 1 година

Не подкрепям Путин, но това зелено човече иска да вкара ЕС във война. Украинците, които дойдоха у нас, не са дошли от добро, но не дойдоха и за добро. В Полша, Румъния, Унгария се усетиха и лека полека ги разкарват от тях, а ние защо им търпим капризите? Вижте как се държа външният министър на Украйна с нашите политици. Кой е той, че да ни нарежда какво да правим. С какво Зеленски и неговият министър се отличават от Путин и Лавров?

124

Анонимен

преди 1 година

До Факт 122. От написаното от теб разбирам, че според теб американските президенти се стремят да нанесат поражения на Русия. Защо, тогава, ревете щом тя се защити?

123

Анонимен

преди 1 година

Отгоре: Никой не се страхува от Путин, Отдолу: Русия е унищожила над 700 обекта от критическата инфрастуктура на Украйна. Без коментар