77

Анонимен

преди 1 година

До 116:Ами не е "руска".То си е вярно.Сръбкините сме ги клали,защото са били шпионки.Но да кажат защо е било така.Нападнали са ни.Ако не знаете тази част от историята ни значи не сте никакви българи,а ни пишете тука с преводача.Обаче това е било преди много години и вражда си нямаме от тогава.Даже се възмущавахме като ги бомбандираха заради Косово.Съчувствахме им.Сега сърбите да не се поддават на провокации и от двете страни.

76

Анонимен

преди 1 година

сърбите както и руснаците искат да се изкарат мъченици а в действителност те са престъпниците и те са правили кланетата. Няма да се учудя че това са кости на убити от сърбите българи

75

Анонимен

преди 1 година

руската пропаганда си личи от далече

74

България над всичко

преди 1 година

и как точно ще се намеси Русия при условие, че Сърбия е буквално в натовски пръстен.. а тая изложба е толкова евтина провокация на Кремъл, че няма накъде повече.. ама хич не им се получава.. а съм човек, който подкрепя Русия във войната с Украйна, но.. тая боза е от прозрачна нагоре

73

Анонимен

преди 1 година

В отговор на това безумие да признаем Косово, пък дано се сетят милите съседи че вече е 21-ви век и лъжите им не минават. Със същото лицемерие промиха мозъците на македонците.

72

Анонимен

преди 1 година

русия пак започва да работи против нас чрез сърбия

71

Анонимен

преди 1 година

А бре какво ни настройвате срещу сърбите?!Направили са си изложба,ние също си правим.Какво от това?Иначе е вярно,но е било,защото са ни нападнали и от тогава ни уважават.Сега сме си братя.От години не е имало вражди.А спрете се да насаждате омраза!!!А онзи козяшкия *** където си слага сам лайковете да гори в ада със скапаната си пропаганда!!!!За няколко цента се излага като кифладжия.

70

Анонимен

преди 1 година

Е така най-обична. Някъв измислен герой идва и казва "Аз четох документи тайно. Ето цитати от документите, които четох! Тези цитати от, онези документи, твърдят нещо, което е много политически изгодно да се появи сега, иначе 100г не ги показахме, щото тъй." И велик учен. А снимката е от Арменския геноцид, ама това е друга бира.

69

Анонимен

преди 1 година

сърбите са подъл народец, който е заграбил нашите западни покрайнини по по река Тимок. Трябва да си ни го върнат.

68

Явно искат да..

преди 1 година

ПРОВОКИРАТ ВОЙНА НА БАЛКАНИТЕ---ЗА ДА СЕ НАМЕСИ РУСИЯ....!!!!!

67

Бай Чеп

преди 1 година

"Изложбата", която официално бе открита вчера, бе озаглавена "Български военни престъпления в окупирана Сърбия 1915-1918 г." и бе шумно рекламирана в медиите, като авторско дело на доктора по история Милован Пизари, чиято цел е да се разкрие "хърватският геноцид над сърбите по време на Втората световна война".Абе тоз доктор Пизари нещо много смесва датите. Уж изложбата е за периода на ПСВ (1915-1918 г.), а след това говори за "хърватски геноцид"(1991-1995 г.), че и за ВСВ (1939-1945 г.).

66

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно всеки геноцид започва с пропаганда на мъченичеството на бъдещия агресор. Все пак книгата на Хитлер е точно това - една пропаганда за мъченичеството на немците която цели да дехуманизира всички евреи и да направи по-лесно убийствата на еврейски деца по улици и гета. Същото се случва и от страна на Русня(римува се с Drisnq) със бедните украинци, абсолютно същото става и когато сърбите убиват босненци през 90те. Вечните мъченици, а вечно те убиват жени и деца.Очаквайте окупация от Сърбия

65

Ето пак..

преди 1 година

Руско-комунистически приказки от сръбските съседи и дали го правят за да ни нападнат в гръб пак по заповед от Москва като през 1885г. След СЪЕДИНЕНИЕТО!?

64

Бгг

преди 1 година

Да вярно е, че сме избивали сърби. Това съм го чувал от стари хора. Но интересно е защо не казват те колко българи са избили ??? Това не случайно започва сега пак да се говори. Нещо надъхват съвременните сърби да ни мразят. Каква е целта им ???

63

Сърбия

преди 1 година

не е шепа инсталирани от Кремъл политици! Като у нас! Не се връзвайте, да мразите обикновените сърби!

62

Веско

преди 1 година

Аз ли съм кьорав или наистина не пише, какво показва заглавната снимка и какво общо има с дописката?

61

Къпъкуле

преди 1 година

Като идват тука на талази на море, не мрънкат обаче.

60

Анонимен

преди 1 година

Въвличат ни в 3-та Балканска Война, аз ви казах, ама вие не ми вярвате.

59

Анонимен

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯ__ НИЕ СМЕ РАЗУМНИ КАТО ТРИТЕ МАЙМУНКИ, СИМВОЛ НА ЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ ОТТАТЪК АТЛАНТИКА - "ВИЖДАМЕ","ЧУВАМЕ","ПОМНИМ" - КОГАТО ТРЯБВА ЩЕ ИМ ГО НАПОМНИМ!!! А НА МВнР НИЩО НЕ МУ ПРЕЧИ ДА ОТЗОВЕ ПОСЛАННИКА НА СЪРБИЯ, ДА СИ ИМАМЕ УВАЖЕНИЕТО !!!

58

Косово

преди 1 година

Косово е е отделна държава и е съществувала преди Господ да създаде измислените сръби!! БУГАРИТЕ ПОДКРЕПЯМЕ НАШИТЕ АЛБАНСКИ БРАТЯ!! СРЪБИТЕ НЯМАТ МЯСТО ВЪВ ЗИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПА!!