441

читалище заря

преди 1 година

До IQ 3.14кайте честно че сте цензурирали и пaтлaджaн. тва вече не е художествена самодейност, тва е ниво "Другарката музикална"

440

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се има предвид, че НАТО е в самото сърце на всички маневри, тъй като именно тя воюва, тя е свързана с Украйна и чрез нея воюва с Русия. Без нея Украйна щеше да е мъртва

439

Анонимен

преди 1 година

Трябва да спреш да фантазираш. Европейците често приемат желанията си за реалност. Те забравят едно: тези хора, руснаците, са страхотни в битките, защото са много смели... те са истински воини. <...> Трябва да спрете да фантазирате и да приемете, че противникът е болен, луд, глупав, запасите му са свършили, но нашите най-мощни. Не е вярно. За съжаление в момента тече много тежък конфликт, в който страдат и двете страни. Очевидно е, че не може да има победител, истински победител. Ето защо трябва да се намери решение.

438

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До САРМАТАнали над русия в момента хвърчи неясно количество б21, как се отвори некой силоз некъде по картата и отгоре ше го заглави Jdam и пак ше пишат че украински дронове са саботирали учение

437

IQ 3.14

преди 1 година

До Добре амакато са барали венецуелско бело и петродолари, ше треа си измислят кво да приказват. е виж фифа и червен кръст колко добре се оправят. особено вторите, дето събират пари да купуват на руснаците дронове, щот не било честно

436

До Уил Смит

преди 1 година

Е как бе, нали преди 2-3 дни Вагнеровците се снимаха превзели някаква ферма на 50км от Бахмут. Гледам по сателитните снимки, боевете са настрани от плевнята към Луганска област. Дори и плевнята на хартия са превзели!

435

IQ 3.14

преди 1 година

До Уил Смитизобщо не пишат. следят три групи вконтакте и в телеграм и преписват квото им се каже дословно. е виж, оня функционално грамотния не може да си напише името и е образован като третокласник, ама цел ден сипва скудоумия днеска. ако съм му началник ще му строша гяурската тиква

434

Анонимен

преди 1 година

Щайгу щял да увеличи армията на 1.5 милиона, а бодигардовете на путин от 14 хиляди на 25 хиляди! Ей това е мyтpa от класа, а не кат наште мyтpu!

433

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонименна всички функционално грамотни мустакати каскето-селяци трябва да им бъде спрено кранчето на водата и достъпа до интернет. вие сте циреите на обществото у нас. хора без род, без родина, търчащи като офци накъде ги наръчка чобанина. единствената полза от хора като тех е, че произвеждат въглероден диоксид, да се храни марулята

432

Добре ама

преди 1 година

Сподели какви са целите бе,щот Макарон и другите се чудят кво да лъжат?Ако им дадат оружия на Украйна голям бой те чака.

431

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонименза комик-шут те връщам направо четвърти клас, функционално грамотни селянино

430

Анонимен

преди 1 година

Всички русофоби трябва спешно да приютят трима бежанци от Украйна и да ги издържат до края на живота си, като плащат от списъка с желания!

429

BG

преди 1 година

Абе хубав човек е Путин,само дето нема некой да го утепа

428

IQ 3.14

преди 1 година

До Анониментва по скат или по алфа го виде? *** проговори на украинец на твоите години парусский, па яла напиши как е минало като ти паднат отоците. тва че тука приехме още 30 000 кацапи маскирани на украинци е друга бира. все пак след 10 тина години требва некой да защитава рускоезично малцинство тука.

427

Анонимен

преди 1 година

Когато Зеленски се изявяваше като комик-шут в Русия, той се кълнеше в любовта си към руския народ, получаваше добри пари, не ги отказваше, пълзеше на сцената пред руските олигарси, преструвайки се на шут, дори е срамно да си спомня. И сега по същия начин пред американските господари лази, проси, лицемери. Един срам!

426

IQ 3.14

преди 1 година

До Уил Смитза 48 часа зсу премахнаха тримесечен напредък, с който се гордееха всички рycoфилиcтици. само нашио пеа мюезин и мори смело монархофашистките врагове на падишаха

425

Анонимен

преди 1 година

Украинците в Европа говорят руски, увити са в жълто-сини одеяла, викат Слава на Украйна на руски, а самите те избягаха от Украйна. Един украински герб избяга от мобилизация в България и сега от там пише лъжи за Русия.

424

Анонимен

преди 1 година

Русия се е справяла с фашисти, нацисти и всякаква друга св0л0ч, преди. Ще се справи и сега, независимо от кои държави идват. На атлантиците - Наздраве! Стойте на студено и си гасете телефоните в знак на солидарност!

423

читалище заря

преди 1 година

бyлгаpиcтан, тyпaн, кaлъф цензурирани... сандеца пак е ходил да ръчка по бота пиян. читалищна ви е работата

422

Уил Смит

преди 1 година

При Бахмут руснаците са ЛЕШ, ВСУ ги трепе като поганци