106

МН. СЪМ ДОВОЛЕН!

преди 1 година

ДАНО ОСВОБОДИТЕЛНАТА УКРАИНСКА АРМИЯ НАМИНЕ И КЪМ НАС,ЧЕ ДОСТА РУСКОФАШИСТКИ ЕЛЕМЕНТИ СА СЕ НАВЪДИЛИ ИЗ НАШАТА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРИЯ!

105

Анонимен

преди 1 година

Давате помощи ,това винаги е на първо място,щото ще ги украдете.Помагате си яко ,е са е момента,да крадете.

104

SS

преди 1 година

А вие българи се въоръжавайте кой с каквото може ! Скоро в ЕС ще настъпи хаос !

103

SS

преди 1 година

Нарежете по горите дрянови тояги и ги изпратете като помощ на Украйна !Иначе оставаме по гол гз !

102

Анонимен

преди 1 година

Понякога победители няма.Има само потърпевши.Със или без е все тая.Нека си мислят кво да ни изложат и нас и тях.

101

Анонимен

преди 1 година

Спрете да лъжете. Хората не са русофили. Ако бяха, щяха да гласуват за Възраждане, БСП, Янев. 60% не са гласували. 3 или 4 % са гласували за никого, от гласувалите. Хората не русофили, нито русофоби, еврофили, еврофоби. Хората за омерзени, оттегчени и разочаровани от вас манипулатори. Писнало им е от вас. Борят се с трудния си жовот заради вас. Хората искат достоен живот днес!

100

Анонимен

преди 1 година

Безценно! Макар и с голяма доза закъснение, хомеопатичната военна помощ от България най-после ще ликвидира руски окупатори в Украйна. Да си пожелаем скоро да изпратим и предстоящите за утилизация руски щайги Миг-29.

99

Случаен минувач

преди 1 година

Докато е бил правосъден министър, се е кланял доземи на Борисов. И веднага е почвал: Да, господин министър-председател... Както желаете, г-н министър председател... Веднага, ще бъде направено, г-н министър-председател... Раболепие и поклони! А сега го плюе!Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2022/11/06/hristo-ivanov-niama-dobri-varianti-za-kabinet-ima-loshi-po-loshi-i-izbori.549517,3

98

мишо

преди 1 година

Боже опаза ни от тези ***, които ни управляват. Как едно добро нещо за народа си не направиха. А само изпълняват европески, американски, украински заповеди. Всички са за затвора за национално предателство.

97

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДЛАГАМ СПОНТАННО ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПРЕД ПАРЛАМЕМТА!!!!!

96

Анонимен

преди 1 година

БСП смятаха, че не е време да влизаме тогава и в ЕС. Те за всяко нещо са спирачка. Трябва да се помага тогава, когато му е времето, а не след дъжд качулка. БСП правят всичко възможно, за да останем в орбитата на Русия.

95

Случаен минувач

преди 1 година

До 78Разбрах, благодаря. Той е един пишмaн юрист, завършил с тройки, по втория начин. Кой го знае дали и не си е плащал за изпити. Безспорно е връзкар, защото и бате Гойко го направи министър на правосъдието... Той удобно забравя това. Както е казал Радой Ралин: Колкото по-пpocт, на толкоз по-висок пост! Така е тука, за жалост! Но какво реално можеш да върши? Да, може да кара лодка. Ами да стане лодкар! И да не се изказва неподготвен, защото става за смях!

94

Анонимен

преди 1 година

Помощ за Украйна, пирон в ковчега на азиатската Пyткилaндия.

93

Анонимен

преди 1 година

92 - колкото повече оръжия за Украйна, толкова повече мъртви във България. "Арсенал"

92

Анонимен

преди 1 година

Абе тее освен с помощи за Украйна и самолети от САЩ с друго занимават ли се??? Е баси колонията сме!

91

111111

преди 1 година

Мисля, че не трябва да има изненадани от поведението на БСП! Като продължителка на БКП и на нейната вдъхновителка КПСС (Комунистическата партия на СССР), те винаги са били за мир. За "руски мир", по тяхному, разбира се. По възможност с Ленин, Сталин, Брежнев или Путин начело.Позор за номинално "българска" партия за такъв слугинаж в полза на Кремъл.

90

Анонимен

преди 1 година

Такива гъзоблизци България никога не е имала.Да извършиш такова национално предателство и то ден след унижението,което страната ни получи с Шенген.

89

Червен картон

преди 1 година

Вчера червен картон за Шенген, днес надупване за военната помощ за Украйна. Ай ще Ви се незнае и ЕС и НАТО-то и всичките простотии. Ще засилите русофилската вълна още повече. Както каза колегата по-долу, всеки носи русофилското в себе си, но досега го подтискаше, че уж живеем по-добре. Скоро ще бъде отприщено и не знам слугите в парламента къде ще се крият тогава.

88

Анонимен

преди 1 година

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО СЕ ИЗТРИВАТ КОМЕНТАРИ СЪС "БЛАГОДАРНОСТИ" КЪМ ЗАЙЧАРНИКА.

87

Анонимен

преди 1 година

Как ще дадете бе? Ако има политическа воля у шмъркалото, ще има преговори и войната ще свърши. Вие я подклаждате така и убивате не само украинци, руснаци, но и нас, защото сме най- бедната страна в ЕС и ще понесем най- тежко лишенията.