13

Анонимен

преди 1 година

Жалки, безмозъчни, преписвачи... то не беше преврат в Германия, бобми в пликове в Испания, снежни бури в Ню Йорк, сега и Япония... Днес слънцето ми изглеждаже прекалено семпло. Сигурно руснаците го затъмняват, защото изпращаме прашки в украйна

12

Нели/Йоанка Мисирови

преди 1 година

Не, преди 1 час според Дойче Веле, ББС и зеления наркоман се разсекретиха най-секретните документи, че Русия е имала план да нападне заедно САЩ, Луната, Марс, Юпитер, цялата слънчева система и съседните галактики.

11

юлиян

преди 1 година

Не се ли срамувате да четете подобни измислици.Щях да напиша друга по-подходяща дума,но се страхувам,че вместо нея ще ''прочетете'' само многоточие.И въпреки това;идиотщини.Пасквилите на групата за ударни измислици на ''дойче веле''все повече започва да прилича на паралелка от училище за бавноразвиващи.

10

Олав

преди 1 година

Япония има 4-то поколение джетове, които дори американските радари не могат да засекат. Япония ще разгроми русия само с 1 джет къде са тръгнали тия мyрзилки ахаха

9

До дежурните плъхове

преди 1 година

Не знам за автора или пропагандата, но вие падате още по-ниско като висите тук и четете всичко <изсмукано от пръстите>, като на всичко отгоре сте и първи винаги. А без съмнение имате претенции като Путинопоклонници да сте нещо повече. Вземете се в ръце, моля ви! Освободете коментарите от присъствието си и ни оставете да вярваме в евтината пропаганда!

8

По същество

преди 1 година

Нямате равни. Жълтеете вече в рая медия. Проверете се за хепатит.

7

Анонимен

преди 1 година

Не бе готвили са се да нападнат Марс.

6

Анонимен

преди 1 година

Да, преди 80 години.

5

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

на бръснаря брат му каза. истината е, че японците имат базирани на кораби над 100 ф-35 и ако руснята не може да спре три дрона в украина, то издървят ли се на японците, владивосток ще бъде пратен на луната за 10 минути с конвенционални боеприпаси. нали, флотилията на сащ с ударна авионосна група е съвсем отделна бира. по руските ресурси тия статии излизат петък по икиндия, да вървят с ракията. стегнете се.

4

Голям виц

преди 1 година

Каква Япония? Те една година в Украйна един областен град взеха и след няколко седмици изгубиха. Могучая е мечка, ама умряла. Могат да си бият само техните хора из републиките.

3

Анонимен

преди 1 година

Единственото вярно в цялата статия са разсекретените документи от Втората световна война. Всичко останало е изсмукано от пръстите, както винаги. Явно авторът разчита на тактиката с примесването на факти с лъжи, за да им придаде някаква достоверност.

2

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Явно украинците са на привършване и Хегемона ще прати в кланицата джапанките.

1

Българин

преди 1 година

Пропагандата в България вече удари дъното...