86

Анонимен

преди 1 година

Герб и ДПС знаят най-добре как се броят бюлетини

85

Анонимен

преди 1 година

клипчето се казва "БАЙ_ГАНьО ОТ ГЕРБ ПРАВИ ИЗБОРИ" потърсете

84

Анонимен

преди 1 година

Мутрите печелят изборите прилагайки три основни неща. 1/ отказват хората да гласуват 2/ фалшифицират протоколите 3/ купуват гласове. Най-значим е ефекта от отказването на хората да гласуват. Така мутрите печелят с малък брой гласували за тях. Да не гласуваш е равносилно на да гласуваш за мутрите

83

За пред кой са

преди 1 година

тия драми, след като на всеки е ясно, че ПП и ГЕРБ ще влязат в коалиция?

82

до 87

преди 1 година

На ГЕРБ и ДПС не им трябва висока избирателна активност, защото така ще намалее техният процент. Те си имат твърд електорат - купени гласове от махалите и юга, обръчи от фирми, които задължават работниците да гласуват за "правилната" партия, раздутата администрация, която е свикнала толкова години да не работи много, а да получава пари и такива разни късопаметни и не много интелигентни хора.

81

Честито

преди 1 година

Ви ДПС Герб правителство ,подкрепяно от БСП всичко беше напразно протести промени шкафчета... почва ме си пак мизерията, и разбира ще ни обясняват че ПП са виновни. Когато Б.Б.дойде на власт 2009 това го повтаря 6 години само че за БСП.

80

Анонимен

преди 1 година

Ако въпреки наблюдателите може да се направи дадена бюлетина невалидна, какво пречи това да стане с машините, ако не се сферяват издадените отрязъци от машината и преброените отрязъци? Не може в машината да са гласували 100 човека, а отрязъците за кой си гласувал да са повече или по-малко.

79

БУЦИ ГЕРБОВ

преди 1 година

Хаха ТОЧНО за местните избори - с хартия, за парламентарните все тая. Ясно му е на Буци къде е масрафа. Докато контролират общините девесетарското ОПГ ГЕРБ ще има гарантиран вот на всички други избори от 20-25%. Чувалите с бюлетини, набора на хора и изнудванията и заплахите на наблюдатели се случват точно на местно ниво. Сега с тия хартишльоци Буци си бетонира властта за още 4 години. Да ни е честито.

78

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Измамите тепърва започват. То това е единствената цел на хартията.

77

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха момата Аненка била напуснала залата. Ами да напуска и никога повече да не се връща тази ококорена крадла.

76

Анонимен

преди 1 година

Само във Венецуела и в Сиера Леоне са се отказали от бюлетините. В Европа машините са забранени със закон.

75

До 84

преди 1 година

Последните избори пак ли те ги "фалшифицираха" ?

74

Анонимен

преди 1 година

Едва ли има толкова голямо значение на фона на мижавата избирателна активност. Мислете как да мотивирате хотрата как да гласуват, а не по какъв начин гласуват. На хората не им е проблем как гласуват, а какво правят политиците после с доверието им повечето саотвратени и неат и да чуят.

73

Анонимен

преди 1 година

По-добре фалшиви бюлетини, отколкото фалшиви флашки.

72

пак

преди 1 година

Еми ГЕРБ и ДПС знаят как да фалшифицират хартията и протоколите. Виждали сме го с години. Техните избиратели са неграмотни, не могат да четат и пишат на български, а даже и не го говорят. ГЕРБ си купуват гласовете от махалите, а ДПС си плащат за изборен туризъм. Догодина има местни избори и двете партии искат да си остане така феодално разделение на страната. Знаят, че ако не се манипулира хартията, ще загубят много на местния вот. Ще има пак фалшиви протоколи, невалидни бюлетини, мъртви души.

71

Анонимен

преди 1 година

Пробленът с химикалките може да се разреши, като се поръчат и купят централно химикалки, може на тях да има и лого, за да не се сменят. При толова харчове за членовете на избирателните комисии сумата за химикалки няма да е значма.

70

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и СДС са майстори на фалшификациите на изборите, което става само с хартиените бюлетини.

69

Анонимен

преди 1 година

Прав му път на Василев при господарите му в САЩ!

68

До 67

преди 1 година

Видяхме ги вече - и с хартиени, и без хартиени !

67

Пфууу

преди 1 година

Само отвличат вниманието от главния проблем. Няма за кого да се гласува, там е бедата, а не дали ще е с хартия или машинно. И в двата случая има отработени методи за фалшифициране и нашите акъллии вече са ги овладели.