103

Анонимен

преди 1 година

Даваме си всичоо под наем. Да не сме луди да държим празни машини за пари. Просто е, статистиката е за апартаментите под наем- които отчитат данък - това са 10 прожента от собствениците, обикновенни бунаци

102

Анонимен

преди 1 година

Около изчезвнето на детето има нещо гнило.Не ни св казва истината.Ако някой е добре не се държи в реанимация.Може би се прави с цел анонимност в разследването.

101

Рашо

преди 1 година

Недвижимия имот си е бетон. Имам бизнес свързан с обществените поръчки и каквот искарам купувам апартаменти в хубави квартали. Наематели има бол, днес да изгоня някой, утре са се намерили нови.

100

Ценка

преди 1 година

Със моя мъж продадахме нивите и извадихме под матрака що имаше и купихме тристайни за синковците в София в Манастирски ливади на 1000 евра квадрата. Сега там стана престижен квартал и цената е поне двойно. Икономика не разбирам, ама от вкарани 300 хиляди евраз сега ако продадат ша изкарат 600 000 евро. Доволна съм, смятам да купя и за внуците апартаменти. Наемите са за простите хора

99

Анонимен

преди 1 година

Най-налрая някой да каже че царя е гол и имотите са хипер надценени.Цените в София достигат долната граница на цените в Париж.Нерде София нерде Париж.Едно балканско блато и отсреща Елисейския дворци а цената една.

98

И аз до 100

преди 1 година

Защото, заради тарикати като тебе, младите хора не могат да си купят жилище, съответно немогат да създадат стабилна среда за формиране на семейство, та поради това бягат в чужбина. Но нищо, важно е благоденствието на имотаджиите.

97

99

преди 1 година

Абе не. Какви наеми в завършени, но необзаведени апартаменти. А такива има много в 'жните.

96

до 100

преди 1 година

Никой нищо не го бърка. Само храна за размисъл. За какъв ти е това жилище, когато си стои 20 години примерно необитавано. Жилищата също се амортизират, дори когато са заключени. А това са заключени безцелно пари.

95

Анонимен

преди 1 година

И 100 имота да имаш и да ги държиш празни си е лично решение, какво ги бърка НСИ колко имота са празни, не са на процентче от брокерите.

94

Анонимен

преди 1 година

Защото не малка част от тях се дават под наем, без да се обявява, за да не плащат данъци.

93

Калабалък

преди 1 година

Фани, Таня и Весето - един и същи ненормалник. Ама нали трябва да се разбунват духовете тук.

92

Анонимен

преди 1 година

Наистина е смешно, когато русофили коментират икономика и капитализъм. Не се забулждавайте, половината от коментарите под статията са написани от путинистки клакьори и русофилски тролеи.

91

Фани

преди 1 година

И да и не. Има много жилища под наем има и много наематели. Цените са добри - 700 за двустаен. Аз без наематели не съм оставала последните 10 г. Друго не работя, рентиерка съм и съм доволна. Вие бачкайте от 8 до 5

90

Анонимен

преди 1 година

Защото цените се повишиха изкуствено и сега няма нито кой да наема, нито кой да купува, а тия, дето се гафнаха, не искат да продават на загуба. Презастрои се много и София сега е един от най-неприятните за живеене градове.

89

Анонимен

преди 1 година

Имам 5 жилища, всичко е под наем, прегъвам 3500 на месец от наеми. За държавата обаче, са затворени. Данък не желая да плащам, за да издържам *** и мързеливци.

88

Митьо предприемач

преди 1 година

Аз съм купил последните 5 години три апартамента в Лозенец, Витоша и Гео милев. Стоят затворени, защото наема не ми е приоритет, работниците ми изкарват приличен лайфстал, да са ми живи и здрави, подготвих им и коледен бонус - по 2 кила свинско и бутилка червено Вино. Аз съм на Карибите за Коледа, като се върна, може и да ги пусн ажилищата под наем, според зависи временното ми настроение

87

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов: бай *** къв капитализъм, целия ЕС и САЩ за прогнити от корупция да хратунтят разни *** от не знам си къде. Тва, че на българина му липсва финансова грамотност и едни хора ще продадат на загуба а грамотните ще наблажат е друга тема. Иначе за неизползваймите сгради холандците са измислили решение. Автоматично влизаш в здружение на собственици на имоти, никой не пита и плащаш за поддръжка на сградата. Колкото по-старо толкова по-скъпо. Ако не плащаш чао чао имотче

86

Когато някой успее

преди 1 година

да се добере до сведения какъв е броят на жилищата, в които са инвестирани пари с цел да се изперат и ако след това добави към тях броя на жилищата, чиито собственици работят в чужбина, тогава ще можем да преценим колко са всъщност апартаментите, в които обикновените граждани са вложили парите си, спестявани цял живот и после са ги заключили в очакване децата им да се задомят и да ги населят. В противен случай биха ги дали под наем, но след повечето наематели като че ли е минал всемирният потоп.

85

Анонимен

преди 1 година

Е кво да правиме, алчност.

84

Весето

преди 1 година

Не е вярно. Моя приятел има 8 апартамента в Младост и Ливадите и не са стоели без наематели. Аз ги движа, даже последните месеци дигнах и наемите. Двустаен 700, тристаен 900 лв. и мераклии има. Само от наемите си оправяме лизингите на джиповете и почивките по чужбина. Вие нас със имотите не ни мислете, а се упрягайте да бачкате, че на 25 то число си чакам наемите и гоня при 5 дни закъснение. Хайде със здраве, че отивам на шопинг в Мола