84

анонимен

преди 1 година

Абсолютно нищо ново под слънцето в матушка Русия. Винаги народът там е плашен от властите, че някой иска да ги пороби, да заграби териториите им, че наоколо има само врагове. И повече от ясно е, че няма как да имаш приятели след като мразиш все и вся. А за лековерността на руснаците просто не си заслужава да се говори.

83

Анонимен

преди 1 година

До Грозната истина - а иначе как е в България при ЕС и НАТО, добре ли е, добре ли е в България при ЕС и НАТО? Добре ли живеят българите в ЕС и НАТО?

82

Анонимен

преди 1 година

В България за 30 години западно партньорсто 2 милиона българи измряха от мизерия и лош живот, а други два милиона избягаха да мият rъзовете на западняците. Населението от 9 милиона намаля на 5 милиона. А Северна Корея от 10 милиона за 20 години увеличи населението на 26 милиона.

81

АнонимеН

преди 1 година

И ПАДАНЕТО НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО Е ХУБАВО НЕЩО НО И ЯКОТО КЛАНЕ НА ПУТАНОПИТЕЦИТЕ В УКРАЙНА СЪЩО Е МНОГО МНОГО МНОГО ХУБАВО НЕЩО :D ЖАЛКОТО Е , ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБИВАТ МНОГО МНОГО МНОГО ПОВЕЧЕ ПУТАНОПИТЕЦИ НА ДЕН!

80

Грозната истина

преди 1 година

Копейките се хвърлиха на амбразурите да обясняват къв рай е в Русия. Децата на руските големци обаче живеят в пропадналия ЕС. А и вие мили копейки що живеете в пропадналия ЕС, вече има процедура за бързо взимане на руско гражданство. По вашите думи там има огромни заплати, изобилие от стоки, пълна свобода на хората, Путин раздава милиони на бедните и е най евтиното място (нито едно не е вярно), що не тичате да живеете в "рая". По цял ден се жалвате колко е зле в Европа, е па тичайте на хубавото

79

Анонимен

преди 1 година

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха 100 милиарда за Украйна.

78

Анонимен

преди 1 година

Първия майдан на вдовиците в украйна днес стана факт бандеровския тежим губи почва под краката си

77

Васил

преди 1 година

Четейки някои от коментарите на платените русофоби, се сещам за 80%

76

57 страни

преди 1 година

57 стрни начело със САЩ гласуваха в ООН против резолюцията за осъждане на нацизма.

75

Анонимен

преди 1 година

При Тодор Живков пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

74

Улав Шолц

преди 1 година

Защо няма нито една новина за посещението на Шолц в Китай?

73

Анонимен

преди 1 година

До *** - А дедо Бай дън е отворил вратите на рая САЩ и вика "ЕлАте бе тука е кеф!". Затова предизвиква бежански кризи в Европа щот мисли как да ти оправи живота- то бива промивки и клизми, ама мислете с това между ушите, не с изходното отверстие.

72

Анонимен

преди 1 година

Днес е ясно: за Русия и Източна Европа десетилетията при СССР бяха най-доброто време както по отношение на благосъстоянието, така и по отношение на тяхната историческа субектност.

71

АнонимеН

преди 1 година

И СЕВЕРНА КОРЕЯ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО СА РЕЖИМИ КЪДЕТО ПРАВАТА НА ХОРАТА СА НАПЪЛНО ОТНЕТИ И ПРОТЕСТИТЕ ИМ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН ДОРИ!

70

Fukc

преди 1 година

Всички дрогари много възхваляват прекрасния живот в русия, само дето си седят на дебелите кому-*** в БГ, а децата им са някъде из Европа или САЩ.

69

Анонимен

преди 1 година

Шолц отказа да даде PRC тест в Русия, за това седя на другия край на голямата маса. А след като летя часове за Китай и като кацна самолета, още щом се отвори вратата и в самолета влязоха китайци в защитни костюми и му казаха или дава тезст с пръчка в носа, или се връща обратно от където е дошъл и кракът му няма да спъпи в Китай. Така че на Шолц му се наложи да седне, а китайците да му бъркат в носи с тези клечки.

68

Анонимен

преди 1 година

Защо режима в Русия е тоталитарен , а в САЩ е демократичен, след като вземането на решения е сходно? Може би защото американския президент е една марионетка, зад която стои истинската власт на на американския еврейски бизнес (еквивалент в Русия - олигарсите)!? А президента на Русия е човекът, носещ реалната отговорност за случващото се в държавата му. Не като в демокрацията - престъпления има, но виновен е Али циг.анина.

67

BMW

преди 1 година

се изнасят в Китай.

66

Анонимен

преди 1 година

BASF, BMW, Siemens, Volkswagen, Bayer, Merck. Biontech, Deutche Bank, Hipp, Wacker Chemie, Addidas и редица други са били със Шолц в Китай.

65

Анонимен

преди 1 година

Си Дзипин дори не се ръкува със Шолц, както е по протокола.