27

Анонимен

преди 1 година

Последни напъни на брокерите да убедят някой абддал да си купи, пардон да инвестира

26

Мислете, хора

преди 1 година

Много разбирачи виждам тук, но ме съмнява повечето да имат някакво икономическо образование или да са участвали в повече от една сделка с покупко-продажба на имот последните години. Докато има търсене, цените ще се качват. ЕЦБ вдигна лихвения процент, така че и у нас лихвите по кредитите ще се вдигнат,но това само ще охлади пазара.Възможно е цените да паднат с до 10 процента, но не се залъгвайте, че ще има срив на имотния пазар. Консумативите и строителните материали поскъпват също.Мислете,хора!

25

Анонимен

преди 1 година

До Апокалипто - Всички купуват от 7-8 години насам. Представяш ли си, да беше имал 5 апартамента в Люлин през 2014-а и да ги беше продал? Че то до 2020-а, щеше да можеш да и купиш едва 2 с тези пари. А сега може и а един да не стигнат. Но ако ги продадеш сега .. малиииииииии!

24

Анонимен

преди 1 година

До обективен"Софийските коптори" ги купуват точно провициалистите като теб. Затова и цените им са такива. А в Мадрид и Париж жените са съвсем други.

23

Алекс

преди 1 година

След период на нарастване,винаги следва спад и този момент наближава.Увеличението на доходите изостава от това на цените и вече поскъпването не може да се поддържа.

22

Анонимен

преди 1 година

Ще се вдигнат още 80% и ще паднат с 20%. А между другото да попитам, жена ми е бременна, да чакам ли още време, да паднат имотите? Въпросът ми е към големите "разбирачи".

21

Апокалипто

преди 1 година

Когато всички купуват, продавай!Когато всички продават, купувай!

20

Анонимен

преди 1 година

Какво спорите с печатарите, каквото кажат такова ще бъде , те държат армията и пропагандните платформи, трайте си да не станат двойно по-скъпи

19

Анонимен

преди 1 година

Брокерите са гладни. Ще се наложи да почне имотната мафия да сваля цените. И статии да си поръчвате, хората няма да се втурнат да си похарчат парите за този нискокачествен продукт.

18

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Защо купуват тез коптори в калта Джон. Олигооооофрени дал Бог Сър.

17

Йосарян

преди 1 година

Някои от кварталите така се застроиха, че ако заживеят хира във всипки жилища, ще бъдат напълно блокирани в пиковите часове. Добре, че стоят празни повечето. Всъщност квартали като Люлин и Надежда са сравнително свободни откъм пространства и все още има райони, в които се диша. Обикновено са старите панелни райони, където има отстояния и градинки между блоковете.

16

Софийска баница

преди 1 година

Голяма работа, че се вдигат цените. Това е проблем единствено на гостите на столицата. Освен това, както се вдигат, така и ще паднат след известно време.

15

Момо

преди 1 година

А кой живее в тези имоти? Никой. Инвестиция... Но не разбират, че имот, който не се използва трупа загуби.

14

Анонимен

преди 1 година

до Alex: ми стой си в Пазарджик при ромеите, там ще имаш живот-мечта!

13

Българка

преди 1 година

Стоят празни и гълтат разходи. Ще се сринат мощно.

12

Alex

преди 1 година

Трябва да си напълно луд за да влезеш в концлагера наречен заем доживот за някаква панела в Люлин или Старост.

11

Карачобан

преди 1 година

Освен смях, подобни статии не предизвикват нищо друго. Скочили двойно имотите за година, но не няма балон. Даже първи курс студент в УНСС знае, че ако цената на имотите скочи с 30% и повече за една година, то има балонизиране на пазара. За двоен скок обаче дори вече не е балон, а тотална спекула. Ей сега като заскачат тия ми ти лихвички и до 6 месеца от сегашните цени няма да има и спомен. Кой е спастрил пари ще е щастлив, кой е заборчнял и изхарчил всичко ще реве. Толкоз

10

Балонаджията

преди 1 година

Цените са такива, защото има кой да купува на такива цени. Като няма кой да кпува, тогава ще паднат. Така работи пазара, неависимо дали става въпрос за семки или имоти.

9

Анонимен

преди 1 година

Ще надуват до едно положение после срив! Особено сега банките като надуят лихвите и ше почнат да гърмят един по един тези със заемите ! ЧСИ тата умряха от глад 10 години сега идва техният ред да захлебят

8

Анонимен

преди 1 година

хахах след няколко години какво ще му е по-скъпо на имот в София?? Тази територия умира буквално и преносно. Който сега даде 200к за имот след година ще са му наполовина.