8

Анонимен

преди 1 година

То навсякъде има богаташи.Най-много са в САЩ.Все едно да накарате на Мъск да вземат имуществото.Пишете колко да не заспите...

7

Всички активи

преди 1 година

- къщи, вили, яхти в гнилия Запад , притежание на масковските нацистки олигарси трябва да бъдат конфискувани и продадени за благотворителност. Парите от тях отиват за децата и вдовицита в Украйна, също за възстановяване на жилища и пътища в Украйна.

6

Анонимен

преди 1 година

До номер 6:Познай.Разнасяха разни ковчези едни,боцкаха с игли вуду кукли и накрая ни сложиха машинки,с които ни определят от вън кой да ни е ...пък народа нормално да не ги харесва.Ето затова няма.Сатанистите като се намесят винаги е анархия.Открай време е така.

5

Анонимен

преди 1 година

Мен ме интересува, защо в България няма правителство две години????

4

Анонимен

преди 1 година

Онези от Газпром са ходили при някакви вуду шамани ,които са ги хипнотизирали да накарат Путин да атакува.После,за да се прикрият следите ги накараха да се самоубият.През това време азовските сатанисти са тероризирали там хората,за да има повод.Всичко е работа на сатанистите,за да се редуцира броя на населението,защото ковид отслабна.Енергийната война още повече помага на сатанистите да докара хората до мизерия.Какво да кажа...Господ да ни пази!Няма Изток,няма Запад...всички сме в кюпа.

3

Анонимен

преди 1 година

Много зачестиха пропагандните материали. Това може да значи само едно - ОркКрайна пак е претърпяла някакъв значителен удар. Хахахах. Прозрачни като найлонка - пет дена го карат кротко, а тая вечер всяка втора статия е пропагандичка.

2

крадливи и

преди 1 година

арогантни.В Русия няма опозиция.Всичко е удушено и убито. Затова придворните на *** и самия той крадат яко.

1

Анонимен

преди 1 година

Йовано,от где ги пощиш тия тъпни?