255

Истината

преди 1 година

Дунавските градове пустеят. Защо са на морето средства ли ще усвояват или бежанци ще настаняват? НСС хранилката няма край. По леко с личните данни на чужденците и българите в чужбина всичко се вижда и чува.

254

Туи

преди 1 година

Е как пък Слънчев бряг избраха а не Каспичан и то хотели а не общежитие?

253

До104

преди 1 година

Сега си сложи 16 лайка за поредната тъпня,действай!!!!

252

Здрасти

преди 1 година

Защо идват при хотелиера а не в бежански лагер или общежитие...?Остава впечатления, че бизнесмена иска да си напълни хотела зимата и ние да плащаме!

251

Таня

преди 1 година

15лв е смешна сума. Бях в един такъв хотел и това, с което се хранят е спагети, боб и ориз. Редуват тези 3 продукта. Обидно е за държавата да се отнася така с братски народ.

250

Гларус

преди 1 година

Колко свободни мъже има .. пишете 20% от идващите майки с деца приютени :)

249

bbb

преди 1 година

Що реват непрекъснато, нали вождът им Зеленски всеки ден успокоява как всдичко е под контрол, руснаците са отблъснати, елмрежата е ремонтирана и режимат ще е облекчен. Да си вървят в Украйна, ако ли не - в бежанските лагери, във фургони. Пари в бюджета няма, каза министърктата, а също и депутатите от ГЕРБ.

248

до 277

преди 1 година

прибери си ги при тебе и твоите роднини храни ги по три пътя на ден бе папагал тогава ще те видя какви ще ги драскаш тук

247

SS

преди 1 година

Така е в ЕС ! Едни по хотелите,други в лагерите ! За едни има всичко,за други не !

246

SS

преди 1 година

Утре да не кажат имаш три имота ,в два от тях ще настаним украинци например ! Трябва да сме солидарни с ЕС ! Че тогава вече ще има стрелба ! Защото никой не е длъжен да дава подслон на никого ! Още по малко защото ЕС е казал !

245

Анонимен

преди 1 година

НАТО е жалка картинка. Даже не ми се коментира статията.

244

Анонимен

преди 1 година

$еленото спре да шмърка и да им плаща престоя, нали му пращат по над 2млрд на месец помощ.....

243

джо

преди 1 година

що не са в фургони бе Аааа в хотели хитряги а нашите от наводнените села ги блъскат в фургони защо бе

242

Анонимен

преди 1 година

Няма ли някой в тоя парламент с българско самосъзнание да спре тази подигравка с българския народ.Това е геноцид към собствения си народ.На хората в Карловско им хвърлиха по един фургонтези ще ги отглеждаме с години по хотелите.Хората ходят на работа и пак изнемогваттези ще лежат по цял ден

241

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 285, искаме да! Никаква полза от тези навлеци!

240

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 294 Повърхностно и т..по,пробвай пак.

239

До294

преди 1 година

Имаш ли на идея колко националности живеят в империята Русия и за какъв фашизъм може да става на въпрос?Поне като троолите безмислици вземете малко се поограмотете!

238

ПроСоТо

преди 1 година

ама за какви "БЕЖАНЦИ" става въпрос бе?!?!?!...БЕЖАНЦИТЕ се настаняват в БЕЖАНСКИ ЛАГЕРИ !...ТАКА Е ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!!...Така че укрите у нас всъщност НЕ са бежанци,а..ТУРИСТИ,ДОШЛИ ДА ПОГУЛЯЯТ на нашето Черноморие ЗА НАША СМЕТКА !!!..Ще повторя:.-Не е за вярване колко некадърна ИПРОСТА нация сме !!!....Подиграват ни се в лицата!..-Зеленясалия получи стотици милиарди от "донорите си",но не даде и едно евро в полза на нуждаещите се негови братя и сестри...Което означава,че укрите НЕ са му братя

237

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 285, хайде стига глупости, а? под 300 човека укри са си намерили работа! Стига опорки! Стига троллихте! Стига пропаганда!!! Засрамете се!

236

Анонимен

преди 1 година

Чакай сега,нещо не схващам,хотелиерите мутряги от какъв зор ще протестират?Няма програма за усвояване на парици извън сезона който приключи или са много съпричастни за бежанците?