153

Анонимен

преди 1 година

Путин май жестоко се прекара и остави Русия без клиенти. Стотици танкери за газ чакат разтоварване на европейските терминали. Това предизвика спотовите цени на газ да станат отрицателни. Ситуацията ще продължи така поради необичайно топлото време и запълнените докрай хранилища в Европа.

152

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая газ бе.Защо цените на пелетите са толкова високи?Няма ли танкери с пелети?

151

Професор Вучков

преди 1 година

ВЗЕХ РУСКИ ГАЗ! КЪДЕ ДА ВИ ГО ДОНЕСА?

150

Анонимен

преди 1 година

Политици, журналисти, хора, престанете да слагате дрехи с пеперуди, изхвърлете пеперудите , картинки на яйца, защото така ви белязват публично на кой сте собственост, без да подозирате това и без да подозирате, че са ви белязали и присвоили и изпълнявате чужди команди, без да подозирате!

149

Анонимен

преди 1 година

Пълен фейк. Имате ли си на представа, колко харчи една Германия от тръбопровод , и какви съоръжения трябва, за съхранение на газ? Ами то Мюнхен трябва да е само не къщи и сгради, а хранилища за газ, и пак няма да им стигне.Направо ми се драйфа от такива новини

148

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов - аре легай, стига с тоя китай! въздух под налягане е тоя китай, вовата очакваше нахлуване в тайван, военна помощ ... ако немаше сащ, япония,европа и ю корея, жълтуните щеха още да са паничка ориз дневно, като по времето на мяоу/мао/

147

ПорЦелан

преди 1 година

Китай има ДЪЛГОСРОЧНИ договори, като цената е вързана към цената на НЕФТА. Това искаха и руснаците. Де'билните корумпетата от ЕС обаче минаха на пазарен принцип.

146

Христо Христов

преди 1 година

Китай инвестира с пъти повече от ес в нови технологии.

145

Христо Христов

преди 1 година

Китай изяжда ес с па'р'цалите.

144

ъцз

преди 1 година

Hopвeжĸaтa ĸoмпaния зa aлyминий Nоrk Нуdrо, ĸoятo yпpaвлявa нaй-гoлeмият зaвoд зa пъpвичeн aлyминий в Eвpoпa, пpизoвaвa зa нaлaгaнe нa caнĸции нa pycĸитe мeтaли, нa фoнa нa cитyaция,в ĸoятo eвpoпeйcĸитe пpoизвoдитeли нaмaлявaт пpoизвoдcтвoтo, зa дa ce cпpaвят c нapacтвaщитe paзxoди зa eнepгия, пишe Вlооmbеrg.HAHAHHAHAH е няма такава идиотия :D

143

Христо Христов

преди 1 година

Ми в Китай газта е 6 пъти по евтина, а търговците знаят, че ВСИЧКИ и'диoти по света са се събрали в ЕС и затова чакат да им пробутат стоката си.

142

ПорЦелан

преди 1 година

До Испания чакат танкери с 35 милиарда куб.м газ. Тя има хранилища за 6, които са пълни, а връзка с Франция няма заради енергийните пакети - никой не е луд да инвестира, ако не е сигурен за печалбата. Танкерите чакат цена над $2500. Ако я получат ще минат през Гибралтар до Холандия или Англия или през Суец за Азия. От хранилищата никой не е луд да продава защото са пълнени по $2400, а сега трябва да продават по $1300, което няма как да стане. Така че газ уж има, ама няма.

141

Кори

преди 1 година

Несериозно е да очакваш богатите държави да се хванат на изнудването на една третокласна държавица от Третия свят, с третокласен политик начело.

140

ъцз

преди 1 година

леле боже какви глупости за измислили тези от Блумбърг България...Маниаци, че то енергоемките отрасли в Европа спряха, а производството на ток от газ е намалено до минимум точно заради високите цени :D Ама иначе има толкова голям излишък че цената продължава да е безумно висока :D И малко данни за авторите 2016г 14 EUR/MWh----2018г. 20 EUR/MWh---2020г. 13 EUR/MWh----- 2022г цената от вчера 104 EUR/MWh :D ама да бе газ има и е евтина... вярвай народе :D

139

Анонимен

преди 1 година

Ами сега русофилите няма да могат да задремат тази нощ от яд, че има газ...

138

Мунчо

преди 1 година

Сега им се е паднало на атлантическите "партньори"-хиени да си пробутат застоялия шистов газ на тройни цени на европейските наивници, дето им играят по дудуука. Китайците намериха къде да пренасочват краварския газ, дето го имат договорен за 25 години напред. Не е чудно колко оръжия пращат към Украйна. Не искат никога да свърши далаверата, която си организираха. И никой не пита вече кой трябва да отговаря за ковид измамата. Всеки се е втренчил в сметките си и как да изкара пари да плаща

137

супер

преди 1 година

да я продават на путин

136

Ердоган

преди 1 година

Урсула е виновна с некадърното си и неадекватно управление, насади паника - къпете се със студена вода, топлете се с одеала, сега се чуди кво да прави излишния газ. Никакъв диван за тая!

135

така е

преди 1 година

До Реално - Прав си като паднат сериозно температурите ей ся ще фъцне и край газта свърши

134

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Анонимен---Путин и оициалните лица говореха, че няма да нападат. Но по медиите им вземаха Киев за 2-4 дни. Лукашенко в интервю на Соловьов каза ''Тази война Володя, ще продължи максимум 3-4 дни, а Зеленски щял да избяга с думите ''ненадо ребята'' Виж в ютуб.