13

Зозо

преди 1 година

На ви промяна. Юмрука горе, оп..оп....върти, сучи :))))))))))))))))))

12

Специалист

преди 1 година

Програмирал съм един дълъг и дебел специално за програмисти. Яко цепят розовите им програмистки дупенца. Лекува всякакви програмистки запеци.

11

Човек в 21 век

преди 1 година

Няои хора искат аз да не изпитвам щастие, радост, любов и им е проблем аз да бъда в раят на живота, а защо ?!Да вземат да се лекуват, че им има нещо не тези дяволи !

10

do 6

преди 1 година

ти и сега не мяташ бре филмар страховит про ст

9

Програмист

преди 1 година

Това не е вярно. Аз изкарвам около 7к месечно и не познавам никой, който да взима по-малко от 3-4 хиляди на месец. Трябва да си абсолютен т....нар за да не изкараш поне 2 чисти в София. А провинциалистите да вземат да се образоват малко и тогава да искат. Хайде, че съм на Спа в Арте-то и ми правят масаж на краката. Хубав ден и усмивки!

8

Анонимен

преди 1 година

До 6: Лъжеш. Програмистите не четат такива новини и не коментират, точно защото не ги засягат. Ти не си програмист и никога няма да бъдеш.

7

мда

преди 1 година

Обедняваме заради евроатлантическите *** които ни управляват.

6

Тенри кан

преди 1 година

То, аз, ку мога да поарча 1320 лв за себе си, ша са оженя още един пат;))) Абе, 300 лв да поарча за себе си е събитие;))) В общи линии, гледам да се наслаждавам на живота и да поебвам политиците, защото той живота е кратък, пръднеш-ръгнеш и аде, служебно ти намерят едно местенце 2х2 и минало-бешело. Да заповяда, следващият!;)))

5

Ларавел

преди 1 година

Програмистите и повечето хора в ИТ нямаме никакви проблеми с парите. Е, вярно, в младите си години пропуснахме "веселбата" да мяташ салфетки в чалготеките и вместо това учехме здраво.

4

Анонимен

преди 1 година

И как го сметнахте точно. Колкото да не умре от глад въпросния човек/хора.

3

Анонимен

преди 1 година

Важно е радевата администрация с по 3 бона да не обедняват. Простосмъртните са само база данни за статистиката.

2

Анонимен

преди 1 година

Аз съм на 6 К и това слаби ме вълнува.

1

Анонимен

преди 1 година

Добре, ако нямаш наем 1320 лева Ана чисто да са, ок.