24

Анонимен

преди 1 година

А изследване за палачите, които изстрелваха ракети срещу мирното население на Сърбия, Сирия, Ирак и всички останали държави, нападнати от САЩ кога ще видим???????

23

Анонимен

преди 1 година

*** дай нещо за ядрени бомби, днес ми липсва малко статия за ядрен апокалипсис

22

Анонимен

преди 1 година

Вовата ясно знае как да смачка фашистите

21

Анонимен

преди 1 година

Ние отдавна летим , минахме едно дъно , сега сме се запътили към СЛЕДВАЩОТО ДЪНу!

20

Преди 10 минути

преди 1 година

В предаването болшая игра, руски военен специалист каза, че с военни средства Херсон не може да се удържи!

19

Анонимен

преди 1 година

Дано умре час по-скоро! Децата му също!

18

Кек

преди 1 година

До Ради Корабо / Е защо? Защото толкоз им е акъла и попиват пропагандата като гъба. То именно за такива хора е създадена тази пропаганда. За това властта мрази умно и критично общество.

17

Анонимен

преди 1 година

Баба си отпечата статията и каза че й липсват още два параграфа. Единият за Кири с Пешкири, Втроият за Росен Откосен. Едва тогава може да се убришат двеголеми и 8 малки нужди.

16

Палячовци

преди 1 година

Голямо разследване....това го има в Руската преса!

15

Анонимен

преди 1 година

Не знам кое лети ,ама тука сме улетели !

14

Невярвам че е избяга

преди 1 година

Ама един момент. До скоро се спрягаше че г-н Овенов, на Украински Баранов, и то Генерал, и то Маьор е украински спец по събаряне на Боинги летящи от Европа краз кавкас за Малайзия. Кво стаа бе? Украинският Баранов, на руски Овенов Генерал и то Генерал Маьор е фъзнал от ОКЕРЕТО ли бе? Лелеее. На ЗелениятГлист ще му полазят къманалниятунел осеменителни червеиотгризвачи

13

Анонимен

преди 1 година

Просто няма как един център да ръководи руските масирани ракетни удари в Украйна от 10 октомври насам. Ударите се осъществяват от въздуха, водата и земята, от юг, изток и север. Осъществяват се не само с високоточни крилати ракети, но и с дронове.

12

Мда

преди 1 година

Разкриха ги, сега остава да ги разгащят !

11

Метаданните на

преди 1 година

телефонен разговор? АйПи адреса на изтривалката пред кабинета дали са проверили? Не че нещо, ама без интервю от уличното куче, което е свидетел нищо не могат да докажат. В духа на това разследване, предполагам следва да се чуе и становище от специално обучен ИИ, да разпознава породи кучета по снимка и тяхната склонност към реализация в АйТи сферата. Бива! Добра статия написах.

10

ТРИБУНАЛА В ХАГА...

преди 1 година

ЧАКА ТЕЗИ РУСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ.... СПРАВКА:МИЛОШЕВИЧ

9

анонимен келеш

преди 1 година

Значи пак да кажа!Без значение как ше завърши тази война,в нея трябва да бъдат избити колкото може повече руснаци:):):)Украинците засега държат сравнително добро темпо на изтребление на солдатчетата,което може още повече да се засили със помощ от НАТО и ВМЗ Сопот:):):)Нашите си Български бомби са избили доволно количество руска напаст в тази война,нещо с което лично аз много се гордея:):):)Наздраве руски тролеи:):)

8

Смехурко

преди 1 година

Не били круши, били тикви. Или не била шведска, а била съветска Имаме война, и опити за скриване на факти. А във войната има само един победител по-интересно р кога ще седнат на масата..

7

Анонимен

преди 1 година

Кликнете си картата на Москва. На ул Знаменка 19. е руското МО, на 100-на метра от министерството има Американски Клуб оф Едукейшън. За какви какви МедузиГлистиСкорпиони статията бръщолеви. Това се прави зада уничат тайните УЕС разведки които на 100на метра от Руското МО обучават руснаците на Английски език. Руското здание е 7-8 пъти по-голямо ет Езиковката. Каква Бръщеленовя са спретнали предателите от днес.бг

6

Ради Корабо

преди 1 година

Съседа русофил каза, че Русия е велика, защото като млад е сякъл дърва в Коми. Той е стар ерген потънал в борчове. Колега е русофил, защото в Русия е много по-хубаво от Европа. Никога не е излизъл от България. Приятел каза, че е русофил, защото преди 1989 ходил 4 пъти на море на Кранево в базата на ТЕЦа.4 пъти е уволняван от работа. Някой знае ли, защо всички русофили са хора със сериозни социални и образоватлени проблеми ?

5

Реалист

преди 1 година

Като гледам, как са ударили жилищни сгради, и даже детски площадки, ако това наистина са им "високо-точни" ракети, значи заповедите са да се удря цивилното население! Сринаха цели градове със земята ,като Мариопул, така че при тези нищо не може да ме учуди! Само страхливец и подлец може да хвърля ракети по жени и деца!